Лидл ::53::

• 82 804
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Никога не съм попадала на замръзнало месо в охладените витрини . Винаги си е било свежо и като прясно вътре. /При положение ,че доскоро съм консумирала само месо собствено производство мисля ,че  имам що годе добра преценка . Скоро не съм купувала месо ,но понякога се заглеждам във витрините и щях да забележа мисля.
  Ако самата хладилна витрина е повредена !?
  Има ли разлика от сметаната в кофата и отделните кофички ? Червените такива.
 Тази която е на промо сега става ли за торта или е прекалено рядка /то аз ще сложа и желатин /"

# 436
  • Русе
Никога не съм попадала на замръзнало месо в охладените витрини . Винаги си е било свежо и като прясно вътре. /При положение ,че доскоро съм консумирала само месо собствено производство мисля ,че  имам що годе добра преценка . Скоро не съм купувала месо ,но понякога се заглеждам във витрините и щях да забележа мисля.
Месото не беше съвсем замръзнало на кокал, но беше с ледени кристали, самото месо, не само по повърхността му.
Аз до предната седмица само веднъж бях попадала на такова месо - миналата Коледа имаше някакви свински пържоли, на които отвън не им личеше, но отвътре между пържолите си бяха скрежасали.

# 437
Сметаната е една и съща в червената кофа и в малките кофички-тази 20 процентната, аз все от нея вземам..
Доста гъста е, даже напоследък ме съмнява, че слагат сгъстители повечко, защото консистенцията е наистина доста гъста.. Thinking

# 438
 Тази в кофата е произведена в Румъния и лятото като вземах ми се струваше по -гъста от другата.
 От кога няма бг крем сирена в Лидл ,днес ми трябваше и не открих . Скоро не съм търсила .
   Купих от новия плод  суити ,имаше намален на 50 % . Наподобява ми помело ,не откривам нов вкус.
    Сметаната в синята кофичка нали е намалена на 1,25 до 30 ноември -случайно се загледах като купувах от другата и си беше на нормална цена.
  Вики аз не оспорвам това ,което си видяла ,просто на мен не ми се е случвало . Може и в камиона да идват замразени ,нито знам в склада как се съхраняват .

# 439
Сутрин при ново зареждане на месо винаги е замръзлано поне при нас. Явно го транспортират замразено и в магазините се охлажда  Laughing Но спор няма месото е замразявано. Аз не се оплаквам. Ако не е там, то в нас ще бъде замразено.

# 440
Някой ден като ида сутрин ще погледна специално /ако не забравя/ . С отварянето рядко ходя последно за апрески на сина ми и преди това за хлебопекарната /да не я изтърва  Grinning /

# 441
При нас от месеци месото е с кристали, а последният път беше замръзнало отдолу, наложи се да чакам да се размрази за да разделя отделните парчета. Преди винаги беше само охладено, не знам защо последно време е полузамразено.

# 442
Аз преди време бях взимала от тази сметана със синия етикет, 10 ли беше, 12% ли не помня, беше си чисто кисело мляко, даже това 2% което взимам Пилоса е доста по - гъсто.

# 443
А сега нали рекламират пилешкото месо на 20 процента надолу - и си викат , че е прясно??!

Прясно в смисъл като прясно и незамразявано ли, или пак се има предвид охладено? Ама пък пише ачик прясно Thinking

Сметана съм вземала само от по-маслената, с червеното, тя със сигурност е гъста Peace

# 444
Да дам и аз отзив за раклет грила Wink. Миналата година го купих, но е малко е по различен от този, който сега ще пускат (няма каменната плоча). Лесно се почиства и бързо загрява. Като цяло съм много доволна от него. Ако не се лъжа го купих за 49лв. Дано да съм била полезна.

# 445
  • София
И аз съм виждала замразено месо в Лидл, продавано за прясно, охладено.... Не знам доколко е ок това - замразено, размразено, после пак замразено, после размразено... То накрая това месо за нищо няма да става... newsm78
Шоколадът Беларом с бадеми (червена опаковка, 200г) беше вдигнат миналата седмица от 2.99лв на 3 и нещо... Разочарована съм. Само този шоколад харесвам и сега и от него явно трябва да се откажа.

# 446
И шоколадовите целувки / не бих ги нарекла целувки /  са на цена 3 и нещо ,а бяха около 3. 
  Доста неща си скачат бавно и незабележимо. Крема сиренето вече е почти на 2лв / 1,89 /.
Черният чай /евтиният / беше около левче -сега го е надскочил.

# 447
Лелее, колко съм ви изпуснала...

# 448
  • на Мелмак
Снощи взех от сьомгата в тесто , искам да питам за дивата сьомга - лесно ли се приготвя , вкусна ли е ?
Знам , че относително , но тези подправки отгоре ми се виждат малко множко .
Предварително благодаря !

# 449
  • Пловдив
Да дам и аз отзив за раклет грила Wink. Миналата година го купих, но е малко е по различен от този, който сега ще пускат (няма каменната плоча). Лесно се почиства и бързо загрява. Като цяло съм много доволна от него. Ако не се лъжа го купих за 49лв. Дано да съм била полезна.
Благодаря за мнението. Това беше последното,което исках да чуя и отивам утре да го купя! Нави ме!Само размерите ако можеш да ми кажеш, писаха че не е много голяма плочата!

Общи условия

Активация на акаунт