Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 122-pа тема

• 174 081
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте на всички.Страхотни неща сте сътворили.M1ma тортата ти е страхотна  Flutter

От мен скумрийка със доматен сос и лук

# 496

Бях се заиграл на тема кюфтета - в част от тях вкарах зеле, а в друга част - картофи (по равно зеленчук и кайма) и ми се получиха два вида кюфтета
ама ха иди познай на снимката кое какво е

# 497
Здравейте, аз нахлувам с тутманик на Аелис, меденки (малко нескопосано декорирани) и пилешки сач  Simple Smile

# 498
  • Бургас

вчера - баничките слънчогледи на Capt_Flint, станаха грозни, но вкусни, ще тренирам още с навиването:

choppi, нищо им няма на баничките. Този ефект, който се е получил е в резултат или на много сухи кори (тоест недостатъчно овлажнени с мазнинка и затова се натрошават) или от по-стегнато навиване, а тогава трудно излизат от пръчката и се натрошават. Аз казах в една друга група. Купувам 5 пакета кори и правим у нас работилница. Носете си закачалките Simple Smile

Заигравката ми на Коледна тематика... репетирам си идейки разни Simple Smile

Кексчета "Коледни шапчици"

Връщам се да изчета назад и да ми се напълнят очите и душата!

# 499
Capt_Flint - страхотни кексчета и страхотен блог. Определено ще го посещавам често!

От мен едни бързи сандвичи и един сладък щрудел.

И за закуска палачинки без брашно с банани и кокосови стърготини.

Последна редакция: нд, 14 дек 2014, 22:46 от venie

# 500
  • забравих си мисълта...
Добре дошли на новите Дами и от мен.   bouquet
Rossonera, както винаги при теб всичко е повече от перфектно!
Mimi0585, коледната ти къщичка е разкошна!
Сойка_Присмехулка и аз слагам понякога праз, но само когато нямам кромид лук. Вкусно е много.
Labrex, тиквата на фурна е просто приказка, неустоимо изглежда, а съм и сигурна, че и на вкус е чудесна.
Lanvinka, както винаги при теб всичко е перфектно.
Мериленд, както вече ти споменах в FB, милинките ти са чудесни, а локумките мечта. Защо не ги виждам и тук? Wink Сармичките ти ме съблазниха и ми дадоха чудесна идея, само време да намеря и ще ги направя.
Bubanka и твоето ризото е много изкушаващо.
Choppi, при теб също е неустоимо.
Aвон0, скумрията е просто перфектна, много ме изкуши!
Down Under,
Скрит текст:
аз не съм ядосана, възмутена съм и съм много обидена, и откровено казано ми омръзна да ме правят на глупачка, затова вече не давам рецепти, което не означавам че аз съм тази, която е против другите да дават рецепти. Не аз бях тази, която направи проблем, когато една дама попита, с какво може да се замести алкохолът в храната. Тогава любителите на алкохола буквално се нахвърлиха върху нея и бяха против да се отговаря на въпроси и искаха темата да е само за снимки, а сега изведнъж се оказаха от другата страна, само защото аз не искам да давам моите рецепти. Явно нещо ги сърби, но и те не знаят какво и къде точно. Simple Smile

Тази сутрин у нас имаше за закуска. Бяха хапнати със сирене и с мармалад.
През август моята Ели беше в BG и ми донесе/купи един чудесен чай от Бачково и днес цял ден му се наслаждавам. Разкошен е.

Откровено казано не мислех, че в събота и неделя ще успея да направя толкова неща. Всъщност започнах още в петък вечерта. Тогава направих Ванилени кравайчета, локумки, но по липса на локум, са със сладко и също меденки, но по-различно или медени кравайчета, както искате така ги наречете.
И всичко това е за подарък, имам още много да правя, само не знам как ще успея.

Ястие почисти хладилника.
Скрит текст:
В стремежът си да изчистя добре хладилника, част от кашкавала потече и изцапа фурната, така че не само хладилника, но и фурната се наложи да чистя, но така е, това което човек сам си причини и дяволът не може да се справи по-добре. Simple Smile

Омайващ кекс Venetta или когато ученикът надмине майстора, рус и с какао, че вкъщи никога не могат да се разберат, кой какъв иска. Имаше и с шоколад, но той свърши, преди да успея да снимам.

Бързи банички и понеже ми остана от плънката, направих и питки със сирене

Тези снимките са направени с мобилния и са ужасни, но горе долу се различава какво е снимано. Bашето опитно око обаче ще се справи, сигурна съм. Simple Smile

# 501
Зелено тропическо смути (спанак, манго, банан, кокосова вода и лимонов сок)

Киноа с бейби брюкселски зелки, чери домати и чесън

# 502
Venetta, чудесен отчет! Снощи преглъщах ли преглъщах  Heart Eyes
И е време да направя омайващия кекс. Май само аз не съм го правила.

Тайна, кашкавалките са много изкушаващи.  Hug

Да си покажа локумките и едни рогчета.
Снощи снимах на тъмно и вечерята, карначета с две салати, но не съм свалила снимките, затова пускам отново и само - тесто  Joy

Скрит текст:

Скрит текст:

# 503
Фея Кръстница - зеленото смути трябва да го опитам. Бях правила преди с рукола и босилек, но на моите гости нещо не им хареса. Каква е тази кокосова вода?

От мен едни бързи канелени сладки като целувки.

А рецептата е тук - http://sharenosfinken.blogspot.de/2014/12/blog-post_79.html

И една зимна салатка със зеле, манго и авокадо, подходяща и за тези, които постят.

Последна редакция: пн, 15 дек 2014, 15:41 от venie

# 504
  • с трима мъже :)
Не мога да изчета всичко... Много сте написали.
Катерина, поздравления (аз пак за бонбонките!) Завиждам ти благодордно за сръчността!  Hug  bouquet

Не говорете лоши неща за никого тук, хеле те пък за Венета. Преди години тази жена я бях изтормозила докато докарам едни хлебчета и пилешки ястия, ама тя милата добра и кротка...научи ме  Hug

Ей, момичета! Предлагам брак на всички ви!!! Идвайте да живеете у нас Simple Smile Живот ще си живея с вас! Майсторки сте  Peace

# 505
Странно - брак само на момичетата, а на мъжката част, дето също се старае  Laughing

ей тези мешани кюфтета няма ли да те съблазнят поне мъничко?

# 506
Батето , мен ме съблазняват. На кюфте не мога да откажа. Също и на рогчетата на Merelenda, а пък на  Venetta на нито едно от предложенията.
Аз минавам само с едни бързи трюфелки:

# 507

Батето със сопата патешкото сушено филенце е точно като за моя мъж.Изяде сам вече 4 пилешки сушени филенца,ама като непие само си ги прави.
 Тайна пържолките имат страхотен загар,а кшкавалките и сиренките са чудесни(ще се почерпя Simple Smile )

пеп-4o страхотна си както винаги.Как искам и при мен да има топли сандвичи сутрин, Grinning но не съм от ранобудните,а пък ако ми се иска да замеся нещо то става за късен обяд вече Grinning
labrex,обожавам тиква на фурна и твоята е супер
lanvinka ,прекрасни снимки и ястия
Mishi 74 ,този веган десерт изглежда страшно сочен и вкусен
megansg ,просто си прекрасна с тези кюфтенца,питка,салатка и мръвчета ммм..
Danielkka ,лелле пицата ммм..
Roh Alby ,уауу какъв тутманик..
Venetta ,палачинките и пуричките ти си ги заплювам за мен,а за кекса няма смисъл да говорим просто.
Merelenda ,рогчетата ти изглеждат много изкушаващо и ме залепиха за монитора.Аз много обичам тестените неща и ако може да споделиш рецептата.
choppi ,тези трюфелки примамват погледа от далеч имам чуството,че ги вкусих чак Grinning .Може ли да споделиш как ги направи

При нас тази вечер ,кисело зеле със патица.Преди да я сложа да се пече я сварих малко и след това я намазах със подправки и завих със листа от зелето.После я разгърнах да се запече и коричката беше страхотна на вкус

# 508
  • DE
Добра вечер!
На нашата трапеза днес:
Шишчета на фурна и ориз "жасмин" поляти със сос

и нещо сладко

# 509
  • Ирландия
От тези дни,пълнени чушки с кайма и ориз:

Невероятните картофки Уеджис и домашният кетчуп,наистина невероятни!

и в компанията на наденичка на фурна:

Общи условия

Активация на акаунт