Гласът на България - Сезон 3, Тема 2

• 71 692
  • 894
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Не знам, ама тя се оказа слабото звено. Тя не умее да накара учениците си да се представят добре, не им подбира песните така, че да покажат качествата си, а ги закопава. Поли може да е инфантилна, но го има този усет, има желание хората й да се представят добре, тя работи за тях. И не става въпрос за това, че Камелия избра чалга, просто избра неподходяща чалга. Втората песен също беше провал, в началото още нещата не се получиха.

# 841
Хайде, Никола!!!! Стискам палци

# 842
Хайде, Никола!!!! Стискам палци

Присъединявам се към теб!

# 843
Каква е историята с Никола? Имаше завеса на кастинга.
Сега се загледах в предаването просто, а не ми се рови назад.
 bouquet

Камелия я харесвам като жена и изпълнител, и чалга слушам, но за треньор- не!

# 844
  • София
Леле, какъв е този чипс, дето са го сложили на ушите на момичето! Може и курабии.

# 845
Много добри и двамата!

# 846
  • DE
И двамата ми харесват, но като че ли Никола повече  newsm78

# 847
  • Испания
И двамата са добри. Хареса ми повече Зорница.

newsm10 С Влади сме на едно и също мнение.  Heart Eyes

# 848
Поли, ти си Слънце!

# 849
Естествено, че съм за Никола! Момчето носи уникалност, докато момичето е много хубаво и талантливо, но като нея са много други.

# 850
Някаква драматургия се разигра с Никола - ясно е, че такъв глас не се среща под път и над път, че само заради уникалността му той не може да отпадне. Защо тогава бяха тези игри, защо беше подложен на това унижение?

# 851
  • DE
На мен ми стана мъчно как трепереше от вълнение. С добри учители ще излезе нещо много хубаво от него. Дано не го похабят.

# 852
Някаква драматургия се разигра с Никола - ясно е, че такъв глас не се среща под път и над път, че само заради уникалността му той не може да отпадне. Защо тогава бяха тези игри, защо беше подложен на това унижение?
Естествено, че беше драматургия - зле замислена и още по-зле изпълнена. Сценаристите се изложиха яко. Толкова фалшиво беше всичко, че направо е обидно. Но се радвам, че и двамата продължиха - момичето беше страхотно. А Никола все така ми е фаворит.

# 853
Заради шиб@ния им рейтинг!!!! Момичето пя в началото много добре, но Никола наистина е уникален!!!! Да му се чудиш на ГрАФА

# 854
  • София
Никола е прекалено голям талант за нашия шоу пазар според мен, той ще се развие в чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт