Косопад - 7 тема

• 99 910
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Аз да споделя, че откакто ползвам смес от Себорал+ хининова вода/50/50/, забелязвам много нови косички. Пия и добавка на GNC, но вече може би от две години, с прекъсвания естествено, но никога не съм имала нови растежи както сега!

# 376
  • Street of Dreams
Имам сериозни подозрения, че и на мен Себорал много ми помогна, всичко добро се случи след включването на лосиона. Сега ползвам Себорал Форте Плюс. Дори препоръчвам всяка от вас да си има един такъв, освен другите грижи - непретенциозен, мирише леко и естествено на билки, слага се веднъж на 3 дни... Flutter
И струва 3 лв.

# 377
Благодаря за темата   bouquet
Аз все още нищо не съм правила, но вече взех да се чудя, дали ще имам скоро коса. Винаги е била гъста и с дебел косъм, но след раждане преди 2,5г. започна да пада. Сега опашката ми е като на мишка  Sad Прочетох доста неща и е крайно време да се заема сериозно с проблема.
Успех на всички  Hug

# 378
  • в 1001-та нощ
...

Алена, попитах те кой точно вид боя Лореал харесваш? Доста видове са, какъвто съм карък ще уцеля най- лошата сигурно  Wink

http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/color/preference.aspx

# 379
Благодаря ти...толкова цвята си харесах  Laughing
Въпросът е дали кичури или боя?
Всеки месец ли трябва ново боядисване?

# 380
...

Алена, попитах те кой точно вид боя Лореал харесваш? Доста видове са, какъвто съм карък ще уцеля най- лошата сигурно  Wink

http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/color/preference.aspx
И аз ползвам тази боя.Много съм доволна и от цвета и от това,че косата все още се държи на главата ми.

# 381
  • Сoфия
Имам сериозни подозрения, че и на мен Себорал много ми помогна, всичко добро се случи след включването на лосиона. Сега ползвам Себорал Форте Плюс. Дори препоръчвам всяка от вас да си има един такъв, освен другите грижи - непретенциозен, мирише леко и естествено на билки, слага се веднъж на 3 дни... Flutter
И струва 3 лв.
Ще си го взема още днес. От доста години не съм ползвала Себорал...
В момента ползвам шампоан с хинин, хининова вода, а от скоро и стимуланта на Икаров.
Косопад сега нямам, но  искам да постигна по бърз разтеж.
По повод за рициновото масло - какво ползвате?

# 382
  • на острова на мечтите
Аз пак да се похваля. Вече окончателно мога да заявя, че косоподът ми намаля с поне 70-80 %. Сега се боядисах и не ми паднаха 2 шепи коса  Crazy
Hug Много хубава новина.
Аз чак до там не съм стигнала след боядиване, но ми се ще по- светкавичен ризултат в борбата с косопада Crossing Arms Днес си закупих и подхранващи ампули, да видим.

# 383
  • гр. София
Момичета, преди съм споделяла, но пак ще напиша: при мен изненадващо добре подейства отварата от корени на коприва. Първоначално подходих скептично, мислейки си, че само ампули и химии могат да ми помогнат, но с радост установих, че греша.

2-3 с.л. корени от коприва (от една билкова аптека си ги взех, евтини са) ги варя във вода (количество около половин бирена халба от по-големите; не знам колко точно излиза на грамаж). Прецеждам. Измивам си косата, изплаквам я хубаво и я обливам с отварата на бавна струйка като масажирам скалпа и втривам в корените. Не изплаквам повече. Варя си го преди къпане,че да ми е топличко.

# 384
  • в 1001-та нощ

Моят естествен цвят е петица, при мен няма как да е веднъж месечно, а и ми расте бързо косата  Peace

За теб самата ще си прецениш Simple Smile

# 385
  • Казанлък
Момичета, забелязали ли сте от таблетките Приорин да ви се е увеличило окосмяването по тялото и лицето?

# 386
  • София
Момичета, забелязали ли сте от таблетките Приорин да ви се е увеличило окосмяването по тялото и лицето?

Абсолютно не, а съм го пила много време.

# 387

Моят естествен цвят е петица, при мен няма как да е веднъж месечно, а и ми расте бързо косата  Peace

За теб самата ще си прецениш Simple Smile

Аз искам малко по- светло от петица, кой цвят би ми препоръчала?
Искаш да кажеш, че се боядисваш по- често от веднъж месечно....не ми се ще на мен... Confused

# 388
Аз използвам хининова вода + масло от вечерна иглика, ще видим дали ще помогне. Имам един въпрос за вечерната иглика - понеже се препоръчва и при ПМС явно влияе на хормоните, възможно ли е да ми влияе на емоционалното състояние, пия по 1500мг на ден  newsm78

# 389
  • Street of Dreams
Аз съм естествена осмица и боядисвам в 4/5 всеки месец, макар че косата ми расте супер бавно. Също предпочитам тази серия на Лореал.

Общи условия

Активация на акаунт