Косопад - 7 тема

• 100 424
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • на острова на мечтите
Ох, не ми расте нова коса пък ooooh! #Cussing out Искам!
Пия хапчета! Правя маски! Ползвам и едни ампули за подсилване на косъм. Днес попаднах и на една тема за професионални продукти и грижи за коса. Да видим от там какъв заек ще изскочи newsm78 newsm78

# 556
  • Street of Dreams
Същото при мен - биотин 5000 мг от 2 месеца, преди това приорин, преди него някакви други... Поне косопада спря. На професионални серии съм от години...

# 557
  • на острова на мечтите
Същото при мен - биотин 5000 мг от 2 месеца, преди това приорин, преди него някакви други... Поне косопада спря. На професионални серии съм от години...

Хм, не е много ободряващо Thinking Но поне не съм сам! Ако намеря нещо, което дава резултат ще дам веднага съвет и ще споделя опит!!!!!

# 558
  • в 1001-та нощ
OnDiNe_, предпочитам дражетата, разбира се  Mr. Green Съмнявам се за някого да е удоволствие да пие олио с лъжица  Crazy Но направих алергия към желатина в обвивката и не мога да приемам такива продукти  Sad  Имам няколко нови опаковки Омега 7 и дори не смея да пробвам  Confused Не ми се иска да ги отварям, ако ще ги ползва някой друг после ....

# 559
  • Street of Dreams
Аленка, пише изрично да не се използва от бременни и кърмачки. Flutter Може би точно заради желатина?

# 560
  • София
И аз се включвам в тази дискусия - иначе пишех на лични на Облачето. Четох в нета за Т3 и Т4 хормони, за ТСХ ми каза познат. На мен ми правиха кръвна картина и без да ми я покажат, ми казаха, че всичко е в норма. Не знам дали тези два хормона са включени в изследването по default. Гледаха ме и на ехограф и изключиха проблем с ЩЖ. И все пак симптомите ми са толкова подобни...
Хм... айде и аз в кюпа. Два пъти съм пускара за изследване въпросните хормони, веднъж са ме гледали ехографски и нищо, а съм също с подобна симптоматика. Пак ще ходя. Само да кажа на който иска - д-р Начев от Майчин дом е много добър диагностиг ендокринолог. Имам телефон - на лични.  Peace Мисля да го посетя. Peace

# 561
  • в 1001-та нощ
Аленка, пише изрично да не се използва от бременни и кърмачки. Flutter Може би точно заради желатина?

На повечето продукти го пише, защото не са тествани на бременни и кърмещи - коя жена в такова състояние ще се съгласи да пробва медикаменти  Hug

А тези, които съм пила по време на бременността и са били за бременни - бяха със същата обвивка .... Тази непоносимост може и да е отминала, но не ми се рискува сега Simple Smile

# 562
  • гр. София

OnDiNe, с Биотина трябва да се внимава. Доста висока доза пиеш, това е терапевтична доза. Ще цитирам една съфрумка, в отговор на въпроса ми за Биотина и дозата му:
"За Биотина - до 1000мкг е добра доза, не ползвай по-високи или се консултирай с лекар.
Действието на Биотина  върху косата, се основава на страничен ефект - т.е не е много нормално и трябва да се внимава /т.е провокира по-бързо делене на определен вид клетки, това е анормално/."

Както и:
"Ако се ползва, да е до 2-3 месеца максимум или пий 1 месец, направи почивка и след това си доизпий опаковката
Има разбира се и по-високи /терапевтични / дози, които се назначават от лекар /диабет, генетични заболявания и т.н./"

# 563
  • Street of Dreams
Вярно ли е това?? Аз покрай форум се запалих да го пия, понеже имаше доволни. Имаче аптекарката ми каза, че ако нямам изрична липса на биотин в организма(а това имат по-малко от един процент от хората), няма да има никакъв ефект. 

# 564
Аз пия Биотин от 5000 мг, но го пия 1 месец и почивам 2 месеца  Peace

# 565
  • в 1001-та нощ
Вярно ли е това?? Аз покрай форум се запалих да го пия, понеже имаше доволни. Имаче аптекарката ми каза, че ако нямам изрична липса на биотин в организма(а това имат по-малко от един процент от хората), няма да има никакъв ефект.  

И приемането на по-високи дози биотин изисква повишаване на приема на Б6  Peace Ако забележиш, че в даден момент ти се цепят ъгълчетата а устните - от това е (дефицит на Б6)  Peace

Затова задължително ги взимам заедно  Peace

# 566

И приемането на по-високи дози биотин изисква повишаване на приема на Б6  Peace Ако забележиш, че в даден момент ти се цепят ъгълчетата а устните - от това е (дефицит на Б6)  Peace

Затова задължително ги взимам заедно  Peace

Alena, това за цепенето на устните е много интересно, така ли е наистина, на приятеля ми непрекъснато му се цепят ъгълчетата на устните, дали ако му взема Б6, ще му помогне? Simple Smile

# 567
  • в 1001-та нощ
Пробвайте, аз усещам въздействието буквално веднага Simple Smile Добавете и витамин С  Peace

# 568
Пробвайте, аз усещам въздействието буквално веднага Simple Smile Добавете и витамин С  Peace

Дано , Мерси :Grinning Laughing

# 569
Какво е Бб ?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт