Перилни препарати и омекотители - 27

• 61 875
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
Хора, така съм се задръстила от прахове, а продължавам лакомо да гледам и да се облизвам! Тая тема влияе много зле  Joy

Мдаа .. така съм и аз. Тъкмо си мислех тия дни, че преди да открия темата, вкъщи имаше само един единствен прах за пране и когато свършеше, купувах чак тогава нов..колкото да има матРиал за пералнята..Затова и питах Гес по-назад какво, аджеба, го прави целия този прах..

Викате в Красива мама да идем...да почнем да купуваме гримове ли.. Mr. Green

# 316
  • София
Обаче Омото верно нещо не ми харесва!
Сега видях, че на една блузка има останали петна от лютеница.
И като че ли цялото бяло става сивкаво.

Купих си Тема за цветно.

Изобщо за праховете и омекотителите - гледам да купувам малки количества, за да мога да пробвам повече.

# 317
  • оттам, откъдето започва България
Аз нямам много замърсени дрехи, но според мен прането жълтее след пране с Омо. Не съм писала досега, защото феновете на Омо във форума са много и ще стане една. Просто си смених праха.

# 318

L'Agent ,чакам да споделиш твоето мнение за Тема. /Аз съм си й заклет фен . Последната опаковка / 2кг/  като ,че ли пере по -добре и е с по -хубав аромат и ухае и след изсъхване на прането /и важното не ме боли глава и не кихам от него/.

# 319
Аз нямам много замърсени дрехи, но според мен прането жълтее след пране с Омо. Не съм писала досега, защото феновете на Омо във форума са много и ще стане една. Просто си смених праха.
Какво Омо използваш?

# 320
  • оттам, откъдето започва България
Прах Омо от Кауфланд от предпоследната промоция и така си и седи отпечатано и прибрано. Аз му намерих приложение за тоалетната.

# 321
  • София
Ееее, дано не сте прави, че не стига всичкият гръцки универсален прах, който довлякох, ами и 2 пакета Омо боднах от една от последните промоции  Crossing Arms

# 322
Прах Омо от Кауфланд от предпоследната промоция и така си и седи отпечатано и прибрано. Аз му намерих приложение за тоалетната.
Питам, защото леля ми каза подобно за лидълското.

# 323
споко бре. преди да го изхвърляте може да ми го дадете  Laughing

# 324
Аз съм доволно от Омо-от Кауфландското...справи се с лекьосаната кухненска прокривка. Peace

# 325
а ти кво си ?  newsm78   hahaha

# 326
Банда  Hug ,
в прах SANO има ли дезинфекциращи съставки или само в омекотителите им?
Пера цветно бельо заедно - чорапи,хавлии,спално бельо Blush... на 60 градуса с прах за цветно.В тях няма дезинф.съсеравки,разчитам на високата температура и дезинфектант.Та се чудя така ли да си продължавам или мога да си спестя една химия по-малко  newsm78

# 327

Как какво - едно прекрасно , мило същество съм аз... Joy

# 328
Ееее, дано не сте прави, че не стига всичкият гръцки универсален прах, който довлякох, ами и 2 пакета Омо боднах от една от последните промоции  Crossing Arms
Гръцко или Кауфландско Омо? Ако е гръцко спокойно ама за другото...

# 329
И какво, ще ми кажеш, че гръцкото ОМО, което е възможно най-ниския клас и отговаря на румънското Деро, е по-хубаво от това по супермаркетите? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт