Любители на Котки Тема 90

• 56 470
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Гледам ноктите на Майра   Hug / голяма сладурка  Heart Eyes/ и си мисля : отдавна се каня да питам как мислите дали е добре  да се режат нокти на домашен котарак  newsm78  и дали после няма  още по настървено да ги точи .../май точно така ще стане/.  Ужасно дълги и остри нокти има  Мишо и как обича да ги точи на дивана, столовете, килимите ,спалнята... и понякога.... ама рядко и на неговата си точилка ....
Преди години имах котка на която като малка два пъти и рязах ноктите / един път ветеринаря и един път аз/  не се сещам , ама като ,че ли нямах проблем с точенето / и дори си нямаше нейна точилка/ , а може и тя да си е била природно по интелигентна.... Тоя направо ми разсипа къщичката  ooooh! ooooh! ooooh!

# 196
  • София
Marzipan аз по-скоро мислех за гранулки за бебета до 1г... Този път си бях за малко време в Пловдив, но по Коледа като се прибера ще опитам да го заведа на вет за кръвна картина и съвети...ужасно много го обичам тоя проклет риж, не искам да го гледам такъв слабичък Sad

# 197
Дам, не разбрах какво точно имаш предвид, затова си изпях всичко, което знам Mr. Green Обезателно го заведи за консултация, стискам палци!

Тази седмица са задомени всички бебета от осиновителския уикенд - и котешки, и кучешки! Heart Eyes

# 198
  • In a surreal moment!
Вили  Hug, много котка, много нещо!  hahaha
Да, много, ама никоя от тях не е Моята Котка и аз не съм Нейният Човек. Не ми се милват, не спим заедно, почти нямам физически контакт, за емоционален въобще не може да се говори. Лошото е, че не виждам при какви обстоятелства ще си имам любимец отново така както аз си го разбирам.

# 199
  • София
Вили,  Hug  Дано пък скоро се случи да си имаш свое коте!

Радвам се, че отново виждам Мойра в темата!  Heart Eyes А още по-хубаво е, че скоро ще става кака! koricimu,  Hug  

А Мойра не заспива ли около теб? Можеш да ѝ режеш ноктите един по един докато спи.  Wink Понякога отнема дори седмица, но пък какво от това?  Mr. Green

Бенита, не е проблем да се режат ноктите, но само се затъпяват връхчетата. Трябва да се внимава да не се засегне живеца, за да не ги боли. След време старият затъпен нокът пада и новият е отново остър, но пак режеш и така. Те всъщност като си точат ноктите май само отстраняват старите нокти.

Чухте ли, че днес е избягал тигър от зоопарка в София. Хванали са го, но се изкефих на името.  Laughing Адаш ни е, Мъри.  Mr. Green

# 200

Чухте ли, че днес е избягал тигър от зоопарка в София. Хванали са го, но се изкефих на името.  Laughing Адаш ни е, Мъри.  Mr. Green

Мърдок е тигърът, който БТВ осиновиха още при стартирането си - съответно го кръстиха на медийния магнат, който тогава им беше биг бос. Много тъпи заглавия чета - "приспаха" избягалия тигър - реших, че са го убили както лятото тъпанарите в Ловеч. За щастие бил само упоен.

# 201
  • София

Мърдок е тигърът, който БТВ осиновиха още при стартирането си - съответно го кръстиха на медийния магнат, който тогава им беше биг бос. Много тъпи заглавия чета - "приспаха" избягалия тигър - реших, че са го убили както лятото тъпанарите в Ловеч. За щастие бил само упоен.

Сега се сетих за осиновяването. Жалко, помислих си, че като малко тигърче е мъркало много.  Laughing

# 202
  • София
Ам той горкия Мърдок,кротко си стоял до шадраванчето Heart Eyes
Ние също режем нокти Mr. Green

# 203
  • София
И ние режем нокти - ръцете и мебелите са в приличен вид за около седмица  Laughing Със самото рязане нямаме проблем - гушвам я така че да легне върху мен по гръб и докато замърка от кеф че ще се гушкаме и аз съм минала с гилотината  Whistling

# 204

AQUA, зарадвах се, добри новини имаше в последния ти постинг.  Hug В такъв тежък момент за котето аз лично бих изчакала с обезпаразитяващите. Все пак е химия, с която организмът трябва да се справи, а той е под пара в момента-възстановява се от тежка травма.

Да, и ние сме на това мнение, ще изчакаме с обезпаразитяването Simple Smile
Поздрави  bouquet

# 205
  • София
Мисията е невъзможна със спането да режа нокти  Crazy.
Няма да и хареса никак първо , че я събуждам , еле пък да и човъркам нещо по така ценните и нокти.  Mr. Green
Все някой ден ще се кротне.  Whistling

Таня67 Ще става да  Heart Eyes , нямам търпение да видя реакции , сигурна съм , че ще има такива пози

....а и казват , че като се появят бебета се почвало и една ревност  .... чудо чудо ще е .

# 206
  • На края на вселената!
Таня, имам приятелка, която подарява мъжки сиво-бежов тигров, женска черна, на около 8мес, пролетничета. Имат обезпаразитявания, за ваксини не съм сигурна, мога да питам при интерес. Много са гальовни и мъркащи, социални са, знаят си тоалетната и се хранят с гранули. Мисля, че може да остане при нея до взимането.

# 207
Здравейте.
Как мога да определя възрастта на коте? Предвид, че съм го взела не съвсем бебе, ми се иска да знам на колко е

Похвалвам се, че елхата оцеля вече втора нощ. Днес като се прибера ще видя как е положението обаче.
Скрит текст:

# 208
  • София
Таня, имам приятелка, която подарява мъжки сиво-бежов тигров, женска черна, на около 8мес, пролетничета. Имат обезпаразитявания, за ваксини не съм сигурна, мога да питам при интерес. Много са гальовни и мъркащи, социални са, знаят си тоалетната и се хранят с гранули. Мисля, че може да остане при нея до взимането.

Благодаря ти. Засега се пробва при разни мъничета, които са учудващо много за това време на годината. И я разбирам, де.  Wink Все пак е млада, може да му отделя време в игрите. Simple Smile

Днес се зарадвах много на Мъро. Надебелял е с 200 грама. Бях се побъркала от факта, че много отслабна в последно време.

Да ви покажа една стара снимка на Зелената шапчица:

Laughing

# 209
Ех, че е красив, Таня!

Общи условия

Активация на акаунт