След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.34

• 18 350
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Дани  Heart Eyes

http://instagram.com/p/vv1oolvL3Y/?modal=true
Ханде я качи преди малко Heart Eyes

# 361
Здравеейййте,  Mr. Green Моята изпитна сесия приключи...успешно   261uu   261uu   261uu много съм доволна от себе си. Сега е време за релакс измежду другите ангажименти и разбира се време за форумчето  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
От утре започвам да изчета поне последните две теми,че съм сигурна,че има какво интересно да видя  Wink Тази вечер от колко часа е премиерата,да хвърля един поглед като се освободя  Mr. Green

# 362

Страхотна е  Flutter Flutter Flutter ведага я гепвам за гащи,че скоро не съм се преобличала  Mr. Green

# 363
Ани браво това се казва заслужена почивка. Hug Hug Hug Hug

# 364
         Iyi aksamlar  ,pazar gunu, kizlar!
   Ко става-напълнихте ли балконЯ и ложите?? Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
За мен,като по-кьорава,едно местенце на първиО ред,да не се кокоря много! hahaha hahaha hahaha #Crazy #Crazy
   Като го гледам Кирето на общите снимки как се е изтъпанил и седи като Джулюмска джанка присаден към другите,гледайки с героичен поглед....направо падам от стола hahaha hahaha hahaha

Ето го неотразимия Mr. Green

# 365
Страхотна Ханде  Heart Eyes
Дани, здравей, слънце  Hug
Ани, честито, радвам се за успеха ти и пожелавам все така успешно да приключваш всяка от оставащите 7 сесии  Hug Grinning

# 366
  • София
Еее, Ханде е неотразима!  Heart Eyes

Ани, честито за сесията!

# 367
Благодаря ви,слънца,много ми липсвахте  Heart Eyes
Казвам на мъжо,че съм останала назад с турските сериали и тр да наваксвам,пък той ми вика..."еййй,голям пропуск"  hahaha hahaha hahaha hahaha все гледа да ме захапе значи  Mr. Green

# 368
Хубаво нещо са профилите ...как искам дежа вю  Cry

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

# 369
Мераба ви пак  Hug Hug Hug

Дани  Hug Heart Eyes Бабче  Hug Heart Eyes Ани  Hug Heart Eyes
Кой друг не сйм поздравила днес  newsm78

Ани  Hug Heart Eyes честита ти успешна сесия, честити ти гащури   bouquet

Дани  Hug Heart Eyes чувства се липсата ти   love001

Ойййййййй колко спомени с тези гифчета  smile3525 smile3525

# 370
Аз да кажа от сега че не видя ли Керем бей да изкара поне малко химия с някоя от кифлите тогава ще кажа че това не е професионализъм а чисто и просто с Ханде са имали нещо зад камера.

Ей това чакам да видя.

# 371
Опппааааааааа Гале  Hug Heart Eyes а така  Peace
Да подкараме пак лайтмотива за химии, физики и биологии  Joy Joy Joy
Аз мисля, че няма да видим нищо подобно  Naughty А вие  Thinking

# 372
Ох, Гале, спомени...мечти.........с тях ще си останем  Cry
Еви, наистина няма да видим повече уроци по химия, може да остане нещо от биологията  Joy  Joy

# 373
Частно ако кажа да не ме биете само.Ще го кажа така в АФК Ча и Хазал изкараха такава химия без думи съм Пътят на Емир нямаше финал и така отива до Приливи и Отливи с Серенай никва химия не виждам че и дори заради това не го и гледам.И да кажа че няма да се получи химия,физика и биология колкото и да ми се иска да кажа друго но това е истината.

# 374

Общи условия

Активация на акаунт