Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 122-pа тема

• 174 081
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, кулинари и кулинарки!  Hug От години следя темата - това е любимата ми тема тук - но все не се решавах да се присъединя и аз, най-вече защото не мога да предложа такива красиви и професионално направени снимки. Днес обаче реших да се превъзмогна и ето ме тук. Simple Smile Страхотни сте всички, браво за труда и за идеите, които даватe - аз лично често съм се възползвала от тях.  Heart Eyes   bouquet

Пеп4о, тези шоколадови напукани сладки ще ги правя и аз другата седмица, превъзходни са!
Lavinka, твоите картофки с кетчупа съм ги запланувала за обяд за следващата събота, влюбих се в тях още като ги видях в блога ти.
Megansg, картофените ти кюфтета изглеждат неустоимо, веднага бих ги хапнала всичките! Blush
Bongo, много апетитен тутманик си направил!

Днес за обяд направих:

Вкусна и полезна  Wink салата с брюкселско зеле, пресен спанак, тиквени семки, нар и козе сирене. Правя я за втори път, комбинацията много ми допадна.

Първи опит за крекери с пармезан и мащерка. Снимката е лоша, но сладурчетата се получиха.  Peace

# 481
мммммм това ми грабна окото,браво  Heart Eyes

пица

гювеч

# 482
Здравейте!След Arielle се нареждам и аз сред  новаците  Embarassed.
маймунски хляб

торта "Пчелна пита" на Луси

и икрата на Лабрекс с тиквички

Темата много ми харесва,доста  неща научих и с удоволствие всеки ден ви разглеждам манджите и черпя идеи .  Grinning.

# 483
Здравейте, кулинари и кулинарки!  Hug От години следя темата - това е любимата ми тема тук - но все не се решавах да се присъединя и аз,
Bongo, много апетитен тутманик си направил!

Добре дошла!
Страхотно начало и да не спираш, ей ....

Бонго, един път нещо си и виж цяло девойче привлече ...

Май и втора се появи - поздравления и за M1mi
Никой няма право да те критикува поне 3 дни
Пък аз съм на ей такова настроение днеска

# 484
  • Под сянката на разлистените кактуси
У нас днес сме на индийска вълна - saag aloo или картофи със спанак по индийски. Аз им сложих и нахут за по-хранително. Успях да освиня купичката като сипвах, няма да се извъди фотограф от мене  Embarassed

и пиле корма

Направих и божествените линцери с лешници на nudel33

Приятен уикенд  на всички и успешни кулинарни подвизи!

# 485
  • SHOOT ME 10 $
 m1ma Добре дошла в "кокошарника". ще споделиш ли ,как го правиш тоя "маймунски" хляб?

# 486
Хайдеее,още с първото участие и ...фал.Сега да не ме дисквалифицирате .Объркала съм животните.Хлябът е тигров,а не маймунски - ама то,щото съм полублондинка.
Линкове има доста и май този използвах http://the-loves-green-kitchen.blogspot.com/2014/09/blog-post_27.html
Старая се за правилата ,нали съм новак и затова ще покажа още едно мое произведение - супа топчета от киноа .Топчетата ги приготвих отделно от супата,че  иначе се разпадат.Затова манджата ми изглежда странно - разделно някак си.

# 487
  • София
Пилешкото филенце!

И сладкиша с майонеза, все не ми става глазурата,

Имаше и сарми с кисело зеле, но какво да им снимам.

Последна редакция: нд, 14 дек 2014, 01:46 от Тайна

# 488
Най-накрая и аз да направя содена питка. Тези бабини рецепти действат безпогрешно! Simple Smile Стана чудесна!

http://www.supichka.com/2014/12/sodena-pitka.html

# 489
Много обичам содена питка  Heart Eyes

Добре дошли на новите в темата!
Ариел, тя темата не е за профи снимки  Wink
Много вкусно е при всички!

От мен едни Мазници - питка на късчета

Сармички с прясно козе сирене, краве сирене
Таратор към сармичките

# 490
първо искам да благодаря на всички, които ми писаха за ориза - не съм вярвала, че ще получа толквоа много лс-та  Hug

и второ споделям манджите от петък вечер - от тогава нямах време нито за готвене, нито за форума

ясно какво е  Mr. Green

варено месо в зелева чорба с подправки, набучкано с моркови; щях да бучна и малко чесън, но някой ми го беше изял  Laughing; обикновено купувам шол, но това е контрафиле - така приготвено излиза по-евтино от салам, но е хиляда пъти по-хубаво; вчера го изядохме на планината

супа от всичко, което има в хладилника, подправките са потънали вместо да плуват китно на повърхността; правя я с масло, защото ухае много по-апетитно отколкото с олио

правих заготовка за тиквеник, но стана много и половината залях с яйца и мляко

мързеливки

много ми хареса маймунския хляб и пилешкото филе на Тайна  Heart Eyes

# 491
зеле със свинско

# 492
  • SHOOT ME 10 $
 Merelenda,Много интересни "мазници"
 bubanka, и ние си варим така месо в зелева чорба.Чудесен деликатес!
Danielkka,Нямам думи - класика за сезона!
Да ви напомня за моите "Лангидки". Тази сутрешната закуска за МЖ

# 493
  • София
Кашкавалки и сиренки с бутер тесто.Кашкавалките бяха бухнали прекрасно, но спаднаха ,като ги извадих.Ама стават за ядене.

# 494
Добре дошли на новите момичета.
У нас - закуските от тези дни:
вчера - баничките слънчогледи на Capt_Flint, станаха грозни, но вкусни, ще тренирам още с навиването:

днес- кифкички с различни пълнежи:

за обяд имаше - таратор, подсети ме Merelenda

и постни чушки, пълнени със зеле и ориз

Общи условия

Активация на акаунт