Косопад - 7 тема

• 100 165
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • гр. София
Да, бебешкия Бочко. В момента ползвам зеления на детето  Laughing
Скрит текст:

По принцип съм забелязала, че най-добре ми действат бебешките шампоани. Бочко ми е любим. На Тео Бебе не ги препоръчвам, защото отпред пише, че съдържат лайка, но реално като видиш съставките - не е отбелязано. То и с детските им прахове за пране е така, но това е друга тема.

# 211
  • Street of Dreams
при теб сега е много озадачаващо  Confused

"Озадачаващо..." и така може да се каже... hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Hug Hug Hug

# 212
Да, бебешкия Бочко. В момента ползвам зеления на детето  Laughing
Скрит текст:
[img]http://www.bochko.bg/sites/default/files/styles/medium/public/Bochko_
И на мен ми харесва бебешката им козметика, която от време на време ползвам и аз. Записвам се в темата да ви следя. Изчетох цялата 7 тема и се връщам назад да разгледам и останалите 6 теми за косопад.
Честита ви 2015 г.  santa2 нека я посрещнем с надежда и вяра !!!

# 213

Много здраве, усмивки и сбъднати мечти  Heart Eyes

# 214
cara mia, аз не го пия отделно, просто се изненадах да открия, че се съдържа в таблетките на Дюкре, едва ли е толкова наситено, колкото в тези капсули, де.  Peace

Момичета, понеже заговорихте за шампоани, ще ми препоръчате ли нещо хубаво? Тъкмо ми свършва шампоанът от серията (и да, и при мен малко заплита). Ясно, че не е толкова важен, колкото другите части от терапията, но не ми се иска точно сега да си взема нещо от местната дрогерия.  Crazy

# 215
  • гр. София
a.l.e.n.a, а нещо по-бюджетно от лосиона Неоптид?  newsm78
Не мога да определя дали ми е хроничен косопада....В сравнение с преди 20 години сега косата ми е съвсем различна - пооредяла и поизтъняла може би... Не споменах обаче, че аз цял живот пия и лекарства и може вече и това да дава своето отражение. Като започна да пия добавки и да полагам повече грижи за косата ми - сякаш косопада намалява. В момента също е така. Решила съм вече да ползвам и професионална козметика за коса и да полагам по-постоянни грижи за кожата и косата ми. За съжаление стреса едва ли ще мога да намаля..... Sad
Ампулите на Напура ТI00 и ТI0 добри ли са? Неоптид-а ако можех да взимам едно по едно флакончетата щеше да е по-добре.  Peace Днес ми предлагаха и тези ампули против косопад http://www.tricol.net/index.php/tricol/prodotti# , но не съм чувала отзиви ...... Да има някой по-запознат?  Simple Smile
А на Лореал http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/ampuli-protiv-ko … eal-aminexil-6-ml

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 01:15 от Leila

# 216
Здравейте и Честита нова година   bouquet!

Искам да питам лосионите на Дюкре (Креастим и Неоптид конкретно), могат ли да се използват по време на бременност? Същото искам да попитам и за таблетките Анакапс, но за тях съм почти сигурна, че не се препоръчват.
Благодаря.

# 217
Кой ползваше Регайн? Как върви лечението?

# 218
Здравейте и Честита нова година   bouquet!

Искам да питам лосионите на Дюкре (Креастим и Неоптид конкретно), могат ли да се използват по време на бременност? Същото искам да попитам и за таблетките Анакапс, но за тях съм почти сигурна, че не се препоръчват.
Благодаря.
Таблетките със сигурност не могат, да, при бременност и кърмене.
На моят шампоан Анафаз и лосион Креастим нищо не пише. Но по-добре се консултирай с кожен и АГ.  Peace

# 219
  • София
Кой ползваше Регайн? Как върви лечението?

Аз съм на третата опаковка и поръчах още за 3 месеца. Страшно доволна съм, че спря косопада, огромно облекчение е да се реша и къпя без стрес. За съжаление не виждам нови растежи, може би съм закъсняла с лечението  Sad. Докато действа, не мисля да го спирам.

# 220
  • Street of Dreams
Аз - редовно от 14ти ноември (50 дни? newsm78). Резултат все още нямам, явно съм някакъв екстремен случай. Напипва се някакъв мъх, който е толкова нищожен и прозрачен, че не се вижда. Имам още едно шише за изразходване, но едва ли ще повторя курса. Препаратът се наслагва по скалпа и се лющи неприятно, сякаш е пърхот. Според мен ако щеше да има ефект при мен, до сега да се е видял. Сутрин мазане, вечер мазане, ден след ден - за какво?
Иначе косопадът от 3 дни насам сякаш намаля...

# 221
Аз ползвам продуктите на Дюкре - Неоптид и Анафаз. Ползвам ги от 40 дни и мога да кажа, че съм изключително доволна. Косопадът намаля драстично, имам много нови растежи с различна дължина -1см,  3см, 5см, 10 см и т.н  Преди да започна продуктите на Дюкре не съм ползвала други мазила против косопад, направих си само 1-2пъти маска с тривитаминол, но видях, че повече коса ми пада и спрях да го ползвам.
3 месеца пих витамини за коса, кожа и нокти, докато ги взимах не забелязах да ми намалява косопада, но след като започнах Неоптид-а вече видях резултати, т.е косопадът намаля драстично. Предполагам, че витамините също много са помогнали, защото едва ли за 40 дни може да ти израсте нова коса с толкова различна дължина. Сега си правя един месец почивка от витамините, защото не искам да се получи обратен ефект.
Според вас колко дълго трябва да се приемат витамините за коса и колко трябва да се почива, за да не се получава обратен ефект?

# 222
това , че косата капе изобщо не й пречи да расте
имам хроничен косопад от години ,
но косата си расте и не е оредяла ( поне не личи да е по-рядка ),
само , че не става дълга,
примерно бретонът не е виждал ножица от години , а е дълъг до брадичката ( ако го опъна ),
би трябвало да е две педи поне ...

# 223
  • Казанлък
Момичета, за много години! Да сте живи и здрави и мнооого щастливи! Да попитам таблетките Приорин подходящи ли са при андрогенен косопад и евентуално какво мога да очаквам от тях при мен ( за повишените андрогени трети месец взимам и хормонални контрацептиви) ?

# 224
Минавам да вметна, че от 2 дни се реша само с обикновен, дървен, широк гребен -- някъде бях чела, че с такива има най-малко накъсване -- и виждам разлика! Simple Smile Някъде бях чела за този трик, вече не помня къде, може и тук да е било. Peace

Разбира се, пак падат по няколко косъма, но сякаш в границата на допустимото. При мен лично най-страшно е положението след четка Rolling Eyes И за прически не прави чудеса, но ще го преживея, само да не ми пада косата Praynig

Общи условия

Активация на акаунт