Косопад - 7 тема

• 100 374
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • гр. София
Сигурна ли си, че нови растежи падат, а не са откъснати части от другите косми? Когато косата е по-слаба тя се окъсва (не се отскубват от корен космите, а се скъсват в някоя част по дължината си).

# 511
Сигурна ли си, че нови растежи падат, а не са откъснати части от другите косми? Когато косата е по-слаба тя се окъсва (не се отскубват от корен космите, а се скъсват в някоя част по дължината си).
Мисля, че са нови растежи. Но се старая да не се паникьосвам излишно, особено предвид количеството им. Просто исках да знам дали на някого се е случвало.

# 512
 При мен пък не падат новите коси, но са някак по-тънки и доста къдрави, а косата ми по принцип е съвсем леко чуплива.Не знак от какво е, но си мисля, че нещо и липсва на косата ми.

# 513
  • Street of Dreams
Преди ми се е случвало и аз съм се чудела. Сега не, но са тънки и слаби. Може би защото растат "зорлян" - чрез постоянното третиране с химия.

# 514
При мен пък не падат новите коси, но са някак по-тънки и доста къдрави, а косата ми по принцип е съвсем леко чуплива.Не знак от какво е, но си мисля, че нещо и липсва на косата ми.
И с моята коса е същото. Доста са къдрави и едни тънки Sad

# 515
  • гр. София
При мен пък в основата, до скалпа, имам нови растежи, даже доста май....Обаче по дължините някак оредява и като цяло тия нови растежи явно падат по някое време, защото косата ми не се сгъстява.  Sad Това мисля, че е свързано с фазите на растеж на косата. a.l.e.n.a може би ще обясни по-добре за тях.  Peace

# 516
Може ли да се пият маслото от вечерна иглика и Приорин заедно?
Да, няма никакъв проблем. Гледай вечерната иглика да е 1000мг.

# 517
  • в 1001-та нощ
А цените знаете ли какви са на диагностиката на скалпа?
Имам въпрос към дамите, които имат или са имали нови растежи:
Забелязвам, че част от новопоникналите ми коси падат. Става въпрос за незначително количество с дължина 2 см., или поне аз толкова съм забелязала. Случвало ли ви се е? Обяснявам си го така - новите растежи са прекалено слаби и тънки.

Това, което зная по въпроса е, че от едно място излизат по 2-3 косъмчета, но не остават всички - обичайно остава едно, но може и две.

Когато гледах своя скалп с такава камера - на много места видях по 2 косъма от едно място. Не съм забелязала кога е имало падане на такива мънички  Peace

# 518

Това, което зная по въпроса е, че от едно място излизат по 2-3 косъмчета, но не остават всички - обичайно остава едно, но може и две.

Когато гледах своя скалп с такава камера - на много места видях по 2 косъма от едно място. Не съм забелязала кога е имало падане на такива мънички  Peace
[/quote]

A.L.E.N.A.,лед като ти направиха диагностика на скалпа, какво ти казаха, казаха ли ти какво да пиеш или ти тогава не си имала проблеми. Какво ти препоръчаха.

# 519
  • София
Мисля, че са нови растежи. Но се старая да не се паникьосвам излишно, особено предвид количеството им. Просто исках да знам дали на някого се е случвало.
Това, което съдя и по себе си - да, нови растежи са. Падат, защото бързо преминават във фаза телоген, демек почивка и им кратък цикъла на растеж. Sad
При мен пък в основата, до скалпа, имам нови растежи, даже доста май....Обаче по дължините някак оредява и като цяло тия нови растежи явно падат по някое време, защото косата ми не се сгъстява.  Sad Това мисля, че е свързано с фазите на растеж на косата. a.l.e.n.a може би ще обясни по-добре за тях.  Peace
Преди ми се е случвало и аз съм се чудела. Сега не, но са тънки и слаби. Може би защото растат "зорлян" - чрез постоянното третиране с химия.
И моите са тънки, слаби и къси и имам чувството, че не растат въобще. А по дължините - косица колкото миша опашка Sad. Четох, че новото поколение косми расте по-хилаво, защото космените фоликули се свиват, вследстивие на което не достигат до косъма нужните хранителни вещества.  Peace Досега не съм намерила продукт, който да ми активира израстване на здрава коса и това продължава вече три години. Напоследък набирам информация относно мезотерапия на скалпа, плазмотерапия и лазарно лечение. Пише, че давали резултат, но е доста скъпо и ми се иска гаранцията да е 100% възстановяване. Някой нещо да е чел, чул?

# 520
  • гр. София
Аз пък се чудя как стои въпросът с присаждане на коса. Не съм се засилила да си го правя, просто си мислех за самата процедура.
Знаете ли как става, колко време отнема и най-вече какви са цените?

# 521
  • София
Аз пък се чудя как стои въпросът с присаждане на коса. Не съм се засилила да си го правя, просто си мислех за самата процедура.
Знаете ли как става, колко време отнема и най-вече какви са цените?
Цените са в хиляди. Около 3-4 лв на фоликул, а те присаждат поне 1000. Болезнено е и май не всички се захващат. След трансплантацията следват пак терапии-плазмо, мазане с миноксидил...

# 522
  • гр. София
А тези фоликули има ли гаранция, че организмът ще ги приеме? И откъде ги взимат?

# 523
  • София
А тези фоликули има ли гаранция, че организмът ще ги приеме? И откъде ги взимат?
От здрави зони на твоя скалп. Ма това май важи повече за мъжете, те нали оплешивяват повече по темето и им взимат коса от тила и встрани. Виж тук Peace
http://www.hairtransplantation.bg/

# 524
Момичета, някоя от Вас, ходила ли е на диагностика на скалпа. Чудя се къде мога да отида.

Интересно....Какво е това? Crazy

До колкото разбрах, се прави анализ на скалп:
С дигитален микроскоп чрез скенер диагностиката могат да се диагностицират напълно безвредно и безболезнено заболявания на скалпа и на косъма.

И нещо съм се замислила  да ходя.

Ами, звучи супер но май скъпо излиза.... Sad

Общи условия

Активация на акаунт