Гласът на България - Сезон 3, Тема 2

• 71 696
  • 894
  •   1
Отговори
# 825
Е остава и другите треньори да са взели по двама, защото помня като казаха, че само Графа вече може да се възползва от кражби.
Треньорите имат право да откраднат по двама от другите отбори. Камелия вече запълни квотата. Доколкото помня, Иван открадна един участник, Поли също. Така че имат по още една кражба. Simple Smile Само Графа не се е възползвал досега.

# 826
И аз като вас подозирам, че Никола ще отпадне от двубоите и някой ще го открадне. Залагам на Лечев. Още в началото се надявах при него да отиде, някак при Графа не ми седи. Дано не отпадне напълно момчето, че е голям талант!
Ей, че пеещи хора има тази година. Пълнят ми душата. Абсолютен любимци до сега са ми Радко, мъжкия дует и Никола!

# 827
При мен са Никола и Радко, Ралица Грудева също много добре се справя.

# 828
  • Испания
Не е било необходимо Поли да прави аранжимент на песента и да я съсипва. И изпълнението не ми хареса.  Naughty

# 829
  • София
О, добре че си писала, та ми излезе в нови отговори. Бях се зазяпала по Мидсъмър мърдърс.

# 830
  • Испания
О, добре че си писала, та ми излезе в нови отговори. Бях се зазяпала по Мидсъмър мърдърс.

Радвам се, че те подсетих.  Flutter Обаче се ядосвам, че Поли и Камелия не стават за това, за което се пънат.  #2gunfire

# 831
  • София
Александър защо пее като чужденец, има ли нещо в произхода?

# 832
Първият двубой не ми хареса - и двамата пяха на странен български. За момчето е разбираемо, но момичето също ми звучеше като чужденка.

# 833
  • Испания
Александър защо пее като чужденец, има ли нещо в произхода?

Украинец е.

Ако можеше поне в този формат да ни спестят чалгата, нямаше да е лошо.  Sick Sick Sick

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 20:47 от smileys

# 834

Ако можеше поне в този формат да ни спестят чалгата, нямаше да е лошо.  Sick Sick Sick

Не може, това е Бтв, все пак  Sick
Всеки път като чуя такава "музика" и си припомням, защо ми е толкова противна както и хората, които са й фенове

# 835
Последното изпълнение  Sad

# 836
  • София
Беатрис правеше ужасни физиономии, все едно в дискотеката пеят. А и постоянно избързваше и не беше в ритъм. Отделно, че и не изглежда на 17.

# 837
  • София
Ау, Камелия ги закопа  и двамата с тази песен! Тя е само за кресливия глас на Софи Маринова.

Като ги слушах и сегашните, пак излагация. Изобщо, Камелия като треньор се изложи, а не певците.

# 838
Като ги слушах и сегашните, пак излагация. Изобщо, Камелия като треньор се изложи, а не певците.
А кой е решил, че тя става за треньор, за да заеме това място?

# 839
  • Испания
Камелия е селяндурка и от нея нищо читаво не може да се очаква. За сметка на това самочувствието ѝ е до небесата.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт