Гласуване за "КРАСИВ УМ" за 2014

• 5 840
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Знания едно такова никакво ми звучи... Какви знания, енциклопедични ли, тип обща култура, в професионалната им област ли? Thinking
При всички случаи ми е трудно да преценя само на база форумни изяви.
Тук гласувам за две непосредствени дами и си измислям собствено значение на категорията - "Лек полет на мисълта"
Изключително приятни за четене, неподправен интелект, без напъване - Джуди и 10 цента

# 61
QED !

Как можах да пропусна да го номинирам това бе.... Как?!  ooooh!

# 62
  • Ямбол
... В интервала сте от номер 11 до двеста и няколко хиляди.
Ех, Вълк, как се изразяваш, сякаш тази и онази, за които говориш, ще разберат какво е това интервал.

# 63
  • Once there was a Hushpuppy...
Резултат от гласуване Peace

Куркума - 131 гласа

Как' Сийка - 116 гласа

Мамасита Бандида - 52 гласа

И брой получени номинации, съответно за всеки

Куркума - 17

Как Сийка - 8 и Мамасита - 8

Параход - 7

Бърдс Флу - 5

и тн.т.

Поздрави за Куркума!

# 64
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честито на достойните призьори!

# 65
Куркума, това е твоята година, обра призиовете в най- стойностните категории, честито! Заслужаваш го и победи наистина силни конкуренти!

# 66
Знания едно такова никакво ми звучи... Какви знания, енциклопедични ли, тип обща култура, в професионалната им област ли? Thinking

мисЛя , че се бъркат сЛадкодумността и знанията - излезе , че сЛадкодумните знаят най-много , а даЛеч не е така ...

моят фаворит е Hellymod

# 67
  • Once there was a Hushpuppy...
Как да знаем кой какви знания има, след като не ходим във всички теми се чудя? Thinking
Това гласуване е за забавление и е твърде субективно, за да може да обхваща всички умове знайни и не знайни във форума. Щеше да е интересно да има повече предложения, но уви нямаше Confused
Дано следващата година е по-различно Peace

Общи условия

Активация на акаунт