ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 55 тема

• 38 332
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Рафи е чудесен. Simple Smile Обожавам дакелчета, преди да се решим на лабрадор най-много харесвахме дакели. Мишката, която копае стени също е мнооого хубава, дано успеете да увладеете копането, аз също от това се тревожа много. Hug

# 91
  • София
Мммм недей да се надяваш, че просто ще изчезне като стане на година. Моята лигла яде дърво. Като е сама налита на рамките на вратите, на самите врати или на ламперията. Не искаш да виждаш моя коридор. Но аз решавам проблема като й давам дървета ( колкото и да е странно тя наистина има дърво). Ако не съм намерила подходяща играчка и имам "наглостта" да я оставя, та било и само до магазина да ида, то после си мета стърготини. Аз ти препоръчам да търсиш решение, защото няма да се случи с магическа пръчка. Големите разходки са идея. При моята не вършат работа, но ти пробвай Wink

# 92
Охх че хубави кучинки! Heart Eyes
Всички кучета са различни и няма кучета, които да не правят белички, кои повече кои по-малко. Смятам, че с възрастта това отминава.
Захир, пробвайте с всичко което би могло да помогне, разходки, много играчки, нещо което виждате че я залисва да не прави бели. Последен вариант е да и вземете по-голяма клетка и като не сте в къщи да стои в клетката, знам, че звучи ужасно но.. все пак не може да правите ремонти нон стоп и то в чисто новото ви жилище  Hug.

# 93
Бяхме на вет,изписаха ни едни витаминки,благодаря ви много   bouquet

# 94
Захир, Първо да те поздравя за избора, който си направила и си спасила това мишле и Маша ти е казала много точно. Както при хората, така и кучинки са много различни, но с времето всяко куче уляга и няма толкова енергия колкото твоята красавица сега. Моят Берк, който е на 10м. ми прави такива бели - къса си от тапетите в хола  Rolling Eyes, само когато съм го разхождала за по-кратко. Затова аз наблягам на сутрешните разходки, за да спинка цял ден и да не мисли за белички  Hug

# 95
  • София
Захир, разходките трябва да са ежедневни, събота и неделя не може да се навакса.

# 96
Захир, кучинката е хиперактивна за това е така, даже и като направи годинка се съмнявам да спре да прави бели.Моята Сара е същата, дупки не е копала ама направи балатум на ресни, отделно няколко чифта обувки, чорапи, столове, и много други бели, сега е на почти две години и не е каталясала, за това като ни няма тя е в гаража, учудващото е, че там не прави бели, а спи до като се върнем и я приберем.Извеждаме я сутрин и вечер на разходка и тя доста тича, но явно си е до характер, и тя като твоята знае, че не трябва да го прави но явно я влече.

# 97
Момичета Simple Smile Ами ние ежедневно я извеждаме. Нямах предвид, че излиза само събота и неделя, а че тогава се стараем разходките да са много дълги и уморителни. Иначе да, хиперактивен малък звяр е..когато я разхождам аз сме станали за смях на квартала. Но пък е и безкрайно обичлива и гушкава!

# 98
  • София

Неро на 1 година!  Heart Eyes

# 99
ЧРД на Неро! Жив и здрав и много да ви радва, да слуша мама и леля.  Wink
 Hug Hug Hug

# 100
  • София
ЧРД на Неро! Не изглежда много щастлив нещо Simple Smile Сигурно се чуди какво сте му накачили на главата и защо не му давате кокала, ами държите да го снимате...  Mr. Green
Днес се прибрах от работа и заварих погром вкъщи - дребоса разхвърлял де що найлон видял, нагризал каквото могъл.... Погром тотален. Това защото сутринта нямах време да ги разходя хубаво и да ги пусна да поиграят... ooooh!

# 101
  • София
ЧРД на Неро Simple Smile
Захир страхотна Мишка си имате Simple Smile Не знам къде сте я водили, но по принцип яденето на мазилка, пръст и т.н. може да е признак на някаква авитаминоза или липса на някой елемент. Най - лесно е да и вземете едни общи витамини.

# 102
  • София
Честит рожден ден на Нероооо.  Wink

Тия дни ние сме на строг тренировъчен режим Wink Моята лигла напрви най-голямата грешка и сега и се вижда тесен света. Онзи ден докато се разхождахме нашата захапа повода и започна да се джаска в знак на несъгласие, че я държа на къс повод. Обикновено аз спирам на едно място и я карам да се успокои, но преди да мога да изрека каквато и да е команда тя се дръпна по-силно и ме повлече. В резултат на това тя цялата се озова на платното, а по булеварда летяха много коли. Прималя ми, смея да твърдя скоро не бях изпитвала подобен страх. По най-бързия начин я придърпах при мен и се скарах. Залепих я за крака си и всяко преминаване на коляното или опъване на каишката беше санкционирано с дръпване и команда. Вече 2 дни не съм я водила в парка при другите да си играе, само ходене до мен по тротоарите на 3 квартала. Никакви лакомства, само едно "Браво", когато дълго време се справя много добре. Тя иначе беше възприела командата "РЕдом" като повик за ядене на бисквитки. Засега съм доволна.

# 103
ЧРД на Неро, да е жив и здрав и послушен  newsm59

ние вече сме коледни
http://prikachi.com/images.php?images/910/7752910J.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/911/7752911C.jpg

# 104
ЧРД на Неро  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт