Гласуване за "КРАСИВ УМ" за 2014

• 5 839
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
Що така бе newsm78 ? Лиляна води във анкети за мухи, паяци и.... В другите е на дъното Laughing Иначе не пропуска да се номинира Wink Куца й самооценката май  newsm78 Joy

# 46
  • Луната ни пази
Що така бе newsm78 ? Лиляна води във анкети за мухи, паяци и.... В другите е на дъното Laughing Иначе не пропуска да се номинира Wink Куца й самооценката май  newsm78 Joy
Е, добре, защо реши, че Лиляна се е номинирала сама?
А ако те вълнува кой я е номинирал, ето темата.

# 47
  • Ямбол
Що така бе newsm78 ? Лиляна води във анкети за мухи, паяци и.... В другите е на дъното Laughing Иначе не пропуска да се номинира Wink Куца й самооценката май  newsm78 Joy
Щото нея даже и на дъното я няма.

# 48

И хубаво ли е там? Не ме блазни идеята да ме бъзика цял форум, че не ми достига МНОГО  Crazy

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 22:18 от Lisbeth Salander

# 49
  • Ямбол
...
И хубаво ли е там? Не ме блазни идеята да ме бъзика цял форум, че не ми достига МНОГО  Crazy
В тази категория никак не е зле. Чувствам се прекрасно сред умовете на форума.

# 50
...
В тази категория никак не е зле. Чувствам се прекрасно сред умовете на форума.

"Мила" Лиле, ти не си сред тях Wink Погледни им преднината в сравнение с теб и може би (ама не е сигурно Wink ) ще разбереш къде си Joy

# 51
"Мила" Лиле, ти не си сред тях Wink Погледни им преднината в сравнение с теб и може би (ама не е сигурно Wink ) ще разбереш къде си Joy
Може би, ако четеш редовно извън Клюкарника, ще откриеш колко много достойни хора има, които не са попаднали в класацията. Та, опитът ти за ирония не е много уместен.

# 52
Не може. Както и да е. Да съм чела внимателно.

Може вече да промениш.
Не бях отметнала едно квадратче в анкетата. Сега е готово.
За всички важи, естествено Hug
Благодаря  Hug

# 53
  • Ямбол
Може би, ако четеш редовно извън Клюкарника, ще откриеш колко много достойни хора има, които не са попаднали в класацията. Та, опитът ти за ирония не е много уместен.

О, Лисбет е другият ми столкер. Тя обича да чете, особено нюансите, нали, Лисбет?

# 54
Как' Сийка

# 55
  • Талант на 2012,2013 г.
Естествено, че Как'Сийка... Grinning

Втория глас давам за Bird's Flu.

# 56
Какво ще рече "Красив ум"? Моля, разяснете, не се заяждам?

# 57
  • Ямбол
Какво ще рече "Красив ум"? Моля, разяснете, не се заяждам?
Знания.

# 58
Ок, прекръствам за себе си тогава категорията на "Мис информираност" и гласувам за Judy. Не я намирам за "красив" ум, но най-много й се доверявам на предоставената информация.

# 59

С Прахосмукачката не Ви достига страшно много. На никого през ум не би минало да Ви номинира в тая категория. В интервала сте от номер 11 до двеста и няколко хиляди.

Общи условия

Активация на акаунт