Перилни препарати и омекотители - 27

• 62 725
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
Бонго, на сметка са.. Peace

В Пикадили 1.5 кг Персил е 7.50 на промоция  - до днес, и капсули Персил пак имаше на 7.00 лв..това за сравнение..

# 31
  • Стара Загора
Така всеки продукт ти излиза по 7 лева. На редовна цена гелът и капсулите са по 10-12 лева в зависимост от магазина, а при промоция не съм виждала да е падала цената под 7.50 примерно.

Между другото, подобна оферта видях в Елитис, когато купих вонящия омекотител, но не обърнах внимание на цената.
Аз имам спомен, че цената на Персил, 20 пр. в промоция е била под 7 лв. и дори сега си намерих мой пост от октомври:
Цитат
galeta

♥0 нд, 12 окт 2014, 14:48   #254  
Цитирай
Днес бях на пазар в Метро, взех си прах Персил, един за бяло и един за цветно, 20 пр. за 6.95 лв.
затова имах предвид, че тази оферта от гел+капсули не е нещо много евтино, а все едно нормална промоция, но задължително на 2 продукта. А и тази въпросната оферта /гел+капсули/ преди месец е била в Кауфланд, но на цена 12,99 лв Simple Smile

# 32
значи стане ли 13.99  ще купувам. решено  hahaha

# 33
Тази промоция за която говориш да не е случайно в CBA? Видях подобна в брошурата.

# 34
Персил три пакета прах за пране имаше в Лидл на 21 лв...преди около месец...

Под 7лв /20 пранета и аз не съм намирала...изключая Метро, че няма в нашия град..

# 35
Тази промоция за която говориш да не е случайно в CBA? Видях подобна в брошурата.
там някъде е  Laughing
...че е на промоция от 14 лв.  това е в най-обикновено магазинче за козметика и перилни препарати.
[/color]

# 36
Да ви попитам -вие как сортирате дрехите за пране,че мен ме гледат като от Марс с моето сортиране  Mr. Green

# 37
По въпроса за омекотителите - аз много харесвах синия Ленор, от край време, още когато се появи на пазара и така до скоро. Обаче сега са му сменили опаковката, пише NEW и е отвратителен. Старият аромат се смесва с аромат на трева, но влажна, не свежа и ми мирише някак на старо и застояло. А върху дрехите остава воня на спарено  Sick Отиде в коша и си взех розов Сано Максима  Heart Eyes В Елитис имаше само тези опаковки като торбички и нямаше как да помириша, но си спомних, че някой от вас похвали розовия и взех него. Не съжалявам  Peace Съжалявам обаче, че ми развалиха Ленора  Cry

Каква е цената на омекотителя в Елитис?не знаех ,че и там продават Сано

# 38
  • Сливен
От утре до 27.12 в ДМ ще има течен гел Персил за цветно за 20 пранета+капсули за бяло или цветно 15бр. на цена 12.89лв,Ленор 2л или 1.5л за 5.99лв

# 39
От утре до 27.12 в ДМ ще има течен гел Персил за цветно за 20 пранета+капсули за бяло или цветно 15бр. на цена 12.89лв,Ленор 2л или 1.5л за 5.99лв
Тъкмо и аз това щях да пиша Peace
Също и препарат за почистване на перални на Денкмит за 3.99 ,Бинго - 4.39 и Сано Максима Гел за пране сензитив за 16.99 за 35 пранета

# 40
А в Билла Персил, Силан и Первол ще бъдат с 25% намаление само с Билла карта.
Изобщо Персил непрекъснато е в промоция някъде. То човек не може да си го купи на редовна цена.

# 41
  • София
А в Билла Персил ще бъдат с 25% намаление само с Билла карта.
Кой ден ще е това? И имаш ли представа каква е цената с намалението? Свърши ми бебешкият прх и трябва да купя поне 1 пакет, а не ми се дават 11 лв., като съм го купувала за 7 Simple Smile

# 42
От утре до другата сряда. С намалението трябва да е около 8 лева, но не съм сигурна за цената му в Билла.

# 43
  • София
Гес   bouquet

# 44
  • София
Хе хе и аз ще се възползвам от Персила в Била. Този със силан за цветно бива ли го?

Общи условия

Активация на акаунт