Гласът на България - Сезон 3, Тема 2

• 71 767
  • 894
  •   1
Отговори
# 120
tetty71 казваш, че още изненади ще има тази вечер - оххх.....

Много, много съжалявам и за двете момичета, която и да си тръгне, оттборът на Наско губи

# 121
И аз предпочитах Ати да си ходи. Tired Иначе измежду Мария и Стефани, предпочитам Стефани и се радвам, че остана.

# 122
Ама аз друго не съм и очаквала. Ати явно ще е на финал. Обаче Кристина е спасена, това е хубава новина.

# 123
Хайдееее, мъката с изказването на Деси започна  Laughing

Аз залагам, че ще спаси Асен.

Я, сгреших - да не повярва човек  Shocked Всъщност съм доволна - Ивета е много хубаво дете и пее, само да си намери подходяща песен.

# 124
Не следя вече с интерес предаването, но ви чета и от време на време прослушвам нечие изпълнение. Когато Ати пя Катерино моме, си пуснах запис на Деси Добрева. Е, Деси в пъти по-добре пее тази песен. По начало я харесвам, но ако Ати ми беше харесала повече, няма как да си изкривя душата. Ати просто я пее, без чувство, докато при Деси направо тръпки ме побиват. И ми е много странно защо и как Ати все още не е спряла участието си във формата.
Следя всички изпълнения на Невена, но малко съм разочарована от това как се справя. Не съм музикален специалист, но явно не е толкова музикална, че да пее съвсем вярно. А фалшивите тонове, дори единични, лесно създават лошо впечатление. Как Фреди Меркюри никога не е пял фалшиво или поне няма такъв запис. Пял е пред огромна публика на живо, т.е. имал е предпоставки да сгреши, но това при него явно никога не се е случило. Поклон пред паметта му, че го споменавам! Е, не мога да меря толкова голям музикален талант с нашите състезатели в ГБ, но все това ми е в главата, че щом искаш да си певец, трябва да го умееш, а не да тормозиш публиката.  Embarassed

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 22:11 от Анонимен

# 125
ей сега в отбора на орлин ще видите следващото безумие ( по мое мнение). Интересно ми е вие какво мислите...

# 126
Мисля, че вече се оформи финалната четворка - Ати, Невена, Кристина, Петър.

Петър очаквано спасен. Ана нещо не ме впечатлява с това изпълнение, но пък роклята й много ми харесва - сори за офф-топика

Да допълня, че съм крайно разочарована от избора на Миро.

Ох, tetty71 - права беше - безумията в този концерт бяха даже повече от очакваното. Орлин да предпочете семплата Ана пред Тюркян, която отвя с тази песен  ooooh!

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 22:26 от the slayer

# 127
Тази вечер ми идва да се гръмна ooooh!.
Първо, високият вот на Ати, съответно отпадането на Мария, радвам се, че Стефани остана, но предполагам, че и тя ще отпадне на полуфинала. Необяснимо е за мен, как толкова посредствена певица може да се харесва на толкова много хора и да има най-висок вот. Останах с впечатлението, че и треньорите и водещите бяха разочаровани от зрителският вот.
Второ, радвам се, че остана Ивета и вече няма да слушам изпълненията на Асен, по-ужасно изпълнение на песента на Тоше не бях чувала до сега, а пък на Десислава и били любимци Stop, Кристина я забелязала по-късно.
Трето, как може Миро да избере Зоя, толкова цигански "Плачещо сърце" и Софи не може да я изпее?!
Сега ще видим кого ще избере Орлин, аз ги харесвам и двете, та нито ще се разочаровам, нито ще се зарадвам.
...
Въпреки, че харесвам и двете, тази вечер по-добра беше Тюркян, тя трябваше да продължи.

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 22:33 от mishka88

# 128

Aз мисля, че ще са Невена, Кристина... вместо Ати ще е Стефани, защото тази неделя треньора има решаващо значение за вота, който се добавя към зрителския и ако Наско даде примено 75% на Стефани ( а защо не и повече ), колкото и да е вота на Ати, като се сумират, има вероятност Стефани да иде на финал. Същото ме съмнява, че ще направи и Орлин - ще подпомогне Ана, за да пребори вота на Петър - за тях двамата все ми е тая кой ще е - аз харесвах тези, които отпаднаха: Дани Чуков, Тюркян, Събина... луда работа!

# 129
Това с процентите го бях забравила. Само че треньорите трябва да са луди, за да елиминират силните си играчи, които обират зрителския вот, и да пратят на финал тези, които явно са по-малко харесвани. От тази гледна точка, колкото и да не ми се иска Ати да отиде на финал, мисля, че Наско не би рискувал да предпочете Стефани вместо нея.

# 130

Aз мисля, че ще са Невена, Кристина... вместо Ати ще е Стефани, защото тази неделя треньора има решаващо значение за вота, който се добавя към зрителския и ако Наско даде примено 75% на Стефани ( а защо не и повече ), колкото и да е вота на Ати, като се сумират, има вероятност Стефани да иде на финал. Същото ме съмнява, че ще направи и Орлин - ще подпомогне Ана, за да пребори вота на Петър - за тях двамата все ми е тая кой ще е - аз харесвах тези, които отпаднаха: Дани Чуков, Тюркян, Събина... луда работа!

Това го бях забравила, да се надяваме Наско да обърне нещата Praynig.

# 131
Гласът на Тюркян е един от малкото, от които настръхвам, много ме е яд на Орлин...
За отбора на Миро не ми се говори, само ще кажа, че се надявам победителят да не е от неговия отбор Peace
В Кристина ми е надеждата...
И за безумието Атидже се надявам другата седмица да има справедливост.

# 132
Ех, ех Ати и Невенчето, кой ги подкрепя?????

Отбора на Наско - Стефани и Мария са 100 пъти по добри от Ати?! Много жалко за Мария - надявам се Наско да промени това статукво с Ати следващият път.

Отбора на Деси - Йей, изглежда ми чист вот, най-високият досега за Кристина, която заслужава да е на финал, от избора на Деси - Асен изглеждаше облекчен - знае си човека че не е за финал. Иветка не е за финал ама я съжали Деси заради трудната песен в неделя.

Охххх Миро Миро - мисля че от самото начало там се знаеше че ще е Невена - жалко за участниците които го избраха - без да имат НИКАКЪВ шанс.

Отбора на Орлин .... - Тюркян ми беше фаворит и изби рибата с това изпълнение докато Ана ми беше безлична - нямам идея какво беше това решение???? Някой има ли?

До края съм за Кристина - ще стане звезда от това девойче! Браво!

# 133

И аз бях изключила за процентите на треньорите. Колебая се да кажа, че Наско ще постъпи:
- стратегически - и ще даде шанс на Ати, за да има сигурен финалист, заради подкрепата й;
- музикантски - ще подкрепи Стефани като по-пееща.

Най-вероятно ще даде равен брой проценти на двете и пак ще остави публиката да избира.
При Деси съм сигурна че тя ще заложи на Кристина, както без съмнение Миро ще даде 99% на Невена и 1% на Зоя.
Виж - Орлин Горанов - ами лудо е, но си мисля, че той ще даде рамо на Ана, а не на Петър.

# 134
  • Велико Търново
Имам същите предположения като the slayer Peace
Много, ама много ме доядя за Тюркян - тя бе много по-добра в изпълнението си  снощи, а и по принцип, не че Анна не пее добре, но според мен Тюркян пее по-добре Simple Smile
За Невена - просто не ми се коментира вече ooooh!
Десислава и нейните напъни - също ooooh!
Силно се надявам Кристина да спечели, а  не Невена Praynig

Общи условия

Активация на акаунт