Отговори
# 480
Eeeeeeeeeeeeeee май много мами ще раждаме около 15-17 юлииииииииииии  Joy smile3501 Дано всичко е наред !!!!!!!!

# 481
Здравейте, момичета!
Благодаря за отговорите и добрите думи!   bouquet
Избрах си лекар и в понеделник съм на преглед и вероятно ще се следя при него. Беше много любезен по телефона.

Хубав ден на всички!

# 482
Здравейте, искам да се включа при вас! На 29 г. съм, от Русе и това ми е втора бременност Simple Smile Терминът ми е за 13.07, ама аз имам други виждания по този въпрос.
Да ви питам сега, някой почнал ли е вече да се маже против стрии и с какво се мажете? Аз предният път използвах какаово масло на Palmers, ама накрая нещо се изринах. Не съм сигурна дали беше от него де, ама мисля да ползвам нещо друго този път. Някой ще сподели ли опит с доказана марка?

# 483
Здравей  hippie, добре дошла.
Стана ми интересно какво е твоето виждане по въпроса с термина ти Simple Smile

Аз съм на 26г от Русе 1ва бременност. Мажа се с бебешко олио защото кожата ми е  много суха и зимата чак ме сърби. Използвам и крем за под душа на Нивеа.

Спрях цигарите, кафето и алкохола, но не нарочно просто ми се гади от тях. Как се справяте със сутрешното гадене/повръщане? Аз не мога никак ... Sad

Обичам, чай но не знам дали някой от билките не са опасни за бебо?

# 484
Ами аз смятам, че ще е на 9.07. Не знам кога е била овулацията, но знам кога сме правили бебе  Simple Smile
Добре си е мазането с олио, но не знам дали ще помогне против стрии. Една позната се мажеше само с олио и още към седмият месец се нацепи много. Предполагам, че зависи и от това колко килограма качиш де.
Аз цигарите ги спрях още при предната бременност (преди 3 години), но кафето не мога да спра. Просто сутрин съм като пребита без кафе. Пия само по едно сутрин.
Нямам гадене.
 Знам, че някои билки предизвикват контракции, но мисля че можеш да си пиеш чай от липа или лайка без притеснения.

# 485
Здравейте, следя темата от възникването изобщо на юлки 2014 и най-сетне официално се присъединявам към вас. Вчера видяхме за пръв път бебо и е много сладичък. В 10 г. с. 1 ден съм, термин 3.07, на 36 години съм, от Пловдив и чакам трето дете. Има ли други тук да чакат трето? Имам батко на 8 години и кака на 3 и половина, също юлче трябваше да е, ама се роди юни. Беше удивително да гледам вчера как малкото човече размахаше ръчички и краченца, наистина си е човече вече. С абдоминален ехограф го гледахме, май просто прескочих времето за вагинален. Оплакването ми за сега е запушен нос и не, нямам хрема. Миналата бременност пак бях така. А с дрехи за бременни съм от няколко седмици вече. Коремчето ми определено е видимо, но и не е първа бременност, а четвърта, като първата ми приключи в 12 г.с. Матката явно вече си знае урока и бързо нараства. За чайчетата, повечето не са ок за бременност. Чаша-две чай от лайка на ден е ок, има в Интернет списъци на билки, които са ок и които не са, вижте ги, че има и опасни за бременни. За мазането ползвам какаово масло, уж за бременни било хубаво, но знам, че пак ще станат някоя и друга стрия, от личен опит го казвам. Има някои късметлийки, на които им се разминава, уви, нямам ген за това.

# 486
Galentse, много се радвам на майки като теб, които стигат до 3то!   bouquet Надявам се някой ден и аз да съм като теб  Flutter

Абе само моето гадене ли е вечер? Като ме почне в 7 и едвам оцелявам  Tired

И се чудя да ходя ли да гледам човечето тая седмица (последно ходих преди 2 за пулс) или някак си да устискам до другата да видя позавършено човече?

# 487
Лелле hippie поздравления, че не си започнала отново да пушиш след раждането на 1вото бебче, защото повечето мами около мен пропушват отново като родят.... Sad

galentse поздравления, за смелостта в тези тежки времена да се решиш да имаш 3то детенце!   bouquet

Кристалин Не знам как издържаш и не те гложди до къде е стигнало малкото юначе в развитието си,.  #Crazy

Аз ходя всяка седмица на ехограф, даже ми се струва цяла вечност докато минат тези 7 дена:) Нямам търпение да видя точицата ми как става на бобче и така си расте още не мога да се зарадвам искрено, защото страха си е в мен....  baby_neutral
Имам киста и бебе а мин. събота имах и бъбречна криза и ходихме по спещност до АГ-то в 22ч., защото треперех цялата от болки. Естествено 1вото нещо което док направи е да види как е бебчето- за моя голяма радост беше живо и добре даже чухме отново най-хубавия звук на света туп туп туп.... Simple Smile

# 488
  • София, Бургас
И мен след тази сряда ме викат чак на 22ри..почти 3 седмици се събиратт. Знам, че и всеки ден да го гледаме няма да мога да помогна, ако се появи проблем, но вече нямам търпение..

# 489
  • София, Бургас
Sunflower, ти къде се следиш? Моята лекарка, ако и се показвам всяка седмица, най-много да ми се скара..

# 490
kateto_85 Аз се водя рискова бременност и затова док иска да ме вижда по-често не го правя от каприз Simple Smile  Laughing

Правихме стимулации за ову с док ама не се спука фуликула и стана киста на 23тия ден от цикъла каза сорри ела на 3тия ден от цикъла сега като ти дойди МЦ да видим дали кистата излиза и после пак ще се борим! И така от 6.06.2014г ... Хубаво ама да дойде да дойде то така и не дойде на 36тия ден от последния ми цикъл си направих тест като не се надявах да е положителен защото фактори мн имаше за закъснението ми... но видях  EFP (в петък) ии направо не знаех какво да правя да се радвам ли да плача ли много ме е страх какво ще стане този път.... и в понеделник отидох при док и му разказах той видя и кистата и плоден сак 4мм (на 17.11)каза че тези неща и медицината не може да ги обясни...  #Crazy

# 491
  • София, Бургас
Аз съм след инвитро и имам куп задържани фоликули..поне 7-8..единия е станал киста към 4,5 см..обикновено се абсорбират до 3тия месец. Така, че е почти сигурно, че организма ще се справи. Аз хич не се тревожа за тях. Предния път изчезнаха напълно към 13-14 седмица..

# 492
galentse, и аз чакам трето детенце. Simple Smile

Лайка вече споменах май веднъж тук или в групата, вече не помня къде, че и нея не я препоръчват при бременност.

# 493

Абе само моето гадене ли е вечер? Като ме почне в 7 и едвам оцелявам  Tired

И аз съм с вечерно гадене. Направо не знам на кой свят съм!
И предния път бях с вечерно и продължи ужааасно дълго време.

За коремчето, как може на някой да не им личи до 6 месец, а аз веднага се издувам! Едва 7 г.с. съм и дрехите вече не ми стават в ханша...

# 494
Добре дошла на SunFlowerLady! Леко бременеене!  Hug
Моето "гадене" е странно... Има определени храни, от които ми става лошо. И то не като ги ям, а само като си помисля за тях или ги помириша. Например готвено месо! Гадно ми е даже като го готвя - мирише ми странно. А никога не съм била вегетарианец Crazy ММ се бъзика, че това било супер, защото щяло да има повече за него. ooooh! От друга страна обаче зверски ми се услаждат всякакви филета (пушени, сушени, осолени), които въобще не трябва да ям. Нещо ми е сбъркано.
Освен това от 3 дни се чувствам ужасно подута. Имам чувството, че всичкият въздух влиза в стомаха вместо в дробовете ми. Някакъв кошмар е!
Имам проблем с околната температура - ако не ми е горещо, ще ми е студено. Явно хормоните ми са откачили.
И да питам - случайно да имате проблеми със съня? Винаги съм била от хората, които спят непробудно, дори къщата да се срутва около тях. Не чувам и не усещам нищо. Поне до преди 3 седмици... Будя се от най-малкото движение и шум. Да не говорим, че се събуждам окончателно между 5:30 и 6:30, без значение в колко съм си легнала. Crazy И хем ми се спи адски, хем не мога да спя. Откачила ли съм или и това е хормоните?

Общи условия

Активация на акаунт