Любители на Котки Тема 90

• 56 495
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Павлина, разкошни са! Второто има очи като на Мъро.  Grinning Но дъщеря ми си търси малко котенце. Знам, че и големите е добре да си имат дом, но ѝ се иска да се порадва на детството му.

Дано скоро си намерят дом!  Hug

# 241
Таня, с тези зоотакси 200 евро искат да закарат коте до Германия, всяка седмица ходели.
Също летс адопт имат хубави котета и малки за осиновяване, техните ще са със всичко, пишете им. Могат и да ви го докарат до Германия. Peace
Стейси, мерси за топлите думи. Дано всичко е наред с нея и не се провали пътуването.

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 20:29 от adelinda

# 242
  • София
Таня67   bouquet имам чувството, че понякога организациите прекаляват и правят всичко възможно да откажат човек да си вземе коте! Добре ,че попаднах на свестна жена, която ми предостави шани след само един въпросник и едно „интервю“. Ако искаш мога да ти пусна нейните данни на лична (мисля, че има малки котенца в момента)

Aqua – голяма любопитка е, a пък и на тоалеткат има много неща за бутане  Joy

Сани е разкошнааааа!!!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Днес реших да купя малко нови играчки на Шани и взех, че ги забравих в офиса  fight . Между другото й хареах коледен подарък  Laughing
Мисля да й взема http://shop.petsandyou.bg/kotka/kupichki-za-hrana-i-kontejneri/h … s-160-ml-2pcs-red, както и един черен комплект за бъдещото й гадже.

Вие купувате ли коледни подаръци на мацоранките?

# 243
Организациите имат предразсъдаци към студенти и хора на квартира. За квартирата отговор може да намерите в темата в клюкарника, как жена с куче и е потчи невъзможно да си намери таква заради кучето.

# 244
AQUА, с какво го храните? Ако яде консерви е нормално да пие по-малко вода. От там си набавя водата.
AQUА , ако имам съмнения ,че котките не пият вода , просто прибавят малко водичка в яденето и те си облизват паничките до сухо Simple Smile Все пак са три и няма как да ги следя една по една какво правят .
Благодаря ви за съветите  Simple Smile  bouquet
Точно така направих - сипах малко вода в храничката му. Иначе, да - с консерви го храним. Нямах представа, че от там си набавя водата.
Спирам му киселото мляко определено Crazy Laughing

# 245
На моите касавици рядко им давам консерви , защото от ветове знам , че хранителната им стойност не е много гляма . Снощи вечеряха сварено пилешко месце с варени моркови . Месото мога да го смеся с малко ориз или картофи . Пак от ветове знам , че е хубаво котката да хапва готвено , разбира се с много малко мазнина , без кожа и без подправки .

# 246
Според мен не е хубаво и само сухо да яде. Аз нарочно гледам да има кожа по пържолите, за да е по-сочно и мазничко. Преди време й вземах по-често пилешко филе, но сега вземам предимно пържоли от бут с кожа, точно защото е по-сочно Flutter

# 247
Аз ще подмина темата за храненето.
И ще попитам нещо, което ми е важно пък за пиратЯ - как да определя възрастта му? Имам странното усещане, че скоро ще се разгони. Върви и мяука без причина. Едно такова гърлено.
Това за възрастта ми е, за да определям и дневните му дажби с храна, а и за кастрирането. Предполагам, че има някаква възраст СЛЕД която се прави. Забравила съм навремето Мишето кога го кастрирахме. И как изобщо съм разбрала, че трябва. Аааха, да, май започна да скача през прозореца, за да гони женски.

# 248
  • Be realistic - plan for a miracle.

Защо ме търсиш? , най-точно възрастта на котето може да ти каже ветеринар след преглед  Peace

# 249
  • София
Защо ме търсиш, мисля, че ветеринарите се ориентират най-вече по зъбите. Риш смени ли млечните зъби? Според мен се свържи с жената, която го е лекувала. Като са по-малки по-лесно им се определя възрастта и много вероятно да я знае.

# 250
  • София
Аз пак с въпрос Embarassed
По колко вода пият котаците ви?

# 251
  • София
Моята понякога с дни не я виждам да пие вода , понякога я засичам често да попийва. Няколко пъти се опита да пие от тоалетната.  ooooh!

# 252
  • София
Моята понякога с дни не я виждам да пие вода , понякога я засичам често да попийва.

Peace  Същото. А понякога май чака водата да се "заблати", за да пие от нея и като му я измъкна и сменя с чиста, спира да пие. После го виждам да лочи от локвите в банята и отново ми се изправя косата, но досега няма видими отражения върху здравето му. Явно остатъците от балсам за коса заглаждат косъма.  Mr. Green

Ако се притесняваш, че не пие, сложи небрежно вода в чаша някъде около теб и ще видиш колко бързо ще бъде напита от котка.  hahaha Най-сладко е да се пие от непозволено място.  Laughing

# 253
  • София
Не се претеснявам,обаче забелязвам,че от както спрях паучовете и мина само на гранули,пие доста вода...някой път даже му е празна паничката вечерта  Rolling Eyes

# 254
Да, така е и според мен е нормално. Същото съм констатирала и аз. При суха храна - повече вода, виждам как спада нивото ѝ в купичката, при мокра храна - по-малко вода.

Общи условия

Активация на акаунт