Любители на Котки Тема 90

• 56 480
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Честита Нова 2015 година. Здраве, щастие и късмет на всички..Simple Smile)) Но на нас днес не ни е празнично. Котето ни е на 6 месеца .От няколко дни спи почти постоянно ,има газове и като върви залита и пада. За залитането и падането и мислихме ,че се подхлъзва на паркета. Но днес почти не може съвсем да се вдигне, иначе се храни  добре хапна си купичката с месцето от консервата и пак спи .А днес незная къде да открия лекар. Какво да правя незная  newsm78
Виждам,че си от Варна.Обединена ветеринарна клиника със сигурност работи.Обади се за всеки случай.

# 571
Моите съболезнования Профи. #Puppy dog

Естера, имаше такова заболяване от което ходели акто пияни, не се сещам името, на лекар трябва да го заведеш.

Честита нова 2015, нека ни донесе много здраве, за нас и любимиците, щастие, любов и късмет. Hug

# 572
Профи, съжалявам...  Sad  Hug

# 573
  • Пловдив
Профи, силни прегръдки и от мен. Сбогом на звездичката Силвестърчо. Той бе късметлия, че попадна на хора като вас, които да му дадат огромната си обич.

# 574
  • София
Момичета, отново съм притеснена! Кара е добре, почти същото коте е вече, страхът изчезва. Яде почти колкото и преди, всичко е наред. Обаче, преди малко отидох да й изчистя тоалетната след голяма нужда и видях кръв най-отгоре. Направо се сащисахме! Ветеринарката ни явно почива, защото не вдига и сега отиваме до Свети Антим. Взехме малко проба за изследване, ако се наложи. Моля ви, стискайте палци да не е нещо сериозно!

# 575
  • София
Честита Нова Година на всички! Макар че ми е толкова тъжно заради бедничкия Сиско. Профи, приеми моето съпричастие към скръбта ти. Трябва да е проличало от постовете ми досега, колко много обичам моето коте, затова мога да почувствам колко те боли сега. Но ти беше най-чудесната Мама за него, ти се бори докрай, и бъди сигурна, че той го е усещал през целия си живот. Наистина ми е трудно да намеря подходящите думи... Но съм сигурна, че в един момент ще се срещнем с онези, които сме обичали толкова много, и ще можем да си го кажем отново един на друг, защото тогава земната ни форма няма да е повече пречка. И тогава и ти ще можеш да чуеш от Сиско колко много ти е бил признателен за цялата обич, която си му дала. Да, аз съм сигурна още, че те имат разсъдък, и осъзнават всичко. Доказателството е, че шимпанзета биват обучавани на езика на глухите, и впоследствие изказват абсолютно адекватни мисли
http://www.webcafe.bg/id_895206893_Koko_ili_izkustvoto_da_badesh_chovek
Котките са лишени от говорен апарат, и си нямат пръсти като нашите, за да научат езика на глухонемите. Но те МИСЛЯТ, и осъзнават! Не така съвършено като нас, но го правят!

# 576
Помощ котето на дъщеря ми не иска да яде нищо!!! Какво ли не не му давахме месо,ядене,дори и баница,но не ги иска!!!! Моля за помощ аз съм 32 годишна майка и това е първото коте което гледам !!!!!! Моля по-бързо давайте съвети мами,защото изглежда почти умряло!!!!По цял ден спи и диша тежко не е яло вече 2 дни!!!!!

# 577
Ами тичайте на лекар.

# 578
  • Варна
Честита Нова 2015 година. Здраве, щастие и късмет на всички..Simple Smile)) Но на нас днес не ни е празнично. Котето ни е на 6 месеца .От няколко дни спи почти постоянно ,има газове и като върви залита и пада. За залитането и падането и мислихме ,че се подхлъзва на паркета. Но днес почти не може съвсем да се вдигне, иначе се храни  добре хапна си купичката с месцето от консервата и пак спи .А днес незная къде да открия лекар. Какво да правя незная  newsm78
Виждам,че си от Варна.Обединена ветеринарна клиника със сигурност работи.Обади се за всеки случай.
Благодаря ти ! Веднага отидохме.Взеха и кръв за изследване. А тя хитрушата като отидохме и пред доктора все едно нищо и няма. Но като я прислуша се усъмни,че нещо не и е добре коремчето или нещо чревно и има. За сега ни изписа едно прахче и само след вторият прием ,вече нищо и няма. Трябва да  занесем и проба в контейнерче . Било като при хората чревна инфекция и вече доста дълго време и затова била така изнемощяла.

# 579
Помощ котето на дъщеря ми не иска да яде нищо!!! Какво ли не не му давахме месо,ядене,дори и баница,но не ги иска!!!! Моля за помощ аз съм 32 годишна майка и това е първото коте което гледам !!!!!! Моля по-бързо давайте съвети мами,защото изглежда почти умряло!!!!По цял ден спи и диша тежко не е яло вече 2 дни!!!!!
Няма как да помогнем, а и не сме лекари, за да даваме ссъвети. Трябва да потърсите незабавно ветеринар, не чакайте тук във форума някой да даде съвет! Дано да спасите душичката Praynig

# 580
  • София
ivana__22, искрено се надявам вече да сте завели душичката на ветеринар! Сподели, моля те!

Да се отчета и аз, ходихме в Свети Антим. Много беше любезен доктора, на който попаднахме. Прегледа я, преслуша я, премери температурата, ние обяснихме всичко случващо се последната седмица. Според него е най-вероятно да е спукала някое капилярче при напъването. Индикации за друго за момента няма и остава да я наблюдаваме. Утре сутрин ще видим след като се изходи и ако има някакъв проблем вече ще занесем по-голяма проба за изследване. Каза още, че е напълно възможно всички симптоми да са заради предстоящо разгонване, често проявявали стрес преди това. Но може да се разгони другата седмица, може да е и след месец. Нека отмине това и ще говоря направо за дата за кастриране. Дано само да няма по-сериозен проблем  Praynig

# 581
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Стискам палци всички болнички котета да се оправят.  fingerscrossed

Днес, на Свети Силвестър погребахме нашето Силвестърче. Cry
Благодаря още веднъж на всички ви, че бяхте с мен през тези последни тежки месеци.      bouquet

Още повече ще съм ви благодарна, ако споделите албумчето на Зорко. Това е котачето, което спасихме с Ev4etoP, и за което ви разказах кратичко тук. Уверявам ви, че е страхотен сладкиш! Crazy Heart Eyes Снимките не могат да предадат цялата му прелест. Той е малък, много кръгъл, много, много пухкав и много, много, много красив. Heart Eyes Евчето е написала, че според нея е на 6 месеца, но според мен е по-малък. Peace
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.961491787212697.107374 … 1&pnref=story
П.П. Забравих да напиша, че е и много мъркав.  Grinning
Или, както казва Стейси  Hug, селскостопански е.  Crazy Laughing

# 582
Профи, съжалявам за Сиско  Cry Сега прочетох. Тъжно ми е...

# 583
  • Варна
Благодаря ти ! Веднага отидохме.Взеха и кръв за изследване. А тя хитрушата като отидохме и пред доктора все едно нищо и няма. Но като я прислуша се усъмни,че нещо не и е добре коремчето или нещо чревно и има. За сега ни изписа едно прахче и само след вторият прием ,вече нищо и няма. Трябва да  занесем и проба в контейнерче . Било като при хората чревна инфекция и вече доста дълго време и затова била така изнемощяла.

Радвам се,че вече е добре  Hug

# 584
  • Варна
Като чета, че по празници, в почивни дни или през нощта се налага понякога посещение при ветеринар, не е лошо да сме готови с инфо къде има дежурни клиники.
За Варна спешното за домашни любимци е ОВК( обединена ветеринарна клиника). Там имат и рентген.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.961491787212697.107374 … 1&pnref=story
П.П. Забравих да напиша, че е и много мъркав.  Grinning
Или, както казва Стейси  Hug, селскостопански е.  Crazy Laughing
За всеки случай да обясня за непосветените в термина  Mr. Green - щом мърка силно, значи мърка като трактор.  hahaha Следователно е тракторист или селкостопански котарак.   Crazy

Общи условия

Активация на акаунт