AVON - обсъждане на продукти тема 17

• 56 312
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • Sunshine state
Часовникът е много красив, харесва ми.  Heart Eyes
Гелът с бял чай действително измива страхотно,а от маската съм много доволна - успокоява зачервяванията и почиства добре.След нея кожата е мека и подхранена.  Peace

# 691
Здравейте!
Интересувам се и аз от този измиващ гел с бял чай. В чуждестранни форуми прочетох доста на брой противоположни мнения. Какво значи измива до скърцане, че премива ли? И оставя ли лицето меко и без опъване след това? Благодаря.

# 692
  • Стара Загора
Здравейте!
Интересувам се и аз от този измиващ гел с бял чай. В чуждестранни форуми прочетох доста на брой противоположни мнения. Какво значи измива до скърцане, че премива ли? И оставя ли лицето меко и без опъване след това? Благодаря.

Pupitka е писала преди вас за него. До скърцане щом измива един продукт, обикновено си е необходим крем след това, но зависи и от кожата. Ако сте със суха, може би ще има леко пресушаване. Peace

# 693
Кожата ми е по-скоро нормална към мазна, но не понася агресивни средства. Дано изкаже мнение и някой друг изпробвал. Благодаря за бързия отговор.

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 09:03 от Петенце Цветенце

# 694
Кожата ми е по-скоро нормална към мазна, но не понася агресивни средства. Дано изкаже мнение и някой друг изпробвал. Благодаря за бързия отговор.

ако разбирате руски можете да почетете тук

http://irecommend.ru/content/ochishchayushchii-gel-avon-planet-s … ktom-belogo-chaya

http://otzovik.com/reviews/ochischayuschee_sredstvo_dlya_lica_av … _siyanie_vostoka/

# 695
  • Варна
Здравейте!
Здравей!

След измиването усещам чиста кожа ,не я  усещам   да е суха или опъната.Скърцане... Grinning ,думата я използвах за да ме разберете ,но наистина има леко скърцане ,но в никакъ случай не е суха след това.Много е мека  кожата ,поне при мен е така.След това задължително слагам крем  ,нощен или дневен ... няма значение с кой гел съм си измивала кожата.Винаги слагам крем. Peace

# 696
  • София
Аз ползвам гела от близо седмица и мога да кажа , че много ми харесва. Наистина измива чудесно. Кожата ми е нормална към смесена и при мен се получава леко опъване , но след измиване нанасям овлажняващ крем.

# 697
  • Бургас
2 или 3 вечери под ред използвам измиващия гел с бял чай , много добре измива фдт. А при мен щом дори измива фдт значи си е силен продукт  с комб. кожа съм и след него има леко опъване, за сега няма пресушаване . Но само вечер го ползвам, сутрин съм си Фитокод.
Единствено като отиде на очите адски ми щипе ама много при това. Иначе ми харесва откъм аромат и измиване.
Само маската не съм пробвала все още, може би тази вечер ще й дойде реда Simple Smile .

# 698
  • Бургас
Аз ползвам за измиване продукт 3 в 1 и изобщо не ми щипе на очите,нито ми изсушава кожата,продуктът е AVON care 3 in 1

# 699
Аз ползвам за измиване продукт 3 в 1 и изобщо не ми щипе на очите,нито ми изсушава кожата,продуктът е AVON care 3 in 1

Години наред го ползвах, много си го харесвам  Peace

# 700

ако разбирате руски можете да почетете тук

http://irecommend.ru/content/ochishchayushchii-gel-avon-planet-s … ktom-belogo-chaya

http://otzovik.com/reviews/ochischayuschee_sredstvo_dlya_lica_av … _siyanie_vostoka/

Разбирам руски, ще погледна . коментарите, които намерих на полски и сръбски бяха почти всички положителни. Мерси на всички за отговорите.
Впрочем при мен AVON Care 3 в 1 /този с джинджифил и алое/ не измива добре и оставя малко усещане за мръсно лице. Почти нов е и май ще го подаря на някой с по-суха кожа.

# 701
  • Стара Загора
2 или 3 вечери под ред използвам измиващия гел с бял чай , много добре измива фдт. А при мен щом дори измива фдт значи си е силен продукт  с комб. кожа съм и след него има леко опъване, за сега няма пресушаване . Но само вечер го ползвам, сутрин съм си Фитокод.
Единствено като отиде на очите адски ми щипе ама много при това. Иначе ми харесва откъм аромат и измиване.
Само маската не съм пробвала все още, може би тази вечер ще й дойде реда Simple Smile .

И при мен почистващия крем с женшен, както и един друг гел от Naturals щипят доста. По принцип нямам проблем да избягвам очите, но съм свикнала да мия цялото лице и понякога забравям и съответно очите също минават като гледам да не търкам много. Tired

# 702
  • Бургас

Години наред го ползвах, много си го харесвам  Peace
супер е и е много евтин

# 703
Бих ви препоръчала и измиващото на Розовата серия на аню- Аню витале.
Много хубав гел -  икономичен, пени се деликатно, измива всякакъв грим, със свеж аромат на череша моята кожа е нормална към суха- не ми пресушава повече. Дори в последно време го ползвам с електрическата четка за лице.

На който се замисля над предложението ми ще спомена че в К06 е на 5,90- супер цена!
Там на същата цена са и измивашите на червената и златната серия, за дами с по-зряла кожа.

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 20:36 от _re_ge

# 704
  • Бургас
Бих ви препоръчала и измиващото на Розовата серия на аню- Аню витале.
Много хубав гел -  икономичен, пени се деликатно, измива всякакъв грим, със свеж аромат на череша моята кожа е нормална към суха- не ми пресушава повече. Дори в последно време го ползват с електрическата четка за лице.

На който се замисля над предложението ми ще спомена че в К06 е на 5,90- супер цена!
Там на същата цена са и измивашите на червената и златната серия, за дами с по-зряла кожа.

А той щипе ли на очите?

Общи условия

Активация на акаунт