Косопад - 7 тема

• 100 275
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • в 1001-та нощ
Дали е излекувана може да се каже няколко месеца по-късно, защото сега продуктът още действа  Peace , но искрено пожелавам да е така Simple Smile Явно е било на нервна почва  Peace

Мисля, че за теб е удачно да ползваш Креастим, но първо си пръсни някъде зад ухото и изчакай 72 часа (3 дни) за реакция. Ако няма проблем - прилагай по скалпа. Вземи си и добавка за пиене  Peace

# 76
Дали е излекувана може да се каже няколко месеца по-късно, защото сега продуктът още действа  Peace , но искрено пожелавам да е така Simple Smile Явно е било на нервна почва  Peace

Мисля, че за теб е удачно да ползваш Креастим, но първо си пръсни някъде зад ухото и изчакай 72 часа (3 дни) за реакция. Ако няма проблем - прилагай по скалпа. Вземи си и добавка за пиене  Peace
Благодаря сърдечно   bouquet

# 77
Ако някой иска да събужда "заспали фоликули" може да пробва лазера в Леграно  Peace

За локално приложение - лосионите и ампули на Дюкре (анастим, креастим, неоптид, хроностим), деркос на Виши, може и тези на Лореал и Керастаз, Рене Фюртерер  Peace

Би ли могла да опишеш на кратко разликите между тези различни лосиони на Дюкре. След второто раждане сериозно ми оредя косата, като най-засегната ми е зоната около челото.

Преди колко време е било раждането?

Анастим са ампули,  а креастим е лосион във флакон с пулверизатор - и двете са за реактивен косопад, т.е. инцидентен косопад, провокиран от нещо - раждане, дефицити, стрес....

Неоптид и хронстим за хроничен косопад, в следствие на което косата оредява. Неоптид удължава растежната фаза. Ако косъм живее от 2 до 8 години - средно 4 г, то той за това време расте и после пада. Ако живее кратко - година-две - то косата видимо не расте - стига до под раменете и толкова, защото космите падат при тази дължина, която стигат за 2 години. За да живее по-дълго косъма е неоптид. А хроностим е пак за хроничен косопад - но в два флакона - дневен и нощен. дневния блокира ензимната активност, водеща до косопад, а нощната активира растежа  Peace

В твоя случай - зависи кога е било раждането, но аз бих започнала с креастим (по-лесно с еприлага от ампулите), след това неоптид и накрая хроностим. Терапията с трите продукта е за 9 месеца.

Ако раждането е било отдавна е хубаво да се пуснат първо хормони и да се видят нивата им  Peace Желателно е да се ползва и хр. добавка  Peace
Раждането беше преди 2,5 години. Преди точно една година ми се възстанови цикъла /кърмих 1,4 г/. Април месец ползвах за 2,4 месеца ампулите денсифик на Керастаз, имах много нови растежи. Края на юли започна мощен косопад отново, косата пак много оредя. Като пак казвам, че видимо най-сериозно е отпред отгоре и отстрани около челото. Ползвах ампулите на лореал аминексил, сега взех и керастаз форс ер и като, че ли вече намаля. Но ми се случи нещо пак интересно, уж косопада намаля, но ако оставя косата да се омазни пада много пак! Мия я през ден или всеки ден, не мога след тренировка да не я измия. Ползвам доста и все различни шампоани, балсами и маски, всички от професионални серии.
От началото на май пия масло от черен касис, масло от вечерна иглика, омега 3, макси хеър, вит д и омега 7. Преди две седмици спрях макси хеър, омега 7 и маслото от черен касис. Не мисля пак да ги поръчвам, защото не виждам ефект. Нямам ИР. Спортувам, не съм с над нормата килограми. Може би прекалявам с кафето - повечето дни по три кафета еспресо /кортизола може би/.
Време ми е за пълни изследвания на хормоните???
Пропуснах да вмъкна, че цикълът ми е като по часовник на 28 дни и овулацията на 14 ден.

Последна редакция: сб, 06 дек 2014, 08:10 от gug40

# 78
Здравейте,момичета ! a.l.e.n.a   bouquet  Hug
Аз продължавам да се боря с косопада,който вече продължава 3 години. Поради рязко отслабване се появиха проблеми с цикъла и косопад. Правени са ми редица изследвания и многобройните лекари при които съм ходила казват,че всичко е наред ,просто трябва време да се възстанови организма. Мина толкова време,а а все си чакам. Изпробвала съм какви ли не домашни маски,прием на витамини(макси хеър,анакапс,мер,ревалид,приорин и още много други)
 Миналата седмица си взех Анафаз на Дюкре,вчера си взех и на Напура.
Може ли да ми предложите кой от лосионите на Дюкре да взема и ще е подходящ  (анастим, креастим, неоптид, хроностим) ?
Загледах и този комплект http://arlen.bg/product/360/komplekt-antikosopaden-shampoan-200m … kletki-20-ml.html
Приемам и други предложения! Благодаря   bouquet

Последна редакция: сб, 06 дек 2014, 08:12 от ioioto0

# 79
  • в 1001-та нощ
ioioto0  Peace неоптид и после хроностим  Peace

Как са килограмите?

gug40, МЦ обилен ли е? Желязо изследвала ли си? Няма да е лошо и хормони да се видят  Peace Ако претренираш, е възможно кортизолът да е висок  Peace

# 80
ioioto0  Peace неоптид и после хроностим  Peace

Как са килограмите?

gug40, МЦ обилен ли е? Желязо изследвала ли си? Няма да е лошо и хормони да се видят  Peace Ако претренираш, е възможно кортизолът да е висок  Peace

МЦ е съвсем нормален, не е обилен, не повече от 3 до 4 дни. Решено е, ще искам да изследвам хормони!
Не мисля, че претренирам, но съм чела, че кафето също играе с кортизола.

# 81
Вчера си купих за косопад този шампоан.

И ми дадоха подарък към него това лосионче.

# 82
  • в 1001-та нощ
MargaritaIlcheva  Hug честита нова придобивка и подарък  Heart Eyes

gug40, аз също пия кафе, но не съм имала такъв проблем  Blush може и да е индивидуално Simple Smile Пробвай да намалиш кафето, но .... като че ли не вярвам само това да окаже голямо влияние Simple Smile

# 83
Поддържам вече 53-54,от 1 месец и половина пия и протеин.ще взема неоптид и ще ползвам заедно с анафаз и напура.дано има ефект, защото вече съм много отчаяна @-}--

# 84
  • в 1001-та нощ
Ще се възстанови  Hug дай й време  newsm03

С хормоните всичко наред ли е вече? Или и те още се наместват?

# 85
Ами преди 2 седмици правих отново контролни хормонални изследвания и казаха,че е наред.при визитацията професора и лекаря обсъдиха,че не трябва да продължавам клостилбегит и дуфастон,а да мина на ясмин.те знаят,че съм против противозачатъчние,но ги питах,какъв е варианта да се възстановя и те ми казаха,че е това.поне 1год да ги пия,за да може всеки месец да имам цикъл и да се възстанови.не знам дали това е решението,но ще опитам в крайна сметка,искам да ми се оправи здравето.  Hug

# 86
  • в 1001-та нощ
В рамките на няколко месеца и косата ще започне да се възстановява  Peace Поне 2-3 месеца  Peace

# 87
MargaritaIlcheva  Hug честита нова придобивка и подарък  Heart Eyes

gug40, аз също пия кафе, но не съм имала такъв проблем  Blush може и да е индивидуално Simple Smile Пробвай да намалиш кафето, но .... като че ли не вярвам само това да окаже голямо влияние Simple Smile
a.l.e.n.a благодаря с удоволствие ще си ги използвам. Искрено се надявам да ми помогнат.

# 88
  • Казанлък
a.l.e.n.a, включвам се да ти благодаря за съветите, които даваш на всички! Понякога в трудните моменти само една добра дума е в състояние да накара човек да се почувства мнооого по-добре!

# 89
  • в 1001-та нощ
 Hug Аз съм преживявала тяхната паника не веднъж и добре зная как се свива сърцето  Blush

Общи условия

Активация на акаунт