Гласуване за "КРАСИВ УМ" за 2014

• 5 840
  • 67
  •   1
Отговори
# 30
Защо толкова слабо гласуване за Burd's Flu и Judy?

BirdsFlu - от bird - птица.
Благодаря.

Не че винаги съм съгласна с тезите им, особено Burd's Flu по някои теми много ме дразни, но не може да им се отрекат знанията и умението да ги представят и обосноват.  Thinking

Sunglasses Чак се учудвам, че мога да дразня някого. Постовете ми са умерени, премерени, та чак занемарени. През тази календарна година участието ми във форума се свежда до един-два поста седмично, и то далеч не по щекотливи и злободневни теми. Поставила съм си лична забрана - не пиша в политическата, не пиша в анти-комунистическата, и от номинациите се бях дистанцирала и изобщо не съм взимала участие - нито в обсъжданията по организацията, нито в гласуването...
Дотолкова безметежно и неконфликтно минава форумното ми битуване, че с изненада установих колко много хора са ме номинирали - и то в не една, а в цели две категории  Rolling Eyes

Нямам претенции нито за "Красив ум", нито за "Властелин на словото". Опитвам се да излагам мненията си обосновано, без излишни емоции и в документален стил, пиша относително грамотно, и може би това създава погрешни впечатления.
Естествено, като всеки жив човек, суетата не ми е чужда, и искрено благодаря на всички, които са ме номинирали и/или гласуват за мен. Това все пак е някакъв знак, че постовете ми не са напразно похабени килобайти.

Всъщност се включих да помоля да ми изпитеше ника правилно. Благодаря.

# 31
  • Once there was a Hushpuppy...
Тази номинация като цяло е може би е по-трудна и от избора за красавица Grinning
Не знам как може да решиш, без да си субективен кой има най-много знания от изброените. Един в една област има ценни знания, но в друга може хич нищичко да не знае Confused За мен най-правилно е да се избират хора с много голяма обща култура и знания в различните сфери на живота.

Да, Бърдс Флу - ще го оправя, извини ме за недоглеждането Hug

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 09:38 от Hushpuppy

# 32

Всъщност се включих да помоля да ми изпитеше ника правилно. Благодаря.

Ох, извинявай! Не знам къде съм спала...  Blush
(Копирах отнякъде, заради мързел.)

# 33
Куркума, BirdsFlu

# 34
BirdsFlu и 10-те центa.
Aко имaше тaкaвa възможност, бих глaсувaлa зa всички. Всички номинирaни в кaтегориятa го зaслужaвaт.

# 35
sophiemmaspencer и 10' cents Peace .

# 36
  • на брега на морето
Гласувах за Сий и Параходчик Crazy Grinning

# 37
и какъв ум намирате в патетичното многословие на Как'Сийка ?

# 38
гласувах

# 39
Като гледам резултатите май Куркума ще взима втора поред награда от таз годишните номинации Wink

# 40
Вече започнах да съжалявам за единия си глас...

# 41
Вече започнах да съжалявам за единия си глас...

Сменяй, докато е време Wink

# 42
Не може. Както и да е. Да съм чела внимателно.

# 43
Не може. Както и да е. Да съм чела внимателно.

Може вече да промениш.
Не бях отметнала едно квадратче в анкетата. Сега е готово.
За всички важи, естествено Hug

# 44
Сия! Вторият си глас го обмислям....

Общи условия

Активация на акаунт