След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.34

• 18 342
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Сега, аз съм го писала и преди, но да го кажа пак - всички тези сцени са снимани в присъствието на биг севгилито  Naughty Вие представяте ли си какво щяхме да гледаме, ако я немаше таз пача  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 376
Пресни кадри  Peace

Сигурно ще гледат заедно премиерата  Whistling

# 377
Предлагам едната кифла да я заменят с Ханде тогава проблем с химия,физика и биология няма да имаме. А и няма да стреляме по онова същество.

# 378
я сега си представете ,че изкара химия ...вероятно с тъмната кифла ,щот другите са ми ъртък постни ...... тогава кво праим ...., особено тези като мен - чакащи Ханкер .........
 Смятам ,че е нямало  заигравка между Керем и Ханде ......... а за нещо повече да не говорим , но това не ми пречи да си го искам и да чакам да ме опровергаят  hahaha hahaha hahaha hahaha

Доколкото си спомням във вашите коментари ...повечето смятате ,че е имало заигравка ..нали  newsm78
ха дано ............. Praynig
Ако довечера изкара химия с някой ......това ще докаже ,че двамата са наистина чок професионалисти  Sad

# 379
Сега, аз съм го писала и преди, но да го кажа пак - всички тези сцени са снимани в присъствието на биг севгилито  Naughty Вие представяте ли си какво щяхме да гледаме, ако я немаше таз пача  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Точно това си помислих и аз, гледайки гифчетата и снимките, които сте качили  Crossing Arms

Ани, браво за успешно завършилата сесия и приятна почивка сега  Hug

Ели, Бабче, Гале, Лил гушки и за вас  Hug Hug Hug

# 380
Пресни кадри  Peace

Сигурно ще гледат заедно премиерата  Whistling

а няма ли да е в къщи ...все пак е неделя ....деня определен за Любимата ... Mr. Green

# 381
я сега си представете ,че изкара химия ...вероятно с тъмната кифла ,щот другите са ми ъртък постни ...... тогава кво праим ...., особено тези като мен - чакащи Ханкер .........
 Смятам ,че е нямало  заигравка между Керем и Ханде ......... а за нещо повече да не говорим , но това не ми пречи да си го искам и да чакам да ме опровергаят  hahaha hahaha hahaha hahaha

Доколкото си спомням във вашите коментари ...повечето смятате ,че е имало заигравка ..нали  newsm78
ха дано ............. Praynig
Ако довечера изкара химия с някой ......това ще докаже ,че двамата са наистина чок професионалисти  Sad

Оооо, Кате  Hug И ти си се пременила с новите фотки -убава си  Peace
Мисля, че точно затова всички го чакаме с такова нетърпение  Mr. Green
Ади бакалъм - да видим кой какъв професионалист е бил  Mr. Green Wink

# 382
Ако случайно Керем изкара химия с някоя кифла значи е чок професионалист.

# 383
Аз съм от тези, дето твърдяха, че е имало заигравка при Ханкер  Peace И продължавам да го твърдя  Whistling Не се заблуждавайте, нищо подобно няма да видим в това дизи  Crossing Arms
Киро, колкото и да се напъва, не е чак такъв професионалист  Stop Аз не видях химия и между него и Ошмулената в ГБ, пък вие казахте, че имало такава в нЕкои кадри  Thinking
Ади бакалъм  Peace

# 384
Ева съгласна съм с теб.Аз не видях нищо между Зъбла и него но видях между него и Ханде.И предполагам че тая химия ще си остане само между Керем и Ханде.

# 385
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ще видим химия, от той каза че още в първия епизод и щяло му се види тялото над което е работил усърдно, а представете си каква химия ще пуснат нашите Неошмулки, така че как няма да я видим, даже и някоя припаднала с учестен сърдечен ритъм може да видим  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А с кво ще я свестят, ми с химия разбира се  Mr. Green
Ето и те ще гледат касовия разбивач с нас и се готвят пременени вече  Joy Joy Joy Joy

# 386
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 387
  • У Диспансера ...♥♥♥

Човека прилеп ще лети  hahaha hahaha hahaha
На снимката с кифлата диалога е
Какво правиш тук-Кифлата
Ти винаги ли обичаш да нападаш така ?- Кокорчо

# 388
  • У Диспансера ...♥♥♥

Фемилито

# 389