Косопад - 7 тема

• 99 909
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • в 1001-та нощ
Аз използвам хининова вода + масло от вечерна иглика, ще видим дали ще помогне. Имам един въпрос за вечерната иглика - понеже се препоръчва и при ПМС явно влияе на хормоните, възможно ли е да ми влияе на емоционалното състояние, пия по 1500мг на ден  newsm78

Има балансиращо действие, облекчава ПМС и от тази гл.т. води до хубави емоции  Blush

# 391
  • гр. София
Момичета, забелязали ли сте от таблетките Приорин да ви се е увеличило окосмяването по тялото и лицето?

Не, не съм имала такива странични "ефекти"  GrinningPeace

# 392
За какво се пие вечерната иглика? Аленка какво визираш под хубави емоции , че ми стана любопитно?

# 393
За какво се пие вечерната иглика? Аленка какво визираш под хубави емоции , че ми стана любопитно?

Хи-хи, и на мен  Wink

# 394
От около месец ползвам продуктите на Дюкре против косопад - шампоан Анафаз, лосион Неоптид и таблетки Анакапс. След колко време би трябвало да има някакъв резултат? Иначе косопада ми е от може би 2 години, почти непрекъснато. Изследвала съм хормони - в норма са.

# 395
DIDA975 аз използвах този шампоан и лосион на Дюкре, но Анакапс не съм пила. Резултат забелязах (колкото и незначителен да беше) на втората седмица от използването им. Косата си я миех 2 пъти в седмицата, като оставях шампоана да поседи на главата ми няколко минути и всеки ден пръсках Неоптид. След 3 месеца мога да кажа, че нямам косопад и го дължа на Дюкре.  Peace Малко като реклама прозвуча, ще ме извинявате  Blush

# 396
И аз така смятах за вечерната иглика,но при мен има обратния ефект, АКО въобще приемем, че е от нея де..
Иначе се пие за доста неща, аз специално за коса и кожа я пия, напишете Прим Ойл в гуугъл и ще излезе подробно.

# 397
  • в 1001-та нощ

Хи-хи, и на мен  Wink

Съвсем образно казано - нали свързват ПМС с нервност при жената, е това напрежение липсва и нервите около него също - та жената е доволна и щастлива  Peace

Аз лично при себе си не забелязвам промяна в настроенито и ПМС, повече задържане на вода, което много ме дразни и го няма, като пия игликата, няма и болки  Peace

# 398
  • Street of Dreams
Чай ли е това някакъв?

# 399
  • в 1001-та нощ
За маслото от вечерна иглика - Омега 6  Peace Приема се под формата на дражета  Peace

# 400
  • Бургас
Ще бъде интересно за мен относно болките дали и при мен ще намалеят.Започвам прием на вечерна иглика на ''Now'',250 броя са.Нямам идея за колко време ще ми стигнат.Но след месец ще споделя ефекта.

# 401
Аз да споделя, че откакто ползвам смес от Себорал+ хининова вода/50/50/, забелязвам много нови косички. Пия и добавка на GNC, но вече може би от две години, с прекъсвания естествено, но никога не съм имала нови растежи както сега!

За Себорал да попитам - лосион, шампоан - какво препоръчвате ? И колко често се използва с хининовата вода?  newsm78

# 402
Аз смествам 50/50 хининова вода и лосион Себорал форте+(вече е в нова опаковка с пулверизатор), пръскам след баня обилно корените и оставям да изсъхне косата без сешоар, или поне 15/20 минути и после суша.

# 403
  • в 1001-та нощ
Ще бъде интересно за мен относно болките дали и при мен ще намалеят.Започвам прием на вечерна иглика на ''Now'',250 броя са.Нямам идея за колко време ще ми стигнат.Но след месец ще споделя ефекта.

Дано Simple Smile Дражетата от колко милиграма са?

# 404
  • Бургас
500 мг са и мога да пия 1-2 по 3 дражета.Решила съм за сега да ги пия веднъж на ден.

Общи условия

Активация на акаунт