Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 662
  • 595
  •   1
Отговори
# 90
  • при моите деца .....
Минавам и аз на отчет....

Десиссслава, отново прекрасен маникюр!
esi_jo, ще намериш как да го съчетаеш... пък винаги можеш да си подариш и чанта  Hug
натоварен период е и за мен.....
Ще поработя повече и в магазина по празниците....
да върза празничния бюджет...., че с купуването на подаръците съм на минус с вноската по кредита.....
Вчера бях на купон с колегите от училище, но малко след 12 си тръгнах, нещо се разболявам....

По темата - отчитам се с ежедневно почистване, коса подстригана и боядисана....
И една маска Каро....

Хубава вечер!!!  Heart Eyes

# 91
  • при моите деца .....
Добро утро, притита!  Heart Eyes

Започнах деня с 80 коремни преси.... пусната перална, а сега пия кафе....

Пожелавам ви да имате прекрасен ден, изпълнен с онези малки и незначителни неща, които ни карат да се усмихваме и ни правят щастливи!

# 92
Здравейте, Прекрасни!!!!  Hug

Как сте?

Съвсем се изгубих последната седмица..  ooooh! ама като гледам май не съм само аз...  Grinning
Последните дни много партита много нещо.. и вече съм като парцал.. съвсем ми се обърка режима и не мога да се организирам.
Разкрасително освен прическите и грима покрай партитата.. друго май няма. Днес чистих, прах, гладих.. и следобед планирам разкрасяване, маска на лицето, на косата, лака трябва да сменя.. нормалните неща Simple Smile

Дилянка, видях твоя снимка в списание Joy... поздравления  Hug Heart Eyes

Деси, много хубаво съчетание на лакове...  Heart Eyes

Еси, честито яке...   bouquet

Аз съм до никъде с подаръците, като всеки път ще е в последния момент.  ooooh! Лошото е, че и идеи нямам.. ама ще я мисля Simple Smile

Чакам с нетърпение почивните дни.. и пожелавам на всички Вас да сте здрави, щастливи, усмихнати и да сте с любимите си хора на тези хубави празници..!!!  Heart Eyes Hug  bouquet

# 93
Здравейте, красавици!
Разкрасително днес ще изчистя къщата и ще измия прозорците. След това ще се епилирам. Спретнах бананови палачинки за закуска на мен и приятеля ми, и той си облиза пръстите! А пък вчера правих джинджифилови меденки. И утре ще ги рисувам. Завладяна съм вече от коледно настроение, за съжаление още не съм избрала всички подаръци ://
Розии, мерси- само са ме писали на 24, а аз съм на 21, но в другия брой ще има отново и всичко ще е точно Simple Smile)

# 94
Ето и нещичко от мен:
http://dilyanatabakova.com/blue-check/  Peace
"Неделя. Нежна. Бавна. Изгревът омеси облаците в канелено-пурпурно. Неделя. Домашна. Пантофена. С аромат на банани, мед и с брокат по ъгълчето. Разстелена пред мен като ухаещо тесто за коледни джинджифилови бисквитки. Ще я изрежа с металните формички на мечета, еленчета, ангелчета, елхички и снежни човечета. Неделя. Последни мъниста на вървичката на декември.. "   bouquet

# 95
  • варна
Днес си взех много хубава пола и блуза, колко ми трябва на мене да се почувствам поне малко щастлива.............Вие, какви ги свършихте днес?

# 96
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Ходих и купих 1 блуза за едната колежка - оставяме си подаръци под елхата в магазина, за другата - още не съм решила....
Правих палачинки....
Малко полежах....
Нокти - скъсени, лакирани, сега направих салата и чакам 1 перална....
Неделя - уж почивен ден  Mr. Green
Мими, чакаме снимки на придобивките...  Hug
Дилянка, пак да кажа, много си сладка.

Хубава неделна вечер!  Heart Eyes
Аз се колебая - вино или фервекс да пия  Laughing

# 97
  • варна
Боби, не задавай отговори  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 98
здравейте, пиша по нощите и аз като алавите.
Дилянка, хммм сладуранка. КАкво в списанието? Разкажете по-подробно, че тук няма какд а го видя това списание.
Подариха ми ваучер за един козметичен магазин и се чудя какво да си взема - парфюм или козмеетика, незнам. Ще го решавам на място.
КАрото и аз го ползвам, даже специално ми го пратиха от България, чудна работа за 2 лева. И ми завехнаха гадните пъпки. Чудо на чудесата.
Боби, ти страшна дилема имаш.
Защо няма почти никой тук,къде се загубиха всички се чудя.

# 99
Добро утро!
Децата са болни и хич не беше по писането.Сега са малко по-добре, мразя кашлиците,нямат минаване! Когато децата не са добре, нямам желание за нищо.
Обичам неделните следобеди, приспивам децата на обяд и така идва моето време. Неделя го определих като ден за маски на косата с масла, слагам каквото имам вкъщи, бадемово,жожоба,зехтин и стимуланата  на Икаров. изчаквам 1-2 часа и после в банята. Сложих и маската за лице на Пюрдерм със шоколад и колаген. Почистих ноктите от кожичките ,намазах и тях с масла.
Купих два лака на Голден роуз 17 и 39, нямам търпение да ги пробвам.Обичайните кремове за лице и околоочи си продължават и лосиона за тяло,със тях съм редовна, похвал Peace
Това е от мен засега. Hug Хубав ден на всички!

# 100
  • Пловдив
Привет и от мен...няма нищо интересно, по-късно ще сложа маска на лицето и обичайните неща преди лягане.
Вчера се зарадвах с този парфюм

Да знаете, че в Лили, има страхотни намаления на парфюмите до 31.12. Peace

# 101
  • София
Мързеланки,дано не сте ме забравили,защото аз не съм.
 Бързо оздравяване на всички болни,аз се влача полу болна от две седмици,даже сега ставам да си разтворя едно Фервексче,че съм на границата.Едвам дишам през носа си.
 Деси,честита ароматна придобивка!

Разкрасително се разписвам с червен маникюр,епилирана,хидратирана.На косицата сложих ботокс маска за втори път откакто я имам и накрая напръсках със спрей Максимайзър.Доволна съм от ефекта.
 Пералнята ми се развали и се чудя каква е причината,дали не я претоварихме с последното пране,не иска да си засмуква водата  Sad

# 102
  • при моите деца .....
Добро утро, прекрасни!!!!

Днес отново ще работя и на двете работни места....
Вечерта ще ходим на Коледно парти....
Не се очертават за мен почивни дни....
Не знам дали ще успея да се включа....
Затова
Пожелавам ви весели, уютни и неповторими празнични дни.
Да получите мечтаните подаръци....

# 103
Весели празници, Красавици!!!!   bouquet  Hug
Бъдете многоооо щастливи, усмихнати и заобиколени от любимите хора.... и да получите най-хубавите и желани подаръци!!!  Hug

# 104
Весели и много топли празници и от мен, прекрасници!  Hug
Ето ви идея за Коледни сладки: http://dilyanatabakova.com/diy-christmas-ginger-cookies/  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт