Лидл ::53::

• 82 748
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • Пловдив

Не се загледах много добре в плаката,но май по-различна ще е... Ама да не подведа някой  Peace В сряда вечер сигурно ще пуснат брошурата и ще можете да я видите  Wink

# 572
Марката на кафемашината този път е Ariette, не SilverCrest. Някой използва ли такава да сподели отзиви?

# 573
Просто Хари, не е тази кафемашината...

На плаката в магазина мярнах, че е сива и пО-модерна Mr. Green

Тъкмо рових из Гугъл, излизат стари модели като тази, която си постнала, но сегашната е другааааааа..

Сега ще потърся с Аriette в чичко Гугъл Peace

Благодаря, момичета

# 574
  • на Мелмак
Гледах тавите - малко тънки ми се видяха , по моите преценки , но стават .
В нашият магазин имаше отворена кутия .
Взех и пил. филе от промото тази седмица , но ми го таксуваха на нормална цена , касиерката се разсърди , защото й казах , че искам да ми го хване на намалената цена , тя каза , няма как , сторнира и го отдели , на въпроса ми защо - ама нали не го искате ?
Та я накарах да викне управител , който каза , че ще оправи нещата , оказа се , че всъщност цената си е без намалението , те втори ден си продавали така , а той се чудел , защо толкова върнати филета имало  ooooh!
Е тея хора къде гледат  newsm78
Не говорят ли поне помежду си ?
Аз нямаше да забележа , но точно този пакет беше без бар код - сметката ми 24 и аз си викам айде още 5 и малко и съм приготвила 30 лв , но като ми поиска 30+ , попитах защо .

Та така .

Детско ски яке съм взимала за малкият - много съм доволна , дано са същите .
Нож си харесах , ама защо не си взех  newsm78
Повод пак да отида до там  Crazy

# 575
  • Варна
Да не би да става въпрос за тази кафемашина?

http://www.lidl.de/de/ariete-espressomaschine/p187632

# 576

Ау, тази много файска Mr. Green И аз искам такава Party

Дани, честно казано много бързах и само бегло я погледнах на плаката, мисля, че беше сива/инокс..само това помня..и около стотина лева..
Дано другите се включат да кажат...но тази ми харесва много Peace

# 577

Май е тази, да. 129 лв струва.  Heart Eyes

# 578
  • Пловдив

Аз мисля,че е точно тази   Peace 119лв.,за цената съм сигурна  Wink

# 579
Много ме кефи тази...Делонгито си бачка перфектно, но е черно и не ме кефи...
А тази е светла , сива..радост за окото Heart Eyes

Разсмяхте ме за цената...и друг не е гледал внимателно като мен в магазина Joy

# 580
  • Пловдив
Някой да е купил от магическите дъски? Или поне да сте им хвърлили 1 зъркел. Искам да купя на моята госпожица, но най-рано утре ще мога да отида.
много им се зачудих и аз, но довечера ще говоря с финансовия министър вкъщи и тогава ще решавам, че вече съм много "на червено" Blush

за одеалото с ръкави - няма вече налични тук. Казаха, че могат да доставят (питах за червеното), значи има налични някъде Peace

# 581
  • Варна
пилешкото филе не беше ли на промо само през уикенда?

# 582
пилешкото филе не беше ли на промо само през уикенда?

Вчера купих на още по-ниска цена от промоцията, 3,69, мисля.

# 583
  • Варна
От одеялото с ръкави съм много доволна, подариха ми бордо. В началото бях скептична, защото не го бях виждала, нито пипала, но го поръчах за всеки случай с идеята да го върнем, ако нещо не е в ред. Обаче в момента, в който се нагуших в него и много се изкефих. Много топло, меко, леко. Вкъщи се бием с детето за него, но все още надделявам  Laughing Препоръчвам го за тези, които не са си купили и имат налични по магазините.

# 584
  • София
И аз така мислех, но като отидох вчера пишеше, че е до 01.12. И добре, та накупих пилешко, че свинското беше с много тлъстинки.
Някой питаше колко е дълъг клинът, не съм го отваряла, направо го дадох на ММ да го връща. Сетих се, че имам абсолютно същия и не го нося.  ooooh!
Скоро пускаха мъжки пуловери, дали има шанс да пуснат пак до Коледа? На ММ му трябват тънички за работа, носи ги над ризата.

Общи условия

Активация на акаунт