Перилни препарати и омекотители - 27

• 61 883
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ееее, дано не сте прави, че не стига всичкият гръцки универсален прах, който довлякох, ами и 2 пакета Омо боднах от една от последните промоции  Crossing Arms
Гръцко или Кауфландско Омо? Ако е гръцко спокойно ама за другото...
Гръцкото Омо е пълен боклук. Всеки български прах е в пъти по-добър от него.
Говорех за кауфландското.
Просто в едно изречение пъхнах малко повече информация от нужното.  Rolling Eyes

# 331
Аз пък веднага разбрах ,че Омо -то не е от Гърция ,универсалният прах е от там Grinning   / Аз пиша така ,като се старая /и без да се старая / изсипвам максимално информация и трудно ме разбират ,затова явно те разбрах веднага  Grinning /

# 332
  • Русе
Аз пък съм доволна от нашето си ОМО. Откакто го открих за Ариел и Персил за бяло не съм и помисляла.
Това лято след ремонт на село прах пердетата с него - светнаха. И като цяло бялото ми пране си е бяло, без никакви оттенъци. Всяка седмица пускам по една пълна пералня с бели дрехи.

# 333
Аз пък почти нямам изцяло бели дрехи и се чудя праха за бяло дали е удачно за по- светлите или бели с щампи и картинки /десени/ ?
 Пера само с прах за цветно пране и купувам по малка кутия или капсули за трите бели якета / те и с праха за цветно си се изпират и са си бели /.
 Вики само Омото за бяло ли ползваш?

# 334
Да ви попитам, като говорите за ОМО, не срещнах по-напред да е коментиран този немския ОМО, който се продава само в Лидъл, някой ползвал ли го е, какво ви е мнението? Rolling Eyes

# 335
Ами има го коментирано и споделят ,че не пере така добре като другото ,което е в Кауфланд например  . Преди няколко теми се коментираше ,ама не помня на коя фирма беше другото хубавото .

# 336
  • Русе
Аз пък почти нямам изцяло бели дрехи и се чудя праха за бяло дали е удачно за по- светлите или бели с щампи и картинки /десени/ ?
 Пера само с прах за цветно пране и купувам по малка кутия или капсули за трите бели якета / те и с праха за цветно си се изпират и са си бели /.
 Вики само Омото за бяло ли ползваш?
Предимно пера бели дрехи и хавлиените кърпи. Но например на дъщеря ми светло розови потничета и бикини, също пера с него. Тя има 2 бели блузки от Уайкики, които отпред са с някакви картинки, не са точно щампи, а малко са като ваденките, пришити за блузката. Тях също пера с бялото, че и на 60 градуса, едната е дори с ликра, нищо и няма. При белите слагам и една блузка цвят шампанско, която пък е с пайети. Нямам поражения за сега.

# 337
Откакто си наизбелих преди десетилетие с Ариел / той тогава беше само универсален - планинска пролет ли свежест ли / чисто нови тениски - само бяло пера на 60 и то рядко.

# 338
Ами има го коментирано и споделят ,че не пере така добре като другото ,което е в Кауфланд например  . Преди няколко теми се коментираше ,ама не помня на коя фирма беше другото хубавото .

Аз уж търсих и уж чета всичко, но отскоро, пък нещо съм пропуснала, а за течния ли става въпрос, забравих да поясня, че за него питам, ще се разровя още, благодаря yulmana  Wink

# 339
  • Sredets/Burgas
Гес, "американските" мегаперли сравнително пресни ли са?
Гледам, че опаковката е актуалната.
Чудя се, дали да взема само за бяло, или и двата варианта...
Цената ми се струва повече от добра.
Ти и двата си ги отнесла... Grinning

# 340
Мегаперлите са в опаковка, която беше актуална 2013 г. и това е лесно да се установи, защото Хенкел са точни като часовник в смяната на опаковките. Така че не са прекалено стари. Моите поне са съвсем приемливи на външен вид - не са се слепнали.

# 341
  • Бургас
А на кауфландското Омо, някой друг омекотител освен синьото Коколино може ли да му притъпи или премахне аромата? Сано Максима?

# 342
  • Sredets/Burgas
Мегаперлите са в опаковка, която беше актуална 2013 г.
Оф, сега обърнах внимание, че това е старата опаковка... вярно...
Все ги бъркам двата щата.  Blush

Благодаря за бързия отговор, Гес!   bouquet

# 343
Момичета, в Кауфланд има ли Бинго? И от къде си го копувате по принцип?

# 344
Копувам го откъдето е най-евтин на промо, но да, има го в Кауфланд. Даже май последния път точно от Кауфланд го копих.

Общи условия

Активация на акаунт