Отговори
# 570
  • sofiq
Здр. момичета Simple Smile. Аз вчера бях на преглед по ехограф съм една седмица напред т.е 10.2 дни днес. С бебчо всичко е наред пораснал е двойно от преди 2 седмици вече е 33мм и се виждат хубаво ръчички и крачета. Аз на БХС И Фетална съм на 29.12 тогава ще съм в 13.1 ден ако р4аботи лабораторията иначе ще ида началото на януари. Със съня и аз имам лек проблем , чв като се събудя трудно заспивам , ама после неможеш да ме дигнеш за работа. За болничните аз илизам от 22.12 , неискам като миналия път да стоя до 5 месец , защото си е натоварване само нито маичинството ще ми се промени нито нищо , поне вкъщи ще си гледам детето и ще си почивам Simple Smile. Аз от вчера съм с много гадна хрема май ч лепнах от детето, сега взех Биозин мама и цинабсин пак да видим дали ще мине. Аиде лека от мен и спокойна вечер Simple Smile

# 571
Кейще кажеш как е минал прегледа после. Ако не ми харесат тези в Авис медика ще ида и аз в Св. Марина.
Останах много доволна от доктора. Клиниката не е голяма, в нова сграда, чисто, уютно. На първия етаж са регистратура и кабинети, нагоре по етажите е родилното, но там не съм влизала. Говорих само с една акушерка. Всички са мили. С доктора се харесахме. Обясни ми всичко. Тъй като съм на терапия, обърна ми внимание кои лекарства да спра, кои да продължа. С две думи, мисля, че направих своя избор.

# 572
Здравейте, и аз да се запиша ходих на док в 8г.с съм, видяхме наченки на ръчички, главата органи но е доста малко за подробности  явно. Аз  си мислех, че вече трябва да има ръчички и крачета? Sad

Това което ме притесни е че доки видя леко отлепяне.... newsm78  не реагира притеснително питах го дали е страшно, но той каза, че не е... дано всичко да е наред  Rolling Eyes

Относно съня аз откакто се помня спя като заек и съм свикнала да не си доспивам...

# 573
момичета  и аз да пиша. в петък бях на преглед и видяхме сърчице но не чухме звук. екографът беше повреден и не се виждаше ясно. викат ме пак на 15ти да се установи точна г.с. Официално съм в 7ма но според докторката може и да е 6та. На 15ти ще потвърди. така се успокоих че е там бебчо. поздрави

# 574
Кей радвам се за теб. Аз днес ходих в Авис медика, клиниката е хубава, всички са любезни. Доктора не ми каза кой знае какво.. по попринцип трябва да съм в 9г.с а там ме показа 6та което много ме притесни Sad още не се виждаше ембриона само сакче. На 25ти пак ще ходя и ще видим какво ще стане.

# 575
Сиска, стискам палци следващия преглед да премахне всички притеснения!  Hug

# 576
Момичета моля ви ако някоя от вас разбира, нека се заеме с темата ни.  До сега fl0ri7a се занимаваше, но за съжаление тя напусна темата и сега няма кой да я поеме. Ако има някоя от вас, която знае как се правят нови теми и там всички работи по тях нека се заеме  newsm51

# 577
Здравейте от мен и честито на всички. Пожелавам Ви лека и безпроблемна бременност.
Първо да се представя- съм Доби на 29 г. и това ми е първа бременност след спонтанен аборт и доста дълги опити за зачеване.
Да си призная, досега следях темата, но се притеснявах да пиша, докато не чуя сърчице.
Терминът ми е 22 юли . Вчера ходих на преглед , чухме сърчице и се надявам този път всичко да е наред.

# 578
  • София
Добро утро момичета как са коремчетата Grinning,моето снощи нещо ме стресна беше доста стегнато  newsm78 и пих но-шпа дано не се случва пак че много от рано, и с предната бях с контракции от доста рано и затова си ги познавам,но е неприятно. Нямам търпение пак да си го видя и да кажат че всичко е наред и дали е пораснало,знаете ли може би е откачено, но мисля че го почуствах по едно време вчера беше много познато усещане точно като пърхане,може и да си въобразявам де мислите ли че е възможно изобщо толкова рано Thinking.
Добре дошла Доби,пожелавам ти лека бременност и здраво бебче на финала,ти от къде си и ? Честито сърчице Heart EyesНе се притеснявай всичко ще е наред, мисли позитивно и се радвай на бременността така и бебчето ще е добре.
Кит-Кат и аз това се чудех че  й писах преди да прочета че вече не пише тук ,за което много съжалявам но исках да се запиша на първата страничка,за съжаление съм много невежа е това с темите и т.н,дано се намери някоя по-опитна мама да ни ги прави ,че сме и доста момичета така като чета,дано ставаме и повече Hug

# 579
  • до едно тепе
Мишолина няма как да усещаш толкова рано бебето.  Laughing По скоро газовете. А иначе още преди 2седмици аз усещах на 2-3 пъти как ми се стяга матката. Но като сменя позата стягането изчезва.
Днес ни зарадваха в яслата,че има варицела в групата на сина ми. Сега съм в чуденка доколко това може да е опасно за бебето. Аз съм я карала Thinking

# 580
За усещането на бебо. И аз имах такива съмнения онзи ден, но надали, твърде рано е.
Пък и миналия път си спомням, че не приличаше на нищо друго, колкото и всички да казват, че е като газове, пеперудки и разни други. То просто те "бучка" отвътре. Heart Eyes По-близо е до кожата от движение на газове, по-съсредоточено е на едно място и е с различна амплитуда.
Иначе миналия път бях в 15+ г.с., когато усетих за пръв път и съм се настроила, че сага ще е по-рано - малко след Нова година например. Mr. Green

Добре дошли на новите момичета! Hug

# 581
Добър ден , мили момичета и благодаря за топлото посрещане:)
На въпроса на Мишолина- от Пловдив съм, но живея в София:) Видях, че тук има и други пловдивски мами и много се радвам.
Аз също усетих нещо като мравучкане отвътре, даже си въобразих, че му усещам сърчицето Simple Smile
Вас болят ли Ви коремчетата? Мен доста ме понаболява , пия утрогестан 2Х2 .

# 582
Добър ден , мили момичета и благодаря за топлото посрещане:)
На въпроса на Мишолина- от Пловдив съм, но живея в София:) Видях, че тук има и други пловдивски мами и много се радвам.
Аз също усетих нещо като мравучкане отвътре, даже си въобразих, че му усещам сърчицето Simple Smile
Вас болят ли Ви коремчетата? Мен доста ме понаболява , пия утрогестан 2Х2 .

Мен ме наболяваше почти непрекъснато. По-скоро като боцкане и напрежение, отколкото като истинска болка. Сега вече не го усещам. Понякога като се преуморя ме пробожда по малко но определено не е непрекъснато както предните 2-3 седмици. За сметка на това гърдите ме болят все повече и повече Crazy Когато имам бодежи пия но-шпа, но само по едно. 
Имам чувството, че времето минава суууупер баааавно. Вторият ми преглед е чак на 22-ри и мисля, че ще се побъркам до тогава. Особено като гледам как вече сте започнали с изследванията, а аз ще стигна до тях чак през януари... Tired

# 583
Имам чувството, че времето минава суууупер баааавно. 
Не помня от кога не съм сменяла с такова удоволствие прозорчето, което отбелязва дните на календара всяка сутрин.

# 584
  • София
Абе  и аз така си викам неее не може да бъде но ,имах някакво странно чувство все пак и не беше от газовете определено Embarassed, и повече не се е повторило което най-ми е странно ,няма значение ще дойде и този ден при всички рано или късно. Колкото до болките имам от време на време и аз пия по едно но-шпа когато вече сметна че ми идва в повече, но гледам да ги избягвам. Аз пък съм от Бургас ,но живея в София вече повече от 10 години.
Малкия ми син пак е с ларингит и кашли ужасно,не знам вече ми писна с тези болести. Исках да питам тези които имате по- големи деца кога проговориха, че ние още нищо не казваме,а все иска да го вдигам и нося да показва какво иска,а е доста тежичък,може би и от това по- често ме наболява коремчето дано няма проблеми че го вдигам, но още ми е мъничък и няма как. А как е коледно настроение вие вече казали ли сте на близките за бременността,аз още не съм казала на всички знае само мъжа и майка ми,но свекърите не,мислим за Коледа да им кажем чак,дано само всичко е наред Praynig

Общи условия

Активация на акаунт