Ейвън-IV

• 11 885
  • 315
  •   1
Отговори
# 255
Що не разкажеш по подробно как се работи с Ейвън Simple Smile
Например, ако нищо не искаш да поръчваш за дадена кампания, губиш ли някакви точни/пари?
До колкото ми е извстно, можеш когато си искаш да поръчваш, мисля че ако не си направил поръчка 3 месеца ти се спират представителските права  Confused
Тук не е като в Орифлейм... не губиш точки... няма подаръци или са мноооого дребни Mr. Green определено в Орифлейм, условията за представител са по-добри... но пък продуктите на Ейвън ми харесват много повече, затова съм им представител  Laughing

Доколкото знам, представителите си закупуват със собствени пари всичко: брошури, опаковъчни матриали, мостри...

Къде в София се намира офисът им и София първа зона ли е?

# 256
1бр. kаталог ти е подарък на кампания, АКО искаш купуваш още - за някои си е бизнес и ти решаваш дали да влагаш пари или не. Мостри-някои получаваш безплатно, други АКО искаш поръчваш, но специално в нашия офис има почти всичко и можеш да тестваш или доведеш клиент или да отбележиш цвят червило или аромат и т.н.
Всичко останало АКО искаш купуваш - хайде да не издребняваме да пиша колко струват пликчетата например.

# 257
  • София
evica, просто си спомних, как на приятелката ми, която е консултант в Орифлем на първа кампани и подариха разкошно куфарче, а на мен крем за ръце за 1,90лв  Mr. Green
А и сега абсолютно всяка кампания има подаръци при определено количество събрани точки.... това разбира се в Орифлейм  Laughing Laughing Laughing
Не се засягай, не бих станала консултант на Орифлейм, просто защото харесвам мноооого малка част от продуктите им, но от към % отстъпка и подаръци са много по-добре  Wink

# 258
1бр. kаталог ти е подарък на кампания, АКО искаш купуваш още - за някои си е бизнес и ти решаваш дали да влагаш пари или не. Мостри-някои получаваш безплатно, други АКО искаш поръчваш, но специално в нашия офис има почти всичко и можеш да тестваш или доведеш клиент или да отбележиш цвят червило или аромат и т.н.
Всичко останало АКО искаш купуваш - хайде да не издребняваме да пиша колко струват пликчетата например.

Питам...
А и смятам, не само за мен е интересно.
Освен това, информация в сайта на Ейвън почти няма(да не кажа няма никаква). За да получиш такава, трябва да попълниш данните си и да се кандидатираш за представител, за да ти се обадят и обяснят(както и да те убедят), което лично на мен не ми допада.

Въпрос на гледна точка за издребняването междудругото. Аз пък смятам, че компанията издребнява като иска пари и за пликчетата. В крайна сметка това е реклама на компанията, не на представителя.

# 259
консултант на Орифлейм ... но от към % отстъпка и подаръци са много по-добре  Wink

вярно е, но цените на продуктите са доста по-високи /за хубавите неща/ от ейвънските и по-трудно се продават, от там следва и по-високи награди, които допълнително вдигат цените - порочен кръг! като цяло дистрибуторските цени на Орифлейм ми излизат равни на клиентските на Ейвън  Naughty

въпросът с пликчетата, каталозите  и мострите на Ейвън явно стой както в Орифлейм, но сайтът на О. е мн. по-добър - няма нужда да се купува реален каталог, освен при желание

# 260

Питам...
А и смятам, не само за мен е интересно.
Освен това, информация в сайта на Ейвън почти няма(да не кажа няма никаква). За да получиш такава, трябва да попълниш данните си и да се кандидатираш за представител, за да ти се обадят и обяснят(както и да те убедят), което лично на мен не ми допада.

Въпрос на гледна точка за издребняването междудругото. Аз пък смятам, че компанията издребнява като иска пари и за пликчетата. В крайна сметка това е реклама на компанията, не на представителя.

Питай мила питай - както виждаш отговарям където мога:)
Но съм далече от саркастичен или друг тон  вкакъвто май се усъмни относно издребняването имах предвид че едва ли е интересно да ви пиша - ако искате кажете и това ще ви напиша.
Над_таб - права си при нас се дава чанта ама чак на 6-та кампания и то ако си слушал Grinning

# 261
gato а и не ми се навлиза в спор - ясно е че парите за реклама ще трябва да се 'избият' от цените на продуктите и пр.

# 262
Evica, вярно ми прозвуча така... НО не искам да се караме Simple Smile
Просто според мен не е коректно точно това. Аз ако съм представител, ще търся начин да правя реклама на себе си като представител(защото компанията е достатъчно известна в България според мен), а представители много. И примерно бих закупила добре изглеждащи подаръчни опаковки, вместо безлични пликчета на Ейвън.
Това малко встрани от темата...

# 263
Мила аз съм на твоята страна - да не мислиш че ми е приятно да си плащам пликчетата, но се какво да се прави - това е плитиката им, хубаво е че все пак има място за избор.

# 264
  • На погрешната планета
Ауууу,тук каква дискусия се вихри Wink.
Момичета,аз съм дистрибутор вече от четири год. и половина.Чесно казано,никога не ми е тежало това,че си плащам каталозите,пликчетата и други помагала за работата си.Имам доста клиенти,а не правя нищо особенно,за да ги спечеля,просто сама по себе си козметиката на AVON е доста популярна и рядко ми се налага да убеждавам някой да ни стане клиент.Обикновенно на кафето,като извадя новия каталог да го дам на някоя майка и още поне две искат да го разгледат,и обикновенно си харесват по нещо и така работата си върви.
Момичета,които искате да станети дистрибутори,не се колебайте толкова.Не е никак трудно и дори да не печелите много,поне вашите продукти ще ви излязат безплатни.А ако не ви хареса,винаги може да се откажете Hug

# 265
Здравейте момичета , Simple Smile
И аз от години съм представител на Ейвън  bowuuискам да подкрепя мама Мери  за думите и наистина не ми тежи,че си плащам рекламните матеряли с поръчките който правя изкарвам пари!А каталога на Ейвън сам се продава имам впредвид не е нужно да полагаш усилия хората сами го търсят Peace

# 266
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Аз пък съм представител от 2 години. В началото многоооо-ооо ми тежаха тези каталози да ги купувам. Едвам си купувах 5 бр.+1 бонус - нямах на кого да ги давам, беше ме срам много в началото. Сега работя с 20 каталога. Стигат ми достатъчно и хич, ама хич не ми се свидят парите за тях. Те се избиват!!! Каталога за мен е едно модно, луксозно списание. Влагам пари и в мостри, подаръчета.... Според поръчката и случая.. Харесва ми да се занимавам с това!!:peace:

# 267
  • София
Момичета, имате ли представа дали може кърмеща мама да ползва Anew Clinical Lift And Tuck?  Моята приятелка си взе този крем, а все още си кърми детенце и не знам може ли да го ползва или не?

# 268
Si keY за съжаление не е дадено такова инфо - аз лично и за себе си се интересувах, но мисля че все пак е добре да е предпазлива и ако иска нека го нанася вечер след последното кърмене.

# 269
Момичета,имам един комплект за професионален маникюр,който клиентката не хареса като го видя 4на живо4 и сега се чудя какво да го правя.Представител съм от 2 год. но такова нещо не ми се беше случвало.какво да правя,координаторката не ми даде особен съвет,в смисъл "оправяй се,търси друга клиентка".но идва време за плащане, а друга желаеща няма,сега трябва да го платя аз.....Дайте съвет!!!!! Tired

Общи условия

Активация на акаунт