Перилни препарати и омекотители - 27

• 61 869
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,
Искам да се включа и аз в новата тема с едно въпросче. Бях чела в предишната /ако не бъркам/ за захабени бели дрехи преди да се пуснат в пералнята да се накиснат в прах за бяло пране едно денонощие. А каква да е дозата?  Embarassed Колко прах да сложа. Имам една мъжка риза със захабена яка и един - два потника, които са пожълтели мисля да пробвам и тях да накисна. Прахът ми за бяло е Омо. Много ми харесва този прах. За тези дрехи каква доза да сложа. Благодаря предварително. Simple Smile

# 211

Да се похваля с моята нова любов (е тя не е много нова)  Heart Eyes. Този омекотител е страхотен като аромат, като трайност и прави дрехите пухкави.

# 212
  • София
А прави ли ги лигави като ги вадиш от пералнята, защото мен това ме отказа да купувам вносния Ленор. С БГ нямам този проблем, но с вносния да. И то отскоро, от новите им партиди  и аромати...

# 213
Този зеления Ленор го душих в едно магазинче и за мен миризмата е ужасна, но то е въпрос на вкус.
А че ще прави дрехите лигави, мога да ти дам гаранция. Паралелния Ленор в това отношение е кошмарен.

# 214
Прави ги, излязоха даже някои дрехи с петна, като от кир!

# 215
Да си потикна въпроса от преди, малко по-иначе: има ли начин да разбера къде се намират магазинчета с паралелен внос, от които сте доволни?
Пазарувам от Борн до сега, но мисля, че започнаха да внасят и менте newsm78

# 216
А прави ли ги лигави като ги вадиш от пералнята, защото мен това ме отказа да купувам вносния Ленор. С БГ нямам този проблем, но с вносния да. И то отскоро, от новите им партиди  и аромати...
Не ми прави дрехите лигави.

# 217
Този зеления Ленор го душих в едно магазинче и за мен миризмата е ужасна, но то е въпрос на вкус.
А че ще прави дрехите лигави, мога да ти дам гаранция. Паралелния Ленор в това отношение е кошмарен.
Ако ставаше за пиене до сега да съм обърнала 3-4 литра  Grinning И ми е много интересно как така дрехите стават лигави? Аз нямам този проблем с нито един Ленор до сега.

# 218
Аз съм така с Максима мускус. Мога да се къпя с него, но за съжаление се налага да го пазя, защото го няма никъде. Cry
Как да ти обясня, просто от тези ленори дрехите на пипане стават ужасни докато са влажни. Просто лигави на допир.

# 219
Аз съм така с Максима мускус. Мога да се къпя с него, но за съжаление се налага да го пазя, защото го няма никъде. Cry
Как да ти обясня, просто от тези ленори дрехите на пипане стават ужасни докато са влажни. Просто лигави на допир.
Странно. Да не би страната на произход да има значение? Този, който използвам аз е френски.

# 220
Аз открих тази „екстра” първо с английския, а после и с немския Ленор. Последно ползвах един италиански, който беше същата работа. Затова като цяло Ленор не ми допада. И ароматите не ми харесват.

В челната ми тройка са Максима на първо място, Суплин/Софтлан/Фабулозо - на второ и Коколино - на трето. За съжаление Коколино се наложи да отиде назад, защото откакто го направиха с парфюмни капсули, дълготрайността на аромата е под всякаква критика. Тоест, никаква я няма.
Максима, макар че скоро я открих (не знам защо така пренебрежително съм я подминавала толкова дълго време), бързо си завоюва първото място с безкрайно трайните аромати, повечето от които ми допадат, може би защото са „ретро” също като мен. Simple Smile
Суплин/Софтлан/Фабулозо е великолепен продукт (о, ванилия и орхидея Heart Eyes), но определено леко отстъпва на Максима.

Вернел/Силан е голямо падение за Хенкел, които предлагат един от най-добрите прахове и един от най-лошите омекотители. Това е поредното ми разочарование от Вернел/Силан.
Скрит текст:
Ароматът е фантастичен. Трайността - никаква.

# 221
Гес, като гледам какво пишеш харесваш силните аромати. Аз немога да понасям ванилия. От Коколино-то ми е супер любим този тъмно синият със зеленият лимон, но харесвам и розовото (което мирише на бонбони), на Максима харесвам белия и синя (розовия не го повтарям вече), зеленикавото Фабулосо с ментата, Kuschelweich Premium
(немското Коколино) има едно синьо- зелено и Ленор белият с памук, зеленият, синият и тъмно лилавият.

# 222
Синьото, класическо Коколино е ясно, то се връзва с всичко, особено с ОМО.
Много любими са ми пасифлора и бергамот и новото водна лилия и розов грейпфрут. Ама вече не са трайни колкото ми се иска на мен. А бяха.
Суплин/Софтлан/Фабулозо с мента много ми допадна от бутилката, но не го купих и после изчезна. Мисля, че ще идеално освежаващ аромат за летните жеги.
От Максима ми харесват 99,9% от ароматите. Дали не и повече, защото от всичко, което съм подушила или пробвала, не ми допаднаха само два аромата. Ето тези:

# 223

Това. Не класическото синьо Коколино (то не ми харесва).

# 224
  • Sredets/Burgas
за Ленора и лигавото усещане...

Мисля, че всичко наистина е в дозировката...
Просто от този омекотител трябва да се слага максимум 1/3 от капачката на 5 кг пране...
Преди слагах цяла на толкова...  Crazy
Сега хем мирише, хем не ми се лигави...  Hug
Ползвам само sensitiv варианта, че не трая парфюми вече...

А предполагам, че този ефект е заради кокосовото олио,
което е на 4-то място в състава...
Май другите марки нямат такава "екстра"...

Общи условия

Активация на акаунт