Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 122-pа тема

• 174 084
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Gorni Bogrov
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=297129.msg … 08422#msg13208422
нещо не разбрах , как продуктите се изсипват върху него разбъркани като кексово тесто или поотделно и после всичко се разбърква с лъжица? Blush

# 526
Стари отчети от мен  Peace

Вечерята на децата

Нашата вечеря (пиле в сметанов сос, гъби - печурки и сушени манатарки, синьо сирене) често го хапваме, никога не го снимам - вижда се защо  Mr. Green не се сещам за по нефотогенично ястие.

Лозови сарми

Питка със сирене

Мъфини

Палачинки

# 527
# 528

newsm20

Добре дошла - ама не схванах мръФката що е ....
и цяла нощ ще съм безутешен

Поли, нареждам се при дЕцата - страхотни пържолки - а Вие се хрупайте другите нещица

# 529
  • Варна
Усеща се, че наближава Коледа - все по-често се пост-ват снимки на сладки неща  Laughing Аз все забравям да снимам, за да споделя във форума, но днес се сетих преди да сме седнали на масата:
Бутер-кренвиршки:

И пилешки бутчета с много подправки и хрупкава кожичка на фурна с варен ориз за гарнитура:

# 530
  • Ирландия
Здравейте!
радвам се,че са се харесали картофките,снимката стана сполучлива.
рецептата е на Ани от блога и ,ето тук:
http://www.vkusnoteka.bg/2014/12/blog-post_11.html ,но и на някоя от по-предните страници пак беше поместена в тази тема.
Ужасно вкусни са! Peace
Бон Апети!

# 531
  • Варна
Вени само прелести показваш,от Фея си вземам наколко глътки,от Лове трюфелче,от Чопи сладка,от Тайна тиквичка и кашкавалка...и бързо да оздравяваш,от Иланг кюфтенце,от Батето вкусотийка,от Пепи изгубения бахур....обичам прясна свинска коледа,от Надито сладкишче,от Тете мъфинка,от Поли лозова сармичка с питка,от Мързеланка мъфинче,от Сми бутерка,Бонго чудно тутманиче,от Даниелка гювеч,от Мима тортичка,от Туната линцерче,Гисчо супер питка,от Мидко лангидка,Мереленда,Бубанка и при вас е апетитно...

За днес салатки,гъбена супичка,кюфтенца и пържолки

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 20:45 от megansg

# 532
цял ден си играя с тях...

п.с. Молба към m1ma ,може ли рецептата /линк/ за торта "Пчелна пита" на Луси.... Praynig
Писах ти и на лични ,но може и да не си видяла.. Rolling Eyes

# 533

Много, много е вкусно при всички!  Heart Eyes  bouquet  chef Няма да изброявам, че ще стане дълъг списъкът, а от две седмици форумът нещо не ме ще, страшно бавно ми зарежда, трудно публикувам, мъка.... ooooh!

fio', цял ден игра, ама добре си се наиграла! Simple Smile Много красиво се е получило!  bouquet  chef

Пъстърва на фурна и памук погачата

# 534
  • DE
Love`s Green Kitchen, choppi това са "сухи пасти".
Обещавам, че ще напиша рецептата и пусна на ЛС.

Пеп-4о, на жасминовия не му се чуди дълго. Идеален е за гарнитура!
Ароматен(ако е наистина е оригинален) и добре незалепващо-зърнест.
Аз варя в много вода.
Пример: 1<4 ориз-вода, дори понякога не соля, тъй като почти винаги има сос към него.
Вари се около 10мин.
Изсипвам в голяма цедка да се отцеди от водата, разрохвам леко с вилица и сервирам.

megansg , ах тези кюфтета на скара...

От мен скромно за вечеря

# 535
Печено пиле с кореноплодни Simple Smile

# 536
Здравейте!
радвам се,че са се харесали картофките,снимката стана сполучлива.
рецептата е на Ани от блога и ,ето тук:
http://www.vkusnoteka.bg/2014/12/blog-post_11.html ,но и на някоя от по-предните страници пак беше поместена в тази тема.
Ужасно вкусни са! Peace
Бон Апети!

Мерси за споделената рецепта , обещавам след като ги направя и аз да постна снимки  Peace

# 537
Магентово крушово смути (боровинки, макИ, круши, броколи, портокалов сок, кардамон)

Цикориеви (endive) лодчици

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 05:02 от Фея Кръстница

# 538
megansg, какви вкусни кюфтенцааа.
matze, благодаря. Ще чакам Simple Smile
labrex, взимам си от памук погачата, защото ми е мнооого любима.
Мързеланка_, много вкусни мъфинчета, а формичката за тях от къде ти е?

От мен: Яйца по Бенедиктски

# 539
езика нарязан в гювечето, масло, скилидка-две чесън, нарязани гъбки, черен пипер (имам и малко лютив пипер), и като за позапече, настърган кашкавал - вече без капачето
(понякога като имам слагам и нарязано на филийки шкембе
или пък беконче

Гениално, поздравления Simple Smile
Батето, езика суров ли го слагаш, колко време се пече и на колко градуса ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт