Пазаруване от Amazon - тема №39 - Black Friday - 26-30 ноември 2014

• 50 377
  • 861
  •   1
Отговори
# 90
  • София
  bouquet Много пишете, не мога да ви хвана дирите Simple Smile

Някой ако мерне тези накрайници в сделките да свирка, че ги чакам отдавна на хубава цена Simple Smile
http://www.amazon.co.uk/dp/B00DO53DSY/ref=wl_it_dp_o_pd_S_ttl?_e … 9QXU9Q2&psc=1

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 22:54 от Angel_Dust

# 91
Имаше днес или вчера, май на 25Е.

ако някой попадне на кани бРИТА, ще сподели ли линк тук, че и аз търся, а не се ориентирам в сайта

Кани Брита доста намалени и без да са в сделките:
Brita Marella Cool Water Filter Jug - Lavender - с 1 бр. филтър.

BRITA Marella Cool White Starter Pack - с 3 броя филтри. Супер цена за кана с 3 резервни филтъра.

BRITA Elemaris Meter XL White Water Filter Jug - с 1 филтър. Тази е с по-голям обем 2,2л филтрирана или 3,5л ако се ползва като кана без филтъра. Имамя от 2 год почти и съм доволна. Определено ми е от полза по-големия обем, защото ползвам водата и за готвене. Не може да се слага на вратата на хладилника за разлика от горните две кани. За мен това не е проблем, защото пием вода със стайна температура, а ако някой иска студена си пресипва от каната в друг съд и слагаме в хладилника.

Ако може някой да ми каже каква е разликата от Марела и Елемарис? До колкото разбирам е обема и датчика за смяна на филтър?
Моля тези които имат Марела да ми обяснят как разбират кога да сменят филтъра? newsm78 Понеже за другата е обяснено,че има индикация за смяна! И от толкова голямо значение ли е индикатора да е електронен, понеже разликата в цената не е малка.
ММ е за Елемарис ама аз не съм убедена ,че кой знае каква е разликата между двете!

# 92
  • Бургас
Ама много пишете Wink

# 93
AnnVa, разликата е в обема на каните,не в индикатора. Той индикатора отчита само време,а не количество вода преминала през филтъра.

# 94
  • Luxemburg
Имам нужда от помощта ви. Днес съпругът ми е напускал няколко поръчки. И на всяка естествено има доставка. Последно пусна и кукленската къща (от кога му е зор да купи някаква). Но като видях че трябва да плати 12 лири доставка ме заболя главата и влязох в хелпа да ги помоля да обединят поръчките от днес (всички не са изпратени още). НО се паднах на един който явно не знаеше как. Добави ми още една и то на нормална цена, в резултат на което имам 2  Laughing и не могат да се откажат. Веднага ги даде че се приготвят за изпращане и като се опитам да направя запитване за отмяна нищо не става. Той ми пусна рефанд за втората и каза като дойдела да съм я откажела (което няма как да стане тъй като е на пекап станция). Бъркотията е пълна. Та въпросът ми е как ги карате да обединят поръчките ви така че да се избегне доставката. Като ги добавят към съществуваща поръчка ми се увеличава доставката с пенсове или макс 1-2 лири, а иначе минимум 3-4 лири си излиза доставката. Преди малко е пуснал и 2 блурея и отново е 4,50 доставката. Помагайте  Praynig!

Ако може някой да ми каже каква е разликата от Марела и Елемарис? До колкото разбирам е обема и датчика за смяна на филтър?
Разлика в обема няма и двете са 1.4/2.4л., елемарис имат и XL размер който е 2.2/3.5л. И в датчика доколкото виждам няма кой знае каква разлика. На елемарис процентите са изписани на дисплея, а на марела са изписани отстрани и индикатора покава намалянето. И на двете като изчезне индикатора се сменят т.е. като покаже 0%. На елемарис има гумени крачета против подхлъзване, както и дръжката е гумирана. Май това е разликата. Както и че на елемарис капачето откъдето се налива вода само се спуска, а при марела за да налееш вода трябва да го вдигнеш. Елемарис има често на намаления. Стигат до 12-13 лири често (малките). Преди 3 седмици елемарис беше 14лири и двата обема.

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 23:35 от ronicat

# 95
  • София
Пиши им, че искаш да ти премахнат транспортните разходи ръчно, тъй като поръчките надхвърлят необходимия минимум за безплатна доставка.
Не е от петъчните сделки, но имам спомен, че много от вас купиха такива детски часовници и бяха доволни, а в сайта мненията не са много ласкави. Колебая се между посочения и този. Трябва ми за подарък и лимитът ми е 15лв.

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 23:36 от Спунк

# 96
Имам нужда от помощта ви. Днес съпругът ми е напускал няколко поръчки. И на всяка естествено има доставка. Последно пусна и кукленската къща (от кога му е зор да купи някаква). Но като видях че трябва да плати 12 лири доставка ме заболя главата и влязох в хелпа да ги помоля да обединят поръчките от днес (всички не са изпратени още). НО се паднах на един който явно не знаеше как. Добави ми още една и то на нормална цена, в резултат на което имам 2  Laughing и не могат да се откажат. Веднага ги даде че се приготвят за изпращане и като се опитам да направя запитване за отмяна нищо не става. Той ми пусна рефанд за втората и каза като дойдела да съм я откажела (което няма как да стане тъй като е на пекап станция). Бъркотията е пълна. Та въпросът ми е как ги карате да обединят поръчките ви така че да се избегне доставката. Като ги добавят към съществуваща поръчка ми се увеличава доставката с пенсове или макс 1-2 лири, а иначе минимум 3-4 лири си излиза доставката. Преди малко е пуснал и 2 блурея и отново е 4,50 доставката. Помагайте  Praynig!

Разлика в обема няма и двете са 1.4/2.4л., елемарис имат и XL размер който е 2.2/3.5л. И в датчика доколкото виждам няма кой знае каква разлика. На елемарис процентите са изписани на дисплея, а на марела са изписани отстрани и индикатора покава намалянето. И на двете като изчезне индикатора се сменят т.е. като покаже 0%. На елемарис има гумени крачета против подхлъзване, както и дръжката е гумирана. Май това е разликата. Както и че на елемарис капачето откъдето се налива вода само се спуска, а при марела за да налееш вода трябва да го вдигнеш. Елемарис има често на намаления. Стигат до 12-13 лири често (малките). Преди 3 седмици елемарис беше 14лири и двата обема.

Благодаря ви много! Елемарис е по-изпипана ама както каза моята приятелка, която ме нави точно за нея: " не прави по-хубава вода от другите" хихих Joy

# 97
  • Luxemburg
Спунк, проблемът е че нямам минимум за БД тъй като поръчвам директно до Люксембург, където вече няма БД и се калкулира в зависимост от теглото. Но ако се пуснат една по една винаги стратират от 3-4 лири, а като се добавят към съществуваща ми се увеличава минимално доставката.
AnnVa и двете ползват еднакъв филтър така че водата ще е една и съща. Аз имам елемарис малка и голяма и съм твърдо за голямата и твърдо цветна,а не бяла. В предните теми съм писала защо.

# 98

Спунк, проблемът е че нямам минимум за БД тъй като поръчвам директно до Люксембург, където вече няма БД и се калкулира в зависимост от теглото. Но ако се пуснат една по една винаги стратират от 3-4 лири, а като се добавят към съществуваща ми се увеличава минимално доставката.

Върни им отговор, че това, което ти предлагат не те удовлетворява и настояваш да се обединят поръчките, които не са изпратени, с цел намаляване на разходите. Обикновено второто писмо отива при друг служител, който може да го направи  Peace

# 99
# 100
  • София
Ей , докато се наканя да седна да ви чета и установих , че вече сте изписали старат тема , че и 6стр. от новата  Peace мерси за темата   bouquet аз се уредих с едно LG hmbot (не е от амазон) и мирясвам за сега с покупките, освен ако не изпадне някое изгодно лего дупло за малката Simple Smile

Похвали се откъде е .... пък може и други да се уредят Laughing

# 101
  • София
chockolina   bouquet

Ако сменя празна карта с друга, по която пак няма достатъчна наличност дали ще ме изчакат още 4-5 дена или ще ме отрежат?
Да  Peace процедурата е същата пак ти пускат имейли,че имат проблем с плащането и после такива в който пише колко дни ще те изчакат.

# 102
  • насън...
Днес цял ден бях на лекции и много лошо ми пропадна шопинга  Rolling Eyes

Philips Sonicare AirFloss препоръчвам с две ръце. Първият ми се счупи преди да му изтече гаранцията и амазонци ми изпратиха нов, без да си изискат стария (пазя си го , с идеята да го занеса на ремонт някога).

Детската четка нищо не са я намалили, купувала съм не на черен петък за 27 паунда.

аз питах по-напред в темата за накрайниците за детската четка, но никой не се включи...ти си човека - помагай... Grinning Peace въпросът е дали ги понамаляват от време на време, че тази цена ми е малко...множко...Simple Smile)?
аз я пуснах на празна карта и ще я мисля, дано да ми пазят нещата до неделя, че да видя кое как...иначе с код и на мен ми излезе около 27 п.....
а, и още един въпрос...дали е съвместима с другите накрайници?...имам предвид тези за възрастни...ние с татито сме на браун, но ми се иска да изпробвам и филипс що ще да е... Grinning

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 03:13 от Amen

# 103
Amen Извинявай, аз не мога да помогна с четката, но пък да попитам какъв код използваш, за да я намалиш?   bouquet

# 104
Не е от петъчните сделки, но имам спомен, че много от вас купиха такива детски часовници и бяха доволни, а в сайта мненията не са много ласкави. Колебая се между посочения и този. Трябва ми за подарък и лимитът ми е 15лв.

Този сет ще е днес в сделките Tikkers

Общи условия

Активация на акаунт