Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 665
  • 595
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив

Честито Рождество Христово! Пожелавам ви здраве, щастие и сбъднати желания...Нека съкровените мечти полетят към звездите и станат реалност, нека любовта се носи около вас и постоянно да усещате обичта на близките си, нека проблемите останат в изминалите дни, а бъдещето да блещука от хубави неща!

# 106
Весела Коледа, красавици!  Hug
 Пожелавам ви да сте много здрави, щастливи, добри и вечно влюбени в това, което правите и в хората около вас   bouquet  bouquet  bouquet

# 107
Весела Коледааа, Красавици!    bouquet
Бъдете здрави, много щастливи, бъдете усмихнати и нека мечтите Ви станат реалност!   Heart Eyes  Hug

# 108
  • варна
Весела Коледа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 109
  • при моите деца .....
Добро утро, красавици!!!!

Честита Коледа!
Вярвай в чудесата, защото те са около нас!
Бъдете живи, здрави и истински щастливи!

Аз работя.... лудница е в магазина....
следват трапези.... обикновено съм на гости...
разкрасяването е на минимума...
Решила съм след целия натоварен трудов график - като получа заплата да си подаря поне 5 козметични продукта.

Хубави празници!

# 110
ВЕСЕЛА КОЛЕДА, скъпи красавици!
Желая на всички много здраве и много любов, за да сме винаги красиви!
И изобщо не сме мързеливи, защото само в тази тема има раздвижване - в другите (поне в тези, които аз следя), си е пълна скука, няма никой.  Grinning
  bouquet

# 111
  • Пловдив
Добър ден и от мен  Flutter
Оправих веждите, заздравител на ноктите, пуснах малко епилатора; по-късно ще сложа маска на лицето, а преди сън обичайните нещица...козметично тези дни се зарадвах с два парфюма и един лак за нокти...в списъка с желани продукти има още 4 парфюма  #Crazy и червило... /не са ми необходими, просто ги искам/.
Хубав и мързелив петък.

# 112
охоо джингъл белс,
да сте живи и здрави е красиви.
Весела Коледа!!!
много празници много чудо и чиниите пак на мен се паднаха, няма начин някой трябва да износи на плещите си софрата.

# 113
  • София
Хей,здравейте милички!
 Коледно го карам бих казала мързеливо и неразкрасително.Утре смятам да се отдам на разкрасяване.Маска на косата,лак и ако фризьорката ми работи бих махнала някое сантиметърче и от косата.Ще се отчета какво съм свършила.

# 114
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!

Гледката през прозореца е прекрасна.... но предполагам, че е много студено.....
Днес съм на работа до обяд и мисля да се разкрася - да направя маска на лицето, да оправя маникюра....
мисля да заложа на КА 946.

Но и аз ще се отчета като свърша....
Има много изсъхнали дрехи за прибиране, сега пак съм пуснала перална.... но съм уморена.....
Искам и да полежа и да погледам филм на топло....

Хубав неделен ден!

# 115
  • при моите деца .....
Добро утро, красавици, в последната седмица на 2014 година!

При нас вали..... прекрасно е....
натрупало е поне 10-15 см, а продължава да вали....

Днес съм на работа.... след малко ще се приготвям....

Оправих маникюра - за посрещане на НГ избрах КА 946.

Вие избрахте ли тоалет? Маникюр? Къде ще празнувате?

Хубав ден!

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 07:44 от * Боби *

# 116
  • София
Здравейте!
 Разкрасително се отчитам с червен маникюр и Еластисайзер на косата ... това от вчера.Днес за разнообразие ще поработя малко.Пуснах и една пералня да си се върти.
 Ще празнувам на вила с приятели,но не съм измислила още тоалет.

И да ви споделя какво се случва напоследък с очната ми линия.Ползвам на Лореал тази:
Скрит текст:
Слагам си я и 2-3 часа се държи супер,след което (явно клепача ми се омазнява повече) започва да ме цапа и ми оставя черно,все едно не съм изчакала да засъхне.
 Случвало ли ви се е?

# 117
  • Пловдив
Добър ден и от мен...отчитам се с маска на косата /тип бъркоч/, оправен маникюр и педикюр
Скрит текст:
Лосион за тяло, грим и в последствие прическа от вятъра  Laughing

*Bubble*, не използвам очна линия и не мога да дам съвет, защо не пробваш с черен молив?

* Боби *, на нова година ще съм сме си вкъщи с тесен кръг гости /2-3/. Тоалета ще ми е удобно долнище с горнище на анцуг и пухените пантофи, маникюра ще е този, ако се запази до тогава.

# 118
  • варна
Аз още не съм решила къде ще съм на Нова година, накрая ще си остана сама в къщи от толкова мислене..................... ooooh!

# 119
Привет и от мен,
започвам от днес приготовления за утре, очаквам гости все българи знатни. Вечеря не предвиждам, само салати и мезета и едни сърмички с лозови листа в една чиния на масата (за Бъдни вечер много ми ги харесаха). И те така. Тоалет незнам какъв, ще реша в последния момент, някоя блуза и дънки сигурно, какво толкова ще се глася. Бая неща ме чакат, и руска салата и какво ли не, и някои идват да се наплюскат и толкова. После пак чинии, чаши, мий мий.
Та така се разкрасявам аз

Общи условия

Активация на акаунт