Отговори
# 495
Кира, и аз съм от будуващите. Започна с трудно заспиване, към него се прибави ранно събуждане (преди 5), а вече и събуждане по няколко пъти на нощ с дъъъълги интервали въртене, без да мога да заспя. Tired
Мисля че от това се опитва да ме боли и глава. Някой да има идеи за справяне с безсънието?

Напоследък ям основно млечни и плодове. Препечени филийки със сирене и маслини, кисело мляко с овесени ядки и сушени плодове, айрян, таратор. Месо и манджи изобщо не ми се ядат. Яде ми се пикантно, люто и то не от сега, а по принцип обичам, но се ограничавам.
Килограм надолу от по-бедната диета, но няма да се насилвам за количества.

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 09:43 от Или.

# 496
kateto_85 Моята последно беше 3,3см във вторник съм пак на преглед и ще видим дали расте, искрено се надявам всичко да се оправи и да си се абсорбира, защото вземам 2х3 утрогестан четох някъде, че този хормон/прогестерон/ я предизвиква да се "храни" и расте...

Kira Благодаря за топлото посрещане  Hug
И аз не мога да ям месо... ям но не с такова желание  #Crazy

Или. пиеш ли дуфастон? Аз в началото пиех и много ме болеше главата имах и точно този неспокоен сън който описваш.  newsm78

Относно съня, доспива ми се към 21ч, гледам до към 22-23ч да утикам, за да избегна ранното събуждане, и така ставам в 7:30-8:30ч.

Усещам, че ми се гади когато легна по гръб и когато съм гладна:) повръщам когато ми закъснее закуската  Joy ... Наскоро разбрах, че не е хубаво да спим по корем, някоя от вас чувала ли го е като съвет? На мен ми е много трудно аз също много се въртя но накрая капитулирам по корем Sad от което следват болки ест....

Гърдите много ме болят/сякаш съм ударена и е станало натъртено/  даже бях влязла във филм, че ще ми излязат топчета от тези хормони

# 497
  • София, Бургас
Аз също съм на утрогестан и дуфастон. Това е прогестерон и всички след инвитро са на такава терапия плюс още няколко лекарства. Не го мисли пак ти козвам. Аз имам 7-8 и съм сигурна, че ще изчезнат. Винаги се получават след стимулация. Пък и твоята е съвсем малка..

# 498
kateto_85 Благодаря за успокоението  Hug Hug . Аз не съм инвитро, но явно стимулацията за ову е горе долу еднаква..

Вече ще имам спокоен и усмихнат ден което пожелавам на всички мами от сърце  Grinning   bouquet

# 499
Кира, и аз така се въртя цяла нощ. При всяко завъртане е едно будене, наместване, после докато заспя и ми отнема супер много време. За храните - аз спрях да готвя и ММ се оправя както може. Не мога да си и помисля вечер да припаря до печката.
Сънфлауър, аз си ходя през 2 седмици. Нямам физическото време за по-често. Пък и ММ ще ме навика, че прекалявам  Mr. Green
Дървесна нимфа, плашиш ме  Tired Вече не мога да издържам, а е едва от 2-3 седмици. Надявам се около Нова година да се махне.

# 500
Моят проблем май не е в безсънието.. просто слухът ми се е изострил толкова много, че и най слабите шумове ме влудяват и будят. Иначе главоболие нямам, и ми се доспива още към 8-9.

А за спането по корем - точно обратното съм чела. Че не е хубаво чак когато ти порастне корема, докато е малък още, стига да ти е комфортно проблем няма. Бебо е страхотно добре защитен и още много малък за да му влияе.
Аз не само, че спя основно по корем, понеже друго яче не мога с мойте болки в гърба, но и така работя. В смисъл пуснаха ме да си работя от вкъщи и слагам лаптопа на кревата и лягам по корем да работя  newsm78

# 501
  • София, Бургас
Стимулацията си е стимулация..няма значение какво се прави след нея...кистите се образуват от остатъчното действие на хормоните. И понеже сме бременни , цикъла не идва и задържаните фоликули не могат с него да се изхвърлят. Затова по-бавничко организма сам ги резорбира..

# 502
Здравейте,момичета!
Време ми е май вече да се запиша и аз при вас  Mr. Green
Вили съм,на 36 години,бременна с близнаци от трето инвитро  Mr. Green
По принцип калкулаторите ми изчисляват термин на 1 Август,но бебчетата са две и никой няма да ме чака до тогава,та се надявам всичко да е наред и да гушкаме две рачета.Аз съм скорпион ,милото е рак ,така че ще сме пълна къща щипки  Laughing
И те така...

# 503
Ехааа, две бебчета. Супер!
И аз като забременях първият път се надявах да са близнаци Simple Smile

# 504
 Grinning За мен това е една сбъдната мечта! Наистина е много яко  Mr. Green
Момичета,искам да се включа и в групата във фейса,но не знам на кой да си изпратя линк с профила,или не знам как се казва самата група,за поискам членство там.
  bouquet

# 505
  • София
Здравейте бъдещи мами ,много ще се радвам ако ме приемете в групичката си. Аз съм от София ,казвам се Кали и също съм бременна с термин 10 юли,това ми е втора бременност ,имам си едно прекрасно момченце на 2 години и 3 месеца Grinning. Разбрах че съм бременна началото на октомври и много се изненадахме с мъжа ми, тъй като бременността не беше планирана ,но винаги съм искала да имам 2 деца така че както бог е решил,макар че много се притесних от малката разлика,понеже сама си гледам детето и живеем много далеч от родата и на двамата,но ще се справя някак си, надявам се. За сега чухме вече сърчицето и всичко с бебчето е наред,ставаше ми много лошо до преди седмица но не съм повръщала за мое щастие,свалих обаче 2 килограма защото нищо не можех да хапна без да ми се догади. Е има много за споделяне но няма сега да ви обременявам,ще се върна малко да ви почета за да се позапознаем ,ако нещо ви интересува за мен питайте Grinning

# 506
Добре дошли на новите мами  Hug   за групата във фейса, тя е скрита и не може да я намерите даже и да й знаете името. Ако искате да се присъедините пратете линк  към профила си на Ники слънчицето.  И на мен да пратите пак става   bouquet  

# 507
  • София
Мерси Кит-Кат,пратих ти вече линк от моя профил на лични съобщения Simple Smile

# 508
кит-кат и аз ти пратих профила си  Mr. Green
добре дошли на всички нови мами вече виждам че от Русе сме три живот и здраве като се постопли може среща да си направим да се запознаем  Hug  с мамите от предната бременност например си се виждаме и на мен поне ми е голям кеф
Здравейте бъдещи мами ,много ще се радвам ако ме приемете в групичката си. Аз съм от София ,казвам се Кали и също съм бременна с термин 10 юли,това ми е втора бременност ,имам си едно прекрасно момченце на 2 години и 3 месеца Grinning. Разбрах че съм бременна началото на октомври и много се изненадахме с мъжа ми, тъй като бременността не беше планирана ,но винаги съм искала да имам 2 деца така че както бог е решил,макар че много се притесних от малката разлика,понеже сама си гледам детето и живеем много далеч от родата и на двамата,но ще се справя някак си, надявам се.
Кали не се тревожи толкова от малката разлика дъщеря ми е на 1г. 1м. хаха не че първоначално и аз не се шашнах как ще се оправяме с мм ама все ще се справим, между другото с щерката сте адашки обожавам го това име  Heart Eyes
Здравейте,момичета!
Време ми е май вече да се запиша и аз при вас  Mr. Green
Вили съм,на 36 години,бременна с близнаци от трето инвитро  Mr. Green
По принцип калкулаторите ми изчисляват термин на 1 Август,но бебчетата са две и никой няма да ме чака до тогава,та се надявам всичко да е наред и да гушкаме две рачета.Аз съм скорпион ,милото е рак ,така че ще сме пълна къща щипки  Laughing
И те така...
Вилиии много се радвам на мами с близнаци да сте много здрави и юли с два вързопа  Heart Eyes
за термина някой беше писал...да ви кажа и моя последен цикъл беше на 08.10 и по мои сметки, защото знам кога стана работата, трябва да съм с термин 15.07 е да де ама док каза че явно съм била с късна ову и ми изчисли термин 25.07 според големината на бебо тей че...абе знаете ли всичко ще стане ясно юли аз мисля че до 15.07 ако не и по рано ще съм родила имайки предвид малката разлика на децата ми...ама доктори кво ли разбират Whistling
за безсънието оооохххххх голям проблем ми е и на мен....ама това стана още като забременях с Кали, свърши моя предишен тежък, дълбок и спокоен сън!!! Още тогава почнах да спя супер неспокойно и да заспивам трудно, само за пример до преди това честно ви казвам не знаех че мъжа ми хърка като бормашина  #Crazy  #2gunfire  #Cussing out ей тогава почна моя ад  Joy и от тогава насам е почти едно и също чувала съм че нормалния съм се възтановява поне година след раждането е аз понеже пак съм бремнна нямам къснет явно хаха ама нищо струва си после ще спим това е то да имаш дете  Heart Eyes Mr. Green
ох спирам че поста стана твърде дълъг после пак като се сетя нещо

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 13:18 от destiny_ff

# 509
SunFlowerLady, нищо не пия. Подозирам, че е от стрес, защото се будя с мисли по служебните задачи. Tired  С риск да прозвучи егоистично и лигаво, няма да ходя на работа от един момент нататък. Човек има приоритети. Naughty

Колко много нови мамчета! Добре дошли на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт