Сладкарничка за книги - тема 21

• 24 729
  • 717
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Кали, точно "Стръв" , че и "Клара-та" и аз няма да успея да ги дефрагментирам  tooth
То бива лудост, ама там е много! Направо са незабравими!  Mr. Green

Hug

Кабошарче, не е на фокус снимката и не се вижда ясно декорацията  Thinking

# 451
  • София
Миле, тенк ю! Ще се подсетим в събота, че си оставяла капаро, за да го поделим. Пък веднъж, когато правих пак там резервация, се обадих в четвъртък, обаче ме отрязаха - трябвало в петък да се обадя, щом ще резервирам за събота.

# 452
  • София
Браво, Миле. (за капарато няма да забравим). Това НАП е мръсна дума.

Добре, не само аз забравям сюжетите  ooooh! ooooh!

Как така ще спрем да четем????  Naughty Naughty Naughty

Миж, страхотна изненада.

Кали, идвам ти на гости. Така си се постарала, че се покапах - то пиле, то баница....

# 453
  • София
То не е лошо да забравя човек. Когато бях по майчинство, имах много стройно разчетен бюджет, а с моите темпове на книги, не можех да си позволявам да купувам колкото ми се иска. Що книги препрочетох тогава!

# 454
Искам много неща да напиша, ама дали ще се сетя за всички, не знам. Чакай да видим!  Simple Smile

Сутринта забравих да изпратя на милата Авлига много, много, много прегръдки и най-положителната енергия на света! Авлига, с теб сме, макар и само виртуално. Дано скоро мине този тежък период и изгрее слънчице и в твоето семейство!  Hug Hug Hug

Миж, страхотна изненада. Стискаме палци да уцелиш джакпота! И ще чакаме книжки! А Нели както винаги мисли за всички и винаги!

Аз започнах да опаковам подаръци и така ми се повдигна настроението. Днес имах късмет да харесам и едни малки, но сладки нещица за пакетчето на другарчето. Опаковах и тях. Сега чакам само още едно нещо, ох, дано се получи добре, и се надявам другата седмица да изпращам. Вече нямам търпение да започнем да изпращаме пакетчета насам-натам из страната.  Simple Smile

Лакът на Вени е страхотен, ама тя си има майстор у дома, дет се вика! Аз снощи заразена от вашите предложения, се налакирах сама, естествено с лош резултат, ама поне опитах, де.  Simple Smile

Някой ме питаше за очите ми - уж има някакво подобрение, надявам се всеки ден да се подобрявам. Благодаря, че ме мислите.  Simple Smile

Нели, зачетох малко от "Кучешките разкази", но май не са това, което очаквах. Но все още не мога нищо конкретно да кажа. "Слънчогледи за Мария" ти хареса, нали? Много емоционална книга.

Стига толкова от мен, че стана много дълго.  Simple Smile

# 455
  • ГОре на черешата...
ДЗВ Mr. Green!

Кости печели от сутрешния поздрав - ссссссстудено cold...

Оф, кво щях да пиша...то додет ви изчИте човек...аааа, Мижжжж, браво на Нели за страхотната изненада Hug...

И така, подаръците в темата почнаха да валят - благодаря ти от сърце мииличко, миличко другарче Heart Eyes! Как само изприпках днес до пощата и си поех пакетчето - а вътре - много желана книжка и страшен шоколад!
Скрит текст:

Хванахте ли се hahaha?
Милото ми Лофче, книжка за прочит ми пратило, че и шоколад сложило - стопли ми, че даже направо ми размрази сърцето...вкъщи съвестно поделихме шоколада с децата и ММ и големият син умозаключи Crazy - "Мамо, личи си, че в тази ваша тема, сте само умни жени събрани - ами толкова много четете, няма как да е другояче..." А малкият каканиже до него "Ама и шоколад много обичат бе, бате..." Joy

Вени, супер ноктета, и моите са готови и нищо че са ню-ню съм много доволна! Благодаря за помощта и Дес, престраших се, че даже и се влюбих вече в червено-черната комбинация:
Скрит текст:

Пак говорихме с маникюристката за състоянието на ноктите ми и стигнахме до извода, че вероятно се дължи на хормонални смущения.

Точице, ако имаш празник - здрава, щастлива и мнооого обичана да бъдеш Heart Eyes  bouquet Hug!

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 08:01 от mari_eta

# 456
Днес наистина беше много студено  cold

Стига с тази баница, че нямам фурна, а много ми се яде една домашна, сочна баница!  Grinning  Sad

Мариета, почти се хванах на подаръка ти, ама викам много семпло се зарадва...  Laughing
Ноктите са много симпатични!

Миж, ти какво беше споделила за Клара и сянката,беше ли ти харесала, че не помня  Grinning
Най-добре да спрем да четем
Какви са тези скверни писания у темата???  Shocked
Я да прикадя малко  bishop
tooth

Въпросното капаро после не го ли връщат?  newsm78

# 457
Ау, Мариета, много ми хареса маникюра ти! Страхотен! Как ли се прави това преливане на цветовете? Много ми хареса! А децата ти виж колко добре на си описали! Обичаме да четем, ама и шоколад обичаме!  Heart Eyes

# 458
  • София
Мери, "Клара и сянката" не успях да я довърша... Една идея по-малко откачена е от "Стръв", но пак ми дойде в повече в един момент...  Rolling Eyes

Въпросното капаро после не го ли връщат?  newsm78

Обикновено се приспада от сметката накрая  Peace

# 459
  • ГОре на черешата...
Елинка, благодаря  bouquet! Два цвята гел изполва - червено и черно и по средата мацна ивица червено с блестящи частички. На по-дълги нокти ще стои още по-елегантно.

# 460
Авлига, прегръщам те и от сърце пожелавам нещата да се наредят във ваша полза, ще стане -ще видиш Hug Важното е да сте здрави Hug

Аз също не помня много книгите, помня само тези които са ми направили впечатление и много са ми харесали.

Утре го дават по-студено да е Rolling Eyes, обличайте се момичета и се пазете, че тез настинки трудно минават.

Малкият подсмърча вече цяла седмица и кашлюка, ама от секрета, водих го да го прегледат, нищо сериозно му няма, просто явно е изстинал, запушен нос има само, но да ви кажа честно спрях го от училище докато се оправи...много деца са болни и отсъстват, а другите госпожата каза че всички кашлят в синхрон Rolling Eyes Ако го пусна и ще се доподреди, по добре на топло в къщи и да се оправи напълно...пишем домашни и така...

Нели както винаги е много внимателна, как само е изненадала Мижка Crazy

А и Лофчето е зарадвала Мариетка Grinning

Какво друго, сигурно забравям нещо... newsm78

А да, Кали сипвай-идааа Crazy Flutter

Мери, капарото сигурно ще го приспаднат после от сметката Peace Дали дан дойда на място да се уверя, че така ще стане Laughing Mr. Green Как ми се иска Rolling Eyes, но нек се запролети, може и да измисля нещо Whistling Wink

Отивам да проверявам домашни Rolling Eyes, приятна вечер скъпички мои Hug

# 461
Мариета радвам се, че книжката е вече при теб. Верно са бързи от пощите, пуснах я вчера на обяд и вече е при който трябва. Тъй като не мога да правя като твоите красоти, пращам шоколад - това е дрогата за нашата тема  Mr. Green

Нели днес нещо ми се губи  Rolling Eyes

Ида на печеното пиле  Heart Eyes Ние хубаво се засилихме към на Кали масата, ама тя нещо се скри. Алоуу Кали отвори вратата, че ще измръзнем навън  Mr. Green Hug

# 462
Мариетка , супер маникюр си имаш , много радва окото  Wink  Ама аз честно да си кажа , повярвах че си имаш вече подаръче  Laughing

Наистина беше много студено днес , при нас беше 2 градуса , то навсякъде сигурно е така , но тук до морето много гадно винаги духа и все едно е по - ниска температурата.

Само шоколади показвате и така да ми се прияде и на мен. Утре сутринта ще мина през някой магазин да си взема и аз за работа .

Отивам да чета , подхванах една книга (освен книгата на Деси) - "Безкрайното Саргасово море" , много ми напомня на стил "Пържени зелени домати" , хайде бягам аз , после може пак да намина .  Hug

# 463
Ида на печеното пиле  Heart Eyes Ние хубаво се засилихме към на Кали масата, ама тя нещо се скри. Алоуу Кали отвори вратата, че ще измръзнем навън  Mr. Green Hug
Аз за баница чакам....  Laughing

# 464
Здравейте!
Прегръщам ви всички и много ви обичам.
Не взех отношение по въпроса с правилата и писането тук, но усещам че и аз самата търпя критика. Много чета, а малко пиша и сигурно затруднявам моето другарче. Затова реших да ви разкажа за това, което обичам. Това, което мразя - друг път. Та - много обичам музика (дъщеря ми ме нарича "музикален помияр", защото мога да слушам с удоволствие всякакви жанрове, без чалга), обичам да пътувам(като се съчетае с посещението на някой концерт - става страхотно), обичам котки (в момента нямам, защото последният котарак, който имахме, боледува много и все още не можем да го прежалим), обичам суши, черен шоколад и хубаво червено вино. Напоследък изперках на тема "здравословно хранене" и всяка сутрин пия зелено смути, разучавам нови рецепти и установих, че от сурови продукти могат да се приготвят много вкусни неща.
 Това са моите увлечения горе-долу. Сега отивам да вечерям и после ще погледна дали не сте избягали от ужас, че тук се е промъкнала една не много редовна леличка. Все ми правят забележки, че правя неща, които не подхождат на моята възраст. Примерно, колежки се дразнят, че ходя със слушалки в ушите и слушам музика. Така правели само младежите Laughing

Другарче, дай жокер Praynig

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 21:02 от evilan

Общи условия

Активация на акаунт