Ейвън-IV

• 11 759
  • 315
  •   1
Отговори
# 165
  • На погрешната планета
Katyaldjin,не съм пробвала мостра,но на каталога ми хареса аромата.
Момичета,защо така не ви идват поръчките от нетната newsm78,аз си мислех,че първо в София ги разпределят,а след това в провинцията.На мен досега всичко отнетната ми е идвало(с много малки изключения).От К04  си бях писала 3 гел-душа с микрокапсули,2 балсама за устни с афр.дърво шеа и 2 слънцезащитни лосиона с фактор 10 и ми дойдоха всички продукти,нямах недостиг newsm78.

# 166
  • Варна, а по празниците в Ямбол
На мен са ми идвали неща, но е имало и такива, които не идват 50/50... Сега от К - 04 си поръчах от нетната балсам за устни със слънцезащитен фактор, ама.... не дойде!!!

# 167
  • Бургас
зависи на коя зона кога е първата поръчка. Като съдя по вас Б-с май е последен  Cry. На мен от 5 продукта ми едват най-много два, а понякога нищо. 

# 168
Момичета, имам следното питане към вас:
от Каталог 04/стр.27, пудрата която е до изчерпване на количествата shimmering, ползвал ли я е някой, или виждал? Интересува ме дали има блестящи частици в нея и ако да, личат ли си при нанасянето.

# 169
Цитат
Пуснах на първа възможна дата няколко неща, между които и  охлаждащ спрей и беше изчерпан... така че вече е безмислено да се поръчва от нея  Wink
Цитат
При мен само охлаждащия спрей с витамин С не можаха да ми го доставят, но всичко друго си го получих, за което съм много щастлива.

# 170
Аз искам да си поръчам серума за очи за над 25+ на Аню и червило от подхранващите, заради подхранващите сенки. Някои да има впечатления от цветовете на тези червила, дали са като в каталога или ще има много голямо разминаване. Аз искам този първия цвят от червилото, май е бежево, че сега не ми се става да вземам каталога, а тук не се вижда много добре.

# 171
Аз искам да си поръчам серума за очи за над 25+ на Аню и червило от подхранващите, заради подхранващите сенки. Някои да има впечатления от цветовете на тези червила, дали са като в каталога или ще има много голямо разминаване. Аз искам този първия цвят от червилото, май е бежево, че сега не ми се става да вземам каталога, а тук не се вижда много добре.

Не искам да те подвеждам, ама аз току що си мацнах на ръката от Cocoa, на каталога е малкооо по-светло от реалното ама  почти са го докарали. За съжаление нямам мостра на първото червило.

# 172
  • Бургас
Биси, от подхранващите червила съм ползвала Romantic - хареса ми, повторих, отговаря на цвета от каталога и Terraotta - хареса ми на каталога, цвета се доближава до показания, но не и до представата ми как би ми седяло Thinking, не се харесах. Съвета ми е сега на втора поръчка от К04 да си вземеш една - две мостри на цветовете които ти допадат и по тях да се ориентираш. Мострите на тези червила бяха май най-скъпите по 0,50лв, но е за предпочитане пред риска да си купиш червило и да не го харесаш Peace Иначе самото червило много ми допада като конистенция и покривност  Simple Smile. А сенките събират ли се в гънките на клепача и лисно ли се нанасят?

# 173
Иначе самото червило много ми допада като конистенция и покривност  Simple Smile. А сенките събират ли се в гънките на клепача и лисно ли се нанасят?
Ами.... на мен лично ми се събират, колкото и малко да се опитвам да нанеса Confused

# 174
Биси, от подхранващите червила съм ползвала Romantic - хареса ми, повторих, отговаря на цвета от каталога и Terraotta - хареса ми на каталога, цвета се доближава до показани.... А сенките събират ли се в гънките на клепача и лисно ли се нанасят?

Благодаря ви момичета, значи ще си взема от това червило. А сенките на мен не ми се събират и цял работен ден няма промяна. Аз ги слагам леко с четчицата на сенките и после с пръст разнасям по клепача.

# 175
момичета аз си купих този стягащия лосион на серията скин соу софт.някои да има отзиви за него?

# 176
Мами ще пускам днес поръчка до обяд и ако случайно искате нещо от нетната или прочие драснете бележка или имейл.
Хубав ден! Simple Smile

# 177
  • София
от Каталог 04/стр.27, пудрата която е до изчерпване на количествата shimmering, ползвал ли я е някой, или виждал? Интересува ме дали има блестящи частици в нея и ако да, личат ли си при нанасянето.

Питаш за К05  Simple Smile
Аз имам от миналата година Sunny и много си я харесвам, за лятото като почернееш малко стои страхотно, има блестящи частички и си личат при нанасянето.

Биси, от подхранващите червила съм ползвала Romantic - хареса ми, повторих, отговаря на цвета от каталога и Terraotta - хареса ми на каталога, цвета се доближава до показания, но не и до представата ми как би ми седяло Thinking, не се харесах. Съвета ми е сега на втора поръчка от К04 да си вземеш една - две мостри на цветовете които ти допадат и по тях да се ориентираш. Мострите на тези червила бяха май най-скъпите по 0,50лв, но е за предпочитане пред риска да си купиш червило и да не го харесаш Peace Иначе самото червило много ми допада като конистенция и покривност  Simple Smile. А сенките събират ли се в гънките на клепача и лисно ли се нанасят?

Сенките се събират, колкото и малко да сложа и после размазвам с пръст.
А аз тия червила не ги харесвам, прекалено са ми плътни и цапат зъбите чак.

# 178
какво съм си харесала за сега от каталог 05:
кремообразен гел за перфектна кожа
почистваща гел-пяна за лице в тубичка /зелена/
лосион за тяло с кафяви водорасли

# 179

Питаш за К05  Simple Smile
Аз имам от миналата година Sunny и много си я харесвам, за лятото като почернееш малко стои страхотно, има блестящи частички и си личат при нанасянето.

Благодаря ти много Amidala , дано и shimmering да има тези блестящи частички и да си личат при нанасянето.
[/size]

Общи условия

Активация на акаунт