Косопад - 7 тема

• 100 353
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • гр. София
Leila, същите ампули в Енцо струваха 80 лв. (без да са били в промоция), а аз ги поръчах за 120 лв. от ЗР.

И понастоящем има огромна разлика в цената: http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/serie-expert-aminexil-co … a-protiv-kosopad/

http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/ampuli-protiv-ko … l-amineksil-42-br

# 496
Polimoli30, мога да препоръчам домашни маски, а мога да те поканя и в темата за маслата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=824628.0;topicrefid=19

Аз правя 2 пъти в седмицата маслен масаж на скалпа и после омазвам цялата коса с масла, слагам найлонова шапка и стоя, колкото време имам, но поне един час.

Харесвам посочените по-горе масла, а още кокосово, прасковено, кайсиево, авокадово ... Също етерично масло от розмарин е подходящо за проблеми с косата.

Благодаря ти Lady Brinne  bouquet
Сега ще видя какво пишат в темата за маслата Simple Smile

# 497
Момичета, може ли да ми препоръчате нещо ефективно против пролетен косопад. Преди около 2 седмици започна да ми пада много косата, не виждам друга причина освен смяната на сезоните. Вече започвам да усещам оредяване.... Мислех да си взема ампули на Phyto или Vichy, но те са на непосилна цена в комплект. Някакви предложения за нещо по-евтино и ефикасно за среден по сила косопад?

П.п. - От зимата пия бирена мая, за да си набавям витамини.

# 498
  • София
Момичета, може ли да ми препоръчате нещо ефективно против пролетен косопад. Преди около 2 седмици започна да ми пада много косата, не виждам друга причина освен смяната на сезоните. Вече започвам да усещам оредяване.... Мислех да си взема ампули на Phyto или Vichy, но те са на непосилна цена в комплект. Някакви предложения за нещо по-евтино и ефикасно за среден по сила косопад?

П.п. - От зимата пия бирена мая, за да си набавям витамини.

Приорин  Peace

# 499
Момичета, някоя от Вас, ходила ли е на диагностика на скалпа. Чудя се къде мога да отида.

# 500
  • гр. София
Leila, същите ампули в Енцо струваха 80 лв. (без да са били в промоция), а аз ги поръчах за 120 лв. от ЗР.

И понастоящем има огромна разлика в цената: http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/serie-expert-aminexil-co … a-protiv-kosopad/

http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/ampuli-protiv-ko … l-amineksil-42-br

Аз обаче ги купувам на бройка - по 3-4. Виждам, че в Енцо цената на 10 е колкото и в ЗР. Вече съм използвала към 6, имам още 2-3 и повече няма да купувам. Май не ми влияят.....

# 501
  • гр. София
Опитай ампулите на Рене Фюртере (тези без отмиването). Аз лично съм ного доволна от тях  Peace

# 502
  • гр. София
Опитай ампулите на Рене Фюртере (тези без отмиването). Аз лично съм ного доволна от тях  Peace

Благодаря.   bouquet Може и да пробвам, имам и шампоана им против косопад.  Peace

# 503
  • София
Момичета, някоя от Вас, ходила ли е на диагностика на скалпа. Чудя се къде мога да отида.
На бул "Арсеналкси" има такава клиника. В момента не мога да я намеря. Хайде, утре. Praynig

# 504
  • в 1001-та нощ
 Peace

Jewel Skin е клиниката  Peace дадох линк, но не минава през спам флтъра  Confused

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 00:29 от a.l.e.n.a

# 505
  • гр. София

Благодаря.   bouquet Може и да пробвам, имам и шампоана им против косопад.  Peace

Ампулите са 12 броя в кутията, предвидени са за 3 месеца - т.е. по 1 ампула седмично, но при силен косопад може да се слагат по 2 ампули седмично (пише си го и в листовката). Аз така правех и след третата седмица, когато косопадът намаля, започнах да слагам по 1.
Но ще уточня, за да съм максимално коректна, преди да си купя тези ампули направих един курс с ампулите на Виши. Тъй като не останах доволна (изненадващо не ми подействаха; предишни пъти са ми действали добре) си взех тези на РФ. Та все пак съм имала някакво третиране и преди РФ, което може би е от значение да се уточни  Peace

# 506
А.l.e.n.a.  и Mayyal, благодаря за отгорова:)

# 507

Интересно....Какво е това? Crazy

# 508

Интересно....Какво е това? Crazy

До колкото разбрах, се прави анализ на скалп:
С дигитален микроскоп чрез скенер диагностиката могат да се диагностицират напълно безвредно и безболезнено заболявания на скалпа и на косъма.
И нещо съм се замислила  да ходя.

# 509
А цените знаете ли какви са на диагностиката на скалпа?
Имам въпрос към дамите, които имат или са имали нови растежи:
Забелязвам, че част от новопоникналите ми коси падат. Става въпрос за незначително количество с дължина 2 см., или поне аз толкова съм забелязала. Случвало ли ви се е? Обяснявам си го така - новите растежи са прекалено слаби и тънки.

Общи условия

Активация на акаунт