След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.34

• 18 386
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ели, аз физически съм добре вече.. Но нещо не мога да спя, имам кошмари всяка нощ и спя по 3,4 часа и  през деня съм  като труп, без настроение Shocked и гледаща в една точка Shocked

Влади, защо не вземеш нещо п/в стрес? Ако можеш, се измъкни бързо от това положение, ако не, започни някакви билки и леки медикаменти, за да не задълбаеш.

# 346
Влади  Hug Heart Eyes много тиха, само със снимки се разписа  Wink
Тези дни не съм много добра компания ; ( И явно съм си забравила обноските у нас. Даже не съм ви  поздравила , за което се извинявам ; (

Влади, слънчице хубаво  Hug
Скрит текст:
пращам ти много здраве, радост, хармония и подкрепа, за да си вземеш от тях каквото ти е необходимо  Hug Heart Eyes Не унивай само!  Hug

# 347
Влади,   лИбов ....стягай се , да не идвам с шамарите ....Красиво , умно , младо момиче ...може ли  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Живота е гаден и то доста , така че или заставаш срещу му или ще те погълне .....Виж ме мен ,след три погребения за  месец ...не се давам и няма да се дам ...щот тоя филм съм го играла ...предадох се веднъж и още търпя последствията от това ..стегни се , изправи се , погледни се в огледалото и си кажи ...Аз мога
Извинявай за грубия тон ,но не мога да бъда мила и нежна в такъв момент, все някой трябва да ти "удари шамара " ,за да се освестиш .....  Heart Eyes
и сега ,спецялно за теб ,за да се разведриш ....

неотразимите - Фарах , Керем и Мехмет

# 348
  • У Диспансера ...♥♥♥
Катерино моме, кажи им а така, ето аз цял ден маам с парцала и готвех и за една рота чинии измих, но не падам духом и седнах колкото да взема въздух и ставам ей сега да потеглям за залата. Така че ти сам решаваш дали живота ще те огъне или не  Peace

# 349
  • У Диспансера ...♥♥♥
За довечера ако мога да се оправя с всичко до тогава може да хвърля един поглед на тоя касов разбивач  Mr. Green

# 350
За довечера ако мога да се оправя с всичко до тогава може да хвърля един поглед на тоя касов разбивач  Mr. Green

както казват ,моите деца ----- цепиш мрака  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 351
  • София

hahaha hahaha hahaha

# 352
 Hug Hug Hug
Влади, не се отчайвай!  Heart Eyes

Вени, стана ми интересно - какъв курс си записала?  Heart Eyes

# 353
# 354
Влади не се отчайвай. Hug Hug Hug Живота може да бъде гаден,но трябва да се изправиш и да кажеш " Аз мога и ще продължа да гледам напред"

# 355
  • София
Момичета  Hug Heart Eyes Hug

И аз ще погледна довечера, не толкоз заради Кирето, по-скоро заради Алтан който страшно много харесвам като режисьор и заради Шюкран която много харесвам. Надявам се да се хареса сериала, все пак е положен труд от много хора за неговото осъществяване.

# 356
  • В света на мечтите... ❤
Мераба сладурки  Hug Hug Hug  И аз ще съм на линия довечера за касовия разбивач  Laughing  Да видим Киречик какво ще направи  Wink , но ще гледам през телефона и ще мога  през рекламите само да се включвам  Peace

Охх и аз изтървах доста поводи за празници  Rolling Eyes

На Ели внучето имаше рожден ден,да ти е жив и здрав малкия сладур,слънце,прекрасно детство му желая  newsm59
На Мишето новия дом не съм честитила,да ви е честито,да си създадете невероятни спомени в него  Hug

Не знам дали пропускам някого,сори ако е така,да сте много здравички всички ви желая,това е най-важното  Hug Heart Eyes Hug

Влади,слънце,ако сама не си наложиш да се чувстваш вътрешно добре,няма как да го преодолееш  Hug  Наложи си да мислиш позитивно,да вярваш повече в себе си и да се стараеш
да поглеждаш на всяка ситуация от добрата страна,дори и да ти се струва,че няма такава  Hug Heart Eyes

Всички ви прегръщам силноооо  Hug Hug Hug

# 357
  • София
Дани  Hug Мерси.  Peace Отдавна не съм се засичала с някои от вас. 

Така ми се иска поне един от проектите (на Керем или Ханде) да ми хареса и да ни събира отново веднъж седмично на live.  Heart Eyes

# 358
  • В света на мечтите... ❤
Дани  Hug Мерси.  Peace Отдавна не съм се засичала с някои от вас. 

Така ми се иска поне един от проектите (на Керем или Ханде) да ми хареса и да ни събира отново веднъж седмично на live.  Heart Eyes

Мише  Hug  и аз се надявам да се съберем пак заедно,толкова беше хубаво,когато се събираше в неделя голямата тайфа  Party Party Party

# 359
Здравейте, слънца  Simple Smile
Много приятно е тук, като се събере толкова народ. За всички усмихнати и слънчеви сладурки  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes
Вени, радвам се, че се отби  Grinning
Влади, я си вирни кротичко нослето и се засмей   love001 Умна, красива, млада, не оставяй живота да се изнизва край теб, радвай му се, слънце, всичко ще си дойде по местата  Naughty
Момичета, довечера ще се постарая да бъда на линия, интересно ми е да погледна толкова рекламираната бомба, но сигурно малко ще закъснея. Затова, който може, да коментира, за да имам представа какво пропускам  Sick

Общи условия

Активация на акаунт