Любители на Котки Тема 90

• 56 521
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Голямата котка много обича да пие вода от чешмата , но това се случва , ако не сме затегнали крана в банята и леко капе . Седне в мивката и ближе ли ближе Simple Smile И на мен ми се изправи косата , когато един път я видях да се опитва да пие вода от тоалетната чиния , а там хвърлям толкова препарати  ooooh!  А пък Меги продължава да суче ръцете ни - захапва лекичко и почва да мляска , докато не олигави цялата ръка на потърпевшия  Joy И на мен ми е интересно да разбера каква е приблизителната й възраст , защото тук ни казаха , че е на два месеца още на шести ноември , а в София - че е на месец . Има такива малки сладки зъбки , че ми идва да я изям Simple Smile
 Я , и аз да попитам нещо - нослето на котките мокро ли трябва да е или сухо ?

# 256
  • София
Когато са в покой,нослето е топло и сухо,когато се пораздвижат,нослето става хладно и влажно Peace

# 257
От гранулите и моята пие много вода - овкусяват ги много, за да се харесват и купуват.

# 258
  • София
Нещо друго ще да е,купувам висок клас гранули.

# 259
  • Варна
Какво да подложа в котешките тоалетни, върху което да изсипвам бентото?
Да си спестя търкането на пластмасата при измиването.
Ако е найлон, няма ли котките да го надерат и разкъсат, докато ровят.  Rolling Eyes

Край, предадох се! Не мога повече да я изтърпя Мила да се дере дни наред срещу елхата и преди малко я свалих и я предадох в котешки ръце.  Twisted Evil
Нашата елха я държим върху хладилника, далече уж от котките.
Направих няколко снимки(даже хванах Мила как изпъди Магито), но май са все размазани. Ще видя дали нещо става.

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 19:02 от Стейси Грей

# 260
Стейси Грей ,  поне хладилникът ви е недостъпен - при нас всички плоскости са облазени от четирикраките ( с изключение на Меги , засега .... ) Joy Преди да взема котешка тоалетна и на мен ще ми е интересно да разбера дали може да се постила нещо под пясъка  newsm78 Момичета ? Всъщност само момичета ли сме в темата  newsm78

# 261
  • Пловдив
Ние елхата още не сме я "инсталирали". Обаче вчера и днес на отсрещия блок правят външна изолация, пълзят едни алпинисти, а нашия убавец ги дебне ту на терасата, ту на прозореца и им примяква. И е намислил нов начин на отмъщение, когато го оставим сам. Понеже на лаптопа капака е развален и не може да се затлваря, гадта чопли и вади клавишите. Сега трябва да измислим някакъв предпазител или да го затваряме някъде, или да крием лаптопа, ама пък да не вземе пак да пикае на дивана  newsm78  #2gunfire

# 262
  • София и Морето от време на време
А на мене оная малката гадина ми изяде преди малко ТРЕТИ слушалки - прегризва им кабелите ...
Подритва си адресната регистрация това джУвотно нещо ...  #2gunfire

Ей тая гад:

Като и гледа човек миловидната муцунка дори наум не би му минала мисълта каква е беладжийка,

Скрит текст:

ама си е пълно психо ...

Скрит текст:

Подскача, хваща се с предните лапи за хавлията ми и си се изкатерва до горе  ooooh!

И тя дизайнерка го раздава ... не и харесват тапетите в детската, та квото е останало здраво след Мърчо се е заела да го унищожи ... Катерела се по тапетите ми казва големия син. Добре, че нямаме пердета, че сигурно и по тях ще се катери ...

Не ми се мисли като сложим утре или други ден елхата какво ще е  newsm78

Бясна съм !!!!!  #Cussing out

Това се случва като получи факс. Иначе като е на фаза да е добричка - е няма такова гушкане, мъркане, целуване ... Ама нещо с тия факсове днес ... ми дойде в повече.

# 263
Ахааа. Ето. Значи този път съм едни гърди пред вас - елхата оцелява от Никулден насам. Е, верно, приложих хитрост. Играчките не висят, а ги завързах буквално за клонките. Съответно го няма онова така изкушаващо за котките полюшване на топките при побутване.
Е, то аз да не се хваля много де, че то се не знае... Grinning

цък и пак

# 264
Това което видях  #Crazy ПиратЯ си лежи безгрежно и не му дреме на козината при положение ,че в близост има украсена елха ...това не  мога да си го представя и в най смелите мечти ,че може да се случи в къщи  ooooh! Втора година  елха не украсяваме ...  Mr. Green
Защо ме търсиш благородно ти завиждам за кроткото момче  Hug поливаш ли го тоя Убавец .. ми той расте като гъба  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А тая малка маймунка дето се катери по хавлиите и тапетите ...само като и видиш миловидната муцунка... как да не и простиш   Heart Eyes / това с катеренето по хавлиите ми е познато  Mr. Green вече свикнахме /

За постилането на тоалетната много съм се чудила как да си спестя търкането и миенето като сменям  силиката ... ама до сега освен да запретна ръкави и да се спусна в боя друго не съм измислила... със затворена тоалетна сме и силикат има из цялата къща... рине като багер... каквото и да се постели  отдолу, мисля че ще стане още по голямо мазало   newsm78 ooooh!

# 265
  • Варна
Гризлата на кабели е уникално красива и миличка. Явно и беладжийка. Mr. Green Имаме у дома една торба, пълна с повредени слушалки. Съвсем скоро купувахме нови.

Пфу, толкова снимки направих и едва успях да намеря нещо, което донякъде става!
Нашата елхичка е много малка, а хладилникът-висок, та е разположена "под звездите" и там не могат да се качат. Но както стана ясно, "като не може Мохамед да отиде при планината, ме принудиха планината да слезе".
Скрит текст:
Женка използва суматохата да се наяде необезпокоявано   Мила тъкмо шамароса Магито и последната съска.

Магито ми носи хвърленото топче  Grinning
Скрит текст:

# 266
Стейси Грей  Joy Joy Joy Joy
така се заблявах с трите красавици  Hug Hug Hug не бях се смяла така отдавна...

# 267
  • Пловдив
 smile3508 ох, Магчо как се е закръглила, охх

# 268
  • София
Стейси, що се оплакваш? Те само разглеждат елхата! Няма нищо бутнато.   33uu

Защо ме търсиш, много умна идея с плътното закачане на топките. Наистина предизвикателството е по-малко така. Да нагушкаш кротушкото!  Hug

Тина, беляджийка е невероятно хубава! Как ти е алергията? Дано посвикнеш и да не се налага да се разделяте!  Hug

# 269
  • Варна
В интерес на истината не успяха да свалят нито една играчка. Мила събори елхичката, дъвка нещо по нея, но това беше. Накрая изметох малко боклук и това беше. Утре като заизвива трели срещу нея, пак ще я сваля. Mr. Green

Докато преглеждах снимките, които съм публикувала, забелязах нещо под пералнята. Навряни отдолу касови бележки.  Mr. Green
Под хладилника няма да снимам.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт