Отговори
# 75
Ани, стискам палци притесненията ти да са напразни. Със сина ми бях с късна О. и първо изобщо не видяха нищо, та даже ми казаха,   че може да е извънматочна, после пък не виждаха зародиш, после сърце, луда бях станала, един месец след като бях разбрала, че съм бременна не можех да се зарадвам. Успех още веднъж

# 76
Ани, надявам се нещата да се наредят при теб и малкия човек да се появи!  Praynig
Може да си направиш ЧХГ, ако искаш така ще се види дали се развиват нещата.

# 77
  • Paris, France
Ани, прегръдки и от мен! Всичко ще е наред, ще видиш! Hug

# 78
  • София
Ох Ани!! Направо изтръпнах, но никакво предаване - иди за още едно мнение до края на тази седмица и другата седмица пак и пак поне при двама-трима! Може овуто да е късно!!!

Hug

# 79
Ани, Hug Praynig Hug няма да се предаваш така лесно. Мисли позитивно, защото може да се окаже, че всичко си е наред. Аз с предишната бременност имах кървене и на първия преглед не се видя нищо и док ми съобщи с най-равнодушния си глас, че съм направила аборт. Два дни не спах и си изплаках очите, докато не се оказа, че греши. Стискам палци всичко при теб да е наред  Praynig

# 80
Току що си направих тест ,а вие 2 теми сте изписали. Simple Smile... след прегледа ще се запиша официално ....

# 81
Чарли, оказахме се бъбрива групичка  hahaha

# 82
Скъпа Ани, прегръщам те топло и ти желая от все сърце положителен развой на събитията, кураж и оптимизъм!

# 83
  • морето и сините вълни :)
Здравейте момичета Simple Smile
Тази сутрин се събудих и седя и си мисля че имам късна овуация.Скочих веднага да взема документите от синът ми./Тогава една кикимора го изкара кухо яйце че ходихме на 3 Д че беше голям шок за мен/ та тогава ми каза той че овулацията ми е на 20 дена.Каза ми дата на забременяване.И ега вадя документите и се оказах права.Имам късна овулация newsm78.И хептен се обърках.
Последен цикъл 6,10-и евентуално да съм забременяла на 25 да кажем.сега трябва да съм реално с една седмица или 2 седмици назад. CrazyХептен се омотах Crazy.
Та въпросът ми е някой нае ли в коя седмица се вижда въпросната точка вътре в плодния сак Praynig Praynig.Незнам защо тъй си повярвах тази сутрин че другата седмица ще изкочи зайче вътре.
Как се правят тези изследвания които вие казвате ЧГХ?Само кръв ми вземат нали?И колко дена трябва да ги правя?
извинявам се за многото въпроси ама се лутам като пиле в кълчища. #Crazy

# 84
Момичета за групичката във фейса ,ще помоля ако ви е удобно да ми пращате линкове към профилите си ,защото в повечето случаи по име на излизат повече от два профила и не знам кого точно да добавя Simple Smile Благодаря ви Simple Smile   bouquet

# 85
Анииии стискам палци и ще чакам с нетърпение да се похвалиш с твоята прекрасна точица  Heart Eyes

# 86
  • до едно тепе
Ани дано да ти е късна овулацията. Иначе отиваш в лабораторията и искаш бета ЧГХ или просто тест за бременност. Прави се 2 пъти през 48 часа. Принципно е хубаво да се удвои за тези 48 часа,но не е задължително. Трябва да е в една и съща лаборатория и двата пъти Peace

# 87
Ани, точката се вижда според мен най-рано 6та седмица.

# 88
Ани при мене в 6та седмица се видя само сакчето, в 7ма се видя вече и пухчето вътре :*

# 89
Аз на първия преглед не видях нищо, защото монитора не беше завъртян към мен. Другия път ще си поискам гледка! Simple Smile Иначе май в 5 г.с. само сакче се вижда. Аз затова съм малко неспокойна, докато не видя какво има в сакчето.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт