Отговори
# 600
Имам много голям проблем... Мъчи ме много световъртеж и леко гадене,но не се издържа на това виене на свят.Как и с какво да го овладея.Хапна ли нещо и няма след 30мин се почва в 9г.с. съм . Може ли някой да ми даде съвет

Пиеш ли някакви хапчета? Как си с кръвното? Свърза ли се с лекаря си?
Аз имах от дуфастон много странични ефекти...  #Crazy

# 601
С ниско кръвно съм 90/60,но винаги съм била с ниско  кръвно и първата бременност пак кръвното ми беше ниско.Имам едни хапчета за смучене за гаденето, но те не помагат...Дуфастон пиех но го спрях слагам си вагинално Утрогестан

# 602
За гаденето АГ ми предписа Вомитусхил. Това са хомеопатични капки. Каза ми ако ми е зле може да пия до 3-4 пъти на ден по 10 капки в малко вода. Помагат почти веднага след като ги пия.
Аз обаче установих, че ми става много зле 15-20 мин преди да огладнея newsm78 Никога не съм се чувствала така. Първо започва едно гадене, което се влошава ако пия вода, и след малко започва да ми стърже стомаха #Crazy Та гледам, вместо да пия непрекъснато капки, да имам покрай себе си нещо за гризане - солети, ядки, някакъв плод... Така замазвам положението. От 3-4 дни се усещам, че вечер не ми е съвсем наред - замаяна съм, гади ми се. Явно сутрешното гадене ще е вечерно при мен. За щастие не съм повръщала и дано да не стигам до там Praynig
И да се оплача - днес ме събудиха в 5:15! На ММ му звъняха от СОТ за един обект... Няколко пъти... Аз и без това не мога да спя като хората и съм като ударен самолет по цял ден, а те в 5 часа сутринта! Най-гадното е че се оказал плъх Rolling Eyes Мрън-мрън

# 603
  • София
Добро утро и добре дошли на новите момичета спокойна и лека бременност и здрави бебчета на финала  bouquet. Гери най-вероятно от бременността кръвното ти варира и затова ти се вие свят особено е важно да не се чувстваш гладна,пробвай да пиеш айран със сол на мен ми помага ,аз също съм с ниско кръвно и съм припадала дори няколко пъти и само това ми действа нито кафета нито шоколади и всичко което е сладко ,нямам представа защо newsm78. Колкото до симптомите постоянно ми се сменят ту ми се гади ту не,сега определено повече вечер ми прилошава,но не е както преди,главата ме боля няколко дни подред,сега сутрин все едно не съм бременна но вечер ми се подува коремчето и почва да ме понаболява,а  и гърдите почти не ме болят вече,което също ми е странно ,но пък всичко е абсолютно различно от първата бременност,така че един господ знае бременнилски му работи хахаха,не се вторачвайте в симптоми със сина нямах никакви ,абсолютно нито болки в гърдите нито гадене нито сънливост ,само дето прокървих и то след 3 месец, и затова спрях сега да го мисля какво имам и какво не. За гадене пия Емил,а от дуфастона много ми се гадеше,както и сутрин преди да съм хапнала.

# 604
Здравейте момичета. Чета темата от самото начало , но чак сега се престраших да се включа. От София съм на 24 години и в момента сме в 11г.с. терминът ми е на 5ти юли. И ми е първа бременност. Темата ми е доста полезна тъй като все още имам хиляди неясни нещаа. Пожелавам на всички лека и безпроблвмна бременност 😊😊😊

# 605
Нека новодошлите ми пратят на ЛС данните за първа страница, за да ги включа в следващата тема, както и линк към профилите си във фейсбук (ако имат желание), за да ги добавя в групата ни там, където сме доста по-активни Simple Smile

# 606
Здравейте тази сутрин  и аз нямам обичайното гадене което ме влудява, а когато липсва се притеснявам...  Joy и даже си го чакам с нетърпение  baby_neutral

Kira блазе ти, поне имаш решение за гаденето (и на мен ми се гади когато огладнявам). На мен док само ми каза ако ми се гади мн или започна много да повръщам да му се обадя веднага...

# 607
Здравейте тази сутрин  и аз нямам обичайното гадене което ме влудява, а когато липсва се притеснявам...  Joy и даже си го чакам с нетърпение  baby_neutral

Kira блазе ти, поне имаш решение за гаденето (и на мен ми се гади когато огладнявам). На мен док само ми каза ако ми се гади мн или започна много да повръщам да му се обадя веднага...

Тези капки мисля, че ги дават и без рецепта. Като са хомеопатия не би трябвало да има проблеми да се пият. Поне облекчават симптомите. Иначе не знам какво щях да правя.

# 608
 И аз смучех Емил но с нищо не ми подейства и си карам така надявам се скоро да мине

# 609
Момичета, някоя от Вас има ли проблеми със съня?
Аз спя по близо 12 часа в денонощие, а преди ми стигаха по 6 часа.
Вече се чудя нормално ли е.

# 610
Момичета, някоя от Вас има ли проблеми със съня?
Аз спя по близо 12 часа в денонощие, а преди ми стигаха по 6 часа.
Вече се чудя нормално ли е.

Нормално е. И аз лягам до към 10 ставам в 6и30 за работа адски много  ми се спи. Събота и неделя пак лягам рано и като няма за какво да ставам спинкам до 10 (12 часа). Така , че не се притеснявай. И на обяд като си похапна пак ми се доспива.

# 611
Аз хем съм уморена и ми се спи,а не мога да спя луда работа  Grinning

# 612
Аз хем съм уморена и ми се спи,а не мога да спя луда работа  Grinning
И аз така  Crazy

# 613
Момичета, правите ли планове вече за коледните празници?
Някоя ще пътува ли нанякъде със самолет? Ние ще ходим общо взето наблизо и няма да ни е дълъг полета, но почвам отсега да се чудя какви лекарства да си нося за всеки случай...  newsm78

# 614
По добре се консултирай с лекаря по този въпрос. Ние ще сме си тук. Най-много да мръднем на 100-200 км с кола. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт