Любители на Котки Тема 90

• 56 474
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Привет от нас оранжевите  по -специално от МЕги . Опитах се да ви прочета , обаче едното ми око вече е затворено , а и другото е доста съмнително Simple Smile Но сме тук и  пак ще ви прочетем , на свежи глави . Трябва да уважаваме " оранжевата тема " и не само нея . Ще започнем отзад - напред - ние сме винаги с подрязани нокти , защото понякога  битките , които заформят моите красавици , завършват с раничка тук и там . по обожаваните им от мен уши ( най - често )  С Меги не знам как ще е - ноктетата й са като кукички за риболов и са оставили нежни и не чак толкова нежни драскотини върху ръцете ми , а любопитни хора навсякъде Simple Smile То само лак за нокти да не си сложил и вече минаваш в една друга графа ... Joy Както и да е - ноктите си ги точим на една стааара табуретка , която вече колабира и след известно време няма как да бъде спасена . Затова ще търся резервен вариант . Меги изпитва интерес към катерушката , която купих за големите котки и все се надявам да я заобича - не само да си остри ноктенцата на специалното място .
Някъде мернах , че се търси коте с всичките такъми да заминава януари месец за чужбина . В момента се предлагат толкова много котки в сайтовете , за които съм абонирана , така че не ми представлява трудност да запитам и дай Боже да намерим късметлията .

Съжалявам за задушилото се под дивана котаче , но понякога котките са много непредсказуеми и уж били внимателни . Тоя мит при мен се разби , когато от стомаха на голямата ми котка изкараха едно гумено уплътнение около сантиметър и половина , просто защото тя божава гумата и и й се иска да хапне обилно от нея . Някои от вас може и да си спомнят Таря , глътнала гуменото уплутненеи и оперирана по спешност в ЦВК , защото при нас , в иаче обласния ни град , щяха да я уморят , сам давайки й лекарства , но без нито едно смислено изследваме .
Сега Меги ме забавлява , защото обича да суче от ръката ми , но сам от моята . И мласка и лекичко похапва с нежните си зъбки . Все още не мога да повярвам , че тя ми е девета котка , а продължавам  да се уча . И Господ дами е на помощ - тия дни мисля да прибера едно или две бедстващи стари кучета от граднинката на центъра ни  Praynig

# 211
Направила съм доста снимки на великолепното трио , но имам проблем с качването им от телефона на компютъра . Тов а ще го оправя до два - три дена , защото Меги расте , а е невероятно сладка в началото на трите си месеца . И най- важното - вече е здрава !

# 212
  • София
Здравейте ,

бих искала да помоля за съвет.
В къщи си имам едно диване на около година и 6 месеца. ( осинових я преди година)
Предстои ми да си взема сфинкс в края на другата седмица. Той е мъжки и е на година и четири месеца
Как ще ми препоръчате да процедирам при запознанството им, за да не се само изядат. Сфинксът идва от развъдник и е свикнал с присъствието на други котки и е много любвеобилен, но моята дивачка не знам как ще реагира.

# 213
 Здравейте  Hug Да платим малко данък и ние Simple Smile Бела я няма на снимките , защото бяга от Меги като дявол от тамян и се усамотява Simple Smile За това пък тук е гумоядката Таря , която беше глътнала едно уплътнение и трябваше да я оперират в София в ЦВК , че тук я бяха изпуснали ...

Тук са легнали върху мъжа ми Simple Smile

# 214
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
***elpida*** , страшни сладурчета!  Crazy Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

lepi, нямам опит с подобни действия, но се сещам за четено и гледано. Например първоначално трябва да могат да се подушат, а това може да стане като им се даде на всеки някоя постелка, в която се е въргалял другия. Понеже са от различен пол предполагам ще се разбират. Дрязгите обикновено са между еднополови индивиди. Успех! Peace

От мен един сладур от нета в унисон с времето. Grinning Heart Eyes

# 215
  • София
profi_1 благоаря ти за съвета. От нколко дни чета в нета по този въпрос и силно се надявам сфинкса да оцелее покрай моята злобичка.

# 216
lepi ,  мисля си , че докато не ги събереш заедно , няма как да разбереш дали си пасват или не. НИщо не разбирам от породисти котки , защото досега съм ги прибирала само от улицата  Joy

# 217
  • Варна
Играем си с Мага мързелешката. Аз съм прилегнала. Хвърлям топчето и тя ми го носи до ръката, за да го хвърля пак. Досега-поне 30 пъти.
Освен тежката ми задача в случая  Mr. Green, трябва и да казвам всеки път" браааво, Мага".

# 218
Стейси, ние с Бъги си играем по същия начин  Mr. Green мислях си, че моя котарак е единственото котка-куче, ама явно не  Laughing

# 219
  • София
***elpida*** то мойта маца е от улицата, но се държи толкова царствено.

# 220
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Те, уличните кралици, са си най-царствени. Laughing Имат си повече поданици. Wink
Много ти е хубава злобичката. Crazy Heart Eyes Малко ми прилича на Късметка, ама по-шарена. Grinning Heart Eyes

# 221
  • София

Прекрасна е!  Heart Eyes

elpida, Hug и за твоите прекрасници!

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 02:22 от Тaня67

# 222
Мноооого сладки котета Heart Eyes Heart Eyes

lepi, точно вчера гледах един твой клип как си правиш ноктите и котката ти пиеше много упорито от водата Laughing Щях да умра от смях! Много ѝ е интересно всичко козметично на нея Flutter Laughing Много е хубава!

Отново имам въпрос във връзка с котето, което лекуваме в момента /със счупения таз/ - не иска да пие вода. За 4 дена само веднъж е пило вода и то съвсем малко. Знам, че котките не пият много вода, но това не ми се струва нормално Rolling Eyes
Притеснявам се да не се обезводни.
Не знам откъде взима, но по няколко пъти на ден изпикава по една локвичка.
Давам му по малко кисело мляко, нали в него има вода, все е нещо, но пък вчера беше получил разстройство, сигурно от млякото.

# 223
Играем си с Мага мързелешката. Аз съм прилегнала. Хвърлям топчето и тя ми го носи до ръката, за да го хвърля пак. Досега-поне 30 пъти.
Освен тежката ми задача в случая  Mr. Green, трябва и да казвам всеки път" браааво, Мага".
Ей така да я наредиш! У нас аз хвърлям топчето и пак аз го нося обратно  Laughing

AQUА, с какво го храните? Ако яде консерви е нормално да пие по-малко вода. От там си набавя водата.

Да се похваля с опитите ми с котешката тоалетна. В края на миналата тема обсъждахме тези тоалетни. Стейси свикна с нея, постепенно намалявах количеството на пясъка, до снощи, когато измих тоалетната и не сложих въобще. Тази сутрин се изпишка стъпила върху решетката и не се намокри. Вече няма да има мокри котешки стъпки и изнервящо чистене.

И малко снимки от тази сутрин Simple Smile
Съборила ми шала и палтото, навряла се отдолу и си мисли, че е скрита  Laughing
Скрит текст:

# 224
lepi , мацата ти е невероятна красавица  Hug

AQUА , ако имам съмнения ,че котките не пият вода , просто прибавят малко водичка в яденето и те си облизват паничките до сухо Simple Smile Все пак са три и няма как да ги следя една по една какво правят .

Impatiens , добре ме подсети за котешката тоалетна . Трябва да ходим до София скоро , но толкова съм нетърпелива котките ми  по - скоро да си получат коледния подарък , че май ще я поръчам тия дни по Инет . Много сладка , " скрита " Стейси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт