Гласът на България - Сезон 3, Тема 2

• 72 505
  • 894
  •   1
Отговори
# 360
От журито най-неприятна ми е Поли-лиготия до безкрайност в съчетание със самочувствие си е кофти комбинация...
За мен Графа с годините се наложи със свой собствен стил и има нюх към таланта.
Камелия....безразлична съм към нея,стой ми като анекс към договор.
Най-висока класа е Иван Лечев-музикант с дългогодишен опит,интелигентен,възпитан....
Дуетчето не ме радва,доста пренавити...ще видим докога ще издържат.Може би ще избутат донякъде,заради факта,че са дует и ще е по-интересно за шоуто.
Последният пич....ми,сори,ама ми стоеше като фикус,капка сценично присъствие не видях...

# 361
  • España

Изцепки няма, защото на кастинг отиват само тези, които са одобрени. В Х фактор няма предварителен подбор преди да се явят пред журито.

Това не е вярно ! Peace Пред журито в Х Фактор се явяват само одобрени от предварителното прослушване ! Друг е въпросът по какви критерии ги допускат ,разбира се ! И, за да не се отклонявам от темата - тазгодишните водещи са като някакви смирени евреи на външен вид !!! Не ми харесват на мен!  Crossing Arms

# 362
  • Пловдив
От журито най-неприятна ми е Поли-лиготия до безкрайност в съчетание със самочувствие си е кофти комбинация...
За мен Графа с годините се наложи със свой собствен стил и има нюх към таланта.
Камелия....безразлична съм към нея,стой ми като анекс към договор.
Най-висока класа е Иван Лечев-музикант с дългогодишен опит,интелигентен,възпитан....

+1.
И Поли де ли не ходи...в кви ли не формати  Tired все едно е голям капацитет тя!И като вземат да се превъзнасят...

# 363
  • Варна

Изцепки няма, защото на кастинг отиват само тези, които са одобрени. В Х фактор няма предварителен подбор преди да се явят пред журито.

Това не е вярно ! Peace Пред журито в Х Фактор се явяват само одобрени от предварителното прослушване ! Друг е въпросът по какви критерии ги допускат ,разбира се ! И, за да не се отклонявам от темата - тазгодишните водещи са като някакви смирени евреи на външен вид !!! Не ми харесват на мен!  Crossing Arms

Не споря, може и да е така. Обаче ако е така, както казваш ..... мен със сигурност ще ме одобрят да им направя "шоуто". На такива извращения сме били свидетели, че .... ако наистина има пресяване на кандидатите във Фактора, то жури са били умрели и глухи хора....

Коментирам си, не се заяждам!

# 364
  • Viena
Не мога да спра да слушам Никола,нешлифован диамант е.
Този(или тази?)транссексуален ли е?Такъв диамант е,че ще го ползуват за подигравки, след което никой няма да го помни.
Ясно е,че всички бяха "впечатлени", защото просто всички бяха сигурни,че слушат жена Sick Stop
Доста е флегматичен,няма абсолютно никакво присъствие за сцена,има излъчване на умряла гугутка.
Дори онзи ром със всичките му кусури Laughing,който отиде в отбора на Камелия е хиляди пъти по-атрактивен от тоя.
Ужас направо #Crazy #Crazy #Crazy

# 365
Защо? Младежът има уникален глас. Бих го определила като тенор-алтино /такъв известен е само Георги Станчев / , но не съвсем. Защо ще му се подиграват?

# 366
Абе хора, защо се връзвате на троловете, има си бутон "информирай модератор"  Wink

# 367
И аз не харесвам Поли, не знам защо, лигава ми е, отдавна вече порастна и не и отива
Графа е най- добрия според мен, да не говорим, че е и най- перспективен  Mr. Green

# 368
  • DE
Глупавото в случая е, че обещават някакви неща с цел да привлекат участник, а всъщност не би трябвало. Те са треньори/ментори(нямам идея какви са  Crazy ) не са там с цел да си набират хора за продуциране или каквото и да било. Освен това всеки участник знае кои са четиримата и първоначално има идея при кого ще отиде, ако въпросният се обърне. Та тук не е доизмислено нещо  newsm78
При все, че е 4 сезон и от излезлите таланти до сега няма нито един реализиран или продуциран(не съм сигурна де  Grinning просто аз не знам да има такъв) не виждам какво се напъват да ги примамват с откровени лъжи  Thinking

# 369
  • София
Според мен тази година почнаха добре. Всъщност кой е продуцента на този сезон?

# 370
  • София /Абсурдистан
Да се запиша при вас  Peace

# 371
  • Варна

Не е Слави, май БТВ са продуценти тази година.

# 372
  • София

Не е Слави, май БТВ са продуценти тази година.

То си личи.

# 373
  • Пловдив
А за що този водещ са избрали ooooh! половинката му от дуета не води ли?

# 374
  • София
Аз дори не ги знам тия водещи кои са. Особено тоя ниския с голямата брада.

Общи условия

Активация на акаунт