Отговори
# 465
Здравейте и от мен. Бременна съм в 6г.с и бих искала и аз да се запиша за темата. Първа бременност ми е термина ми е на 19.07.2015г. Пожелавам на всички мами леко бременеене и всичко да бъде наред Simple Smile

# 466
Йоана, добре дошла  Hug
С тази дата на термина не трябва ли да си почти 8ма седмица. Питам, защото аз съм на 7с1д и термина ми е 24.07  Thinking

# 467
Ами по календара за бременни, който имам в телефона и според лекаря сега съм в 6-та г.с и ще влизам в 7г.с след 2 дена. Simple Smile

# 468
Йоанна Стефанова Добре дошла Simple Smile   Изчисли си термина и седмиците тук:  http://www.moetodete.bg/calculator/termin.html

# 469
Един глас за Щерев.
Обаче не съм сигурна за пакетите. Вижда ми се, че включва ненужни неща, а няма някои, на които държа, като ФМ втори триместър.  newsm78

# 470
Здравейте, мили мами!    bouquet
Бих искала да поканя мамите, които бременеят извън България в Бременни майки в чужбина и да помоля момичето, което поддържа темата ако може да сложи линка на първа страничка. Предварително благодаря!    bouquet
Лека и безпроблемна бременност !   Hug

# 471
Здравейте и от мен Wink)))

дочетох си цялата тема и сега мога спокойно да се запиша.

Аз съм в 9 г.с., термин 15.07.2015 г. Simple Smile)), Диана, 26 год. София

Чухме сърчицето още в 6 г.с.- 28.11.

Вчера бях вече при избран от мен д-р и той отново ме прегледа Simple Smile всичко е наред с бебо а и с мен за сега, относно симптомите Wink

Успех на всички,

# 472
Здравей Йоанка Simple Smile),

относно термина ти мога много бързо да ти кажа как да си го изчислиш Simple Smile Малко или много работя в такава сфера и имам познати мед. сестри Wink))

Давам пример с моят термин - въпреки че го оспорвам, но доки каза да не си ги броя аз Wink))
Първи ден на последната менструация - 08.10.2014
Добавяш 7 дни - 15.10.2014
Вадиш 3 месеца и хоп - 15.7.2015 Simple Smile)

Успех

Здравейте и от мен. Бременна съм в 6г.с и бих искала и аз да се запиша за темата. Първа бременност ми е термина ми е на 19.07.2015г. Пожелавам на всички мами леко бременеене и всичко да бъде наред Simple Smile

# 473
Или, за феталната морфология около 20 г.с. ли говориш, защото такава има в пакета? Иначе лекарят ми ми каза, че не голяма разлика дали ще взема пакет или ще плащам всеки път, но аз така избрах.ю

Момичета, вчера пуснахме изследвания и сега си видях микробиологията (оплаках се, че имам жълтеникаво течение и затова я пуснахме) - голямо количество левкоцити и избилие епителни клетки. Доки изписа Полижинакс. Притеснявам се от инфекции точно сега. При вас как е положението по този въпрос?

# 474
Забравих... Diana, добре дошла!  Hug

# 475
  • Ihtiman
Здравей Йоанка Simple Smile и моят термин е на 19.07, но утре влизам в 8 седмица. Може би като посетиш доктора, ще ти го определи най-правилно. Леко бременеене Simple Smile

# 476
  • София, Бургас
Аз нямам оплаквания, но доки пусна микробиология и днес излязоха стрептококи. Сигурно в понеделник ще ми изпише аб..а иначе при миналата бременност няколко пъти имах гъбички и слагах полижинакс. Знам, че при бременност често се появяват..

# 477
И при мен се появиха ентерококи,но казаха,че няма да ги лекуваме за сега,ама аз нямам оплакване,съвсем лек сърбеж,но много рядко. Даже доста се бях притеснила,ама гледам, че не съм само аз.

# 478
Зара, поне от инфото на сайта се разбира, че се включва само "ранна ФМ", но може и аз да не съм разбрала нещо. За какво обаче са три доплера? Нужно ли е, ако няма проблем? Ами 8 УЗИ? На месец по едно, но като махнеш първите два месеца и двете ФМ, стават 5...  newsm78
Сигурно наистина няма голяма разлика в парите.

Жълтеникаво течение ми се появи за ден-два и тъкмо щях да ходя на док и изчезна и си остана нормалното бяло в лутеална фаза. Миналия път към средата на бременността се сдобих с гъбички, излекуваха се успешно. Много обичайно явление е, спокойно, лекува се.

# 479
Здравейте,
Искам да се запиша и аз при вас!    bouquet
След един мисед мин. год. по това време горе долу и много перипетии стана Чудо, за което ще ви разкажа малко по късно (все още изчитам 1вата тема)  Joy
Бременна съм в 7г.с. и няколко дни не помня колко. Бях на док. във вторник и гледах малкото същество  и сърчицето му без да слушам какво ми говори док. бях като хипнотизирана. Предполагаем термина 20-27.07  Laughing по калкулатори из нета.
Това е бебе-чудо и искрено се надявам всичко да се развие добре и да стигнем до финала заедно.

Хубав и усмихнат след обед мили мамии Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт