След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.34

• 18 334
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 391
Аз съм от тези, дето твърдяха, че е имало заигравка при Ханкер  Peace И продължавам да го твърдя  Whistling Не се заблуждавайте, нищо подобно няма да видим в това дизи  Crossing Arms
Киро, колкото и да се напъва, не е чак такъв професионалист  Stop Аз не видях химия и между него и Ошмулената в ГБ, пък вие казахте, че имало такава в нЕкои кадри  Thinking
Ади бакалъм  Peace
Аз бях другата. И продължавам да го твърдя. Надявам се, че нищо подобно няма да видим тази вечер, както не го видяхме и с онова ошмуленото  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Най-много да видим новата баклава, кадаиф или каквото там дадат  Mr. Green

# 392
Ще видим химия, от той каза че още в първия епизод и щяло му се види тялото над което е работил усърдно, а представете си каква химия ще пуснат нашите Неошмулки, така че как няма да я видим, даже и някоя припаднала с учестен сърдечен ритъм може да видим  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А с кво ще я свестят, ми с химия разбира се  Mr. Green
Ето и те ще гледат касовия разбивач с нас и се готвят пременени вече  Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy
Ми то хубаво, ма ние сме виждали тялото му , малко ли фотки напускаха  Whistling Да видим с какво ще ни изненада  Party И уж не ще да набляга на тялото, пък все за него говори бее  ooooh!

# 393
# 394

толкова  радост , толкова хери ...пууууууууууу да им се ненавиди ....  Embarassed

то и аз не видях химия между Мелис и Керем Сайер ,ама накрая кво излезе ... значи с тази ,с която най-малко химия покаже ...тя ще е следващото севгели  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 395
   Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ирче  Heart Eyes Благодаря за преводите !

Интервюто - уж се интересува само от актьорството , пък вае тяло 6 месеца. Защо като е беден трябва непременно да е с  такъв релеф и изскочили  вени  Mr. Green  Peace За да рекламира себе си чрез тялото си  Peace Щото всичко е в "играта" . Шукрюто  (Рошко) като е беден и той , защо е без релеф милия  Joy Joy Joy
 От 3 -те грации само Бурджу ми харесва долу-горе , макар и както Лени беше казала е доста незабележима , поне за сега .
И в Ясемин и в  другата има нещо отблъскващо в устата .
Много снимки , много нещо - парите са си пари .
Мисля , че от толкова реклама съм гледала вече епизод 1  Joy Joy Joy
 За химия няма да гледам , защото знам , че няма да я търся  Peace
И прочетох в темата на Кери , че ще има превод в ефир и на епизоди , казвам го за Ирчето и Лени , да преценят за себе си какво да правят  Peace Heart Eyes

# 396
# 397

Hepinizi çok seviyoruz! #serefmeselesi

Вай и ни  заобичал , за да гледаме  Joy Joy Joy Joy  

Сега вече време мнооого за соиални медии  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 398
Ауу, Ханде чак му харесала видеото.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 399
# 400

По скоро е харесала целият екип - те всичките от ГБ са на първа линия , пък и Ханде няма проблем с лайкването на К.

# 401
  • Керодиспансера
Ехо, банда , тук ли сте  newsm78
Нещо мен ме отървахте от Ханкерките  Naughty А аз още съм убедена ,че е имало заигравка  Peace
Дани Hug отдавна не съм те засичала, липсваше на всички и на темата ни  Heart Eyes
Ани Hug браво ,джанъм, за успешната сесия  Peace хайде сега наваксвай със сериалите  Naughty ама ти пък знаеш кога да дойдеш- за баш премиерата  Mr. Green
Ирка  HugВлади  Hug Краси  Hug Бабче  Hug Катееее  Hug Диди  Hug Галя  Hug

какво искате да кажете да пълним балкона на другата тема заради евентуален превод  newsm78
Категорично НЕ  Naughty

# 402
  • Керодиспансера
Нещо затоплят отношенията ли  newsm78 цяло лято глас в пустиня и сега изведнъж -вчера той, днес тя  Mr. Green

# 403
мили момичета, бързам  да ви поздравя Hug Hug Hug преди да сте отлетели за ШМ-то
аз също мисля, че това което видяхме между Керем и Зейнеп, тук няма да го видим. Дали е имало заигравка, само те си знаят, а аз много бих искала да е така, толкова ми са хубави двамата
пожелавам ви приятно гледане, аз ще се включвам от време на време, любопитното ми е вашето мнение
до по-късно, целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 404

Общи условия

Активация на акаунт