Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 679
  • 595
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро.
 Много ни замря темичката,момичета!!!Аз също се загубих,но смятам да се поправя.
* Боби * ,ти си супер,за пореден път доказваш как човек като може да си "управлява" правилно времето за всичко има време.
 ((Keiti)) , май всички след празниците сме с някое килце отгоре,разбираемо.
 Аз се старая да ги прогоня с разумно хранене,иска ми се и на фитнес да отида,вкъщи нищо не правя,сутрин ми се спи,вечер съм изморена.А във фитнеса някак си се разтоварвам даже и психически,и физически.

Снощи мацнах една основа на ноктите,днес ще сложа и основния лак.Колебая се между този и този

Косата гледам поне по веднъж в седмицата да я поглезвам с Еластисайзер,това обикновено го правя в събота като имам повече време да стоя с него.Мажа,сплитам една плитка и само аз си знам че съм намазана,половинката изобщо не разбира.Седя си около час с маската.Веднъж в седмицата слагам и ботокс маска.Тази не съм слагала,мисля довечера да мазна.И двете маски са ми много любими.
 Получих наскоро душ гел на L'erbolario,но да ви кажа честно хич не съм очарована,много,много слаб аромат.Очаквах нещо по-цветно да ме лъхне.

# 181
Здравейте  Hug
И аз не съм писала скоро, но чета всеки ред  Blush По темата съм редовна с упражненията, водата с лимон и сухото четкане. По празниците не преядох, не препих, чувствам си се много добре. Напоследък съм с много натоварено ежедневие, постоянно правя нещо, ходя нанякъде, но пък това ме кара да се чувствам жива  Wink
Искам да си купя някакви диадеми. Искам да са хубави, да стават и за офис, да са качествени, за да не ми стискат главата като тези, които имам  ooooh! Ако някой има опит моля да ме насочите  Praynig
Боби, много ме радваш, обичам да те чета, даже като усетя лек полъх на мързел, се взимам в ръце  Laughing
Bubble, разкажи малко повече за еластилайзъра, как ти се отразява на косата. Аз сколасвам само за масла веднъж седмично  Simple Smile
Желая ви усмихнат ден  Grinning

# 182
  • София
Браво че не си прекалила с изкушенията по празниците.
 Аз трябва да си сменя четката и да възобновя четкането,много добре ми се отразяваше на кожата,по-добре от ексфолирането.За лицето потривам ръце за МИА-та,някой ползва ли я?
А за Еластисайзера,отразява ми се много добре,хидратира и дава плътност,доста силен продукт,който  е грижа с отмиване преди шампоана и не ми утежнява тънкия косъм.

# 183
  • при моите деца .....
Добро утро, притита!!!
Съвсем се изгубихте.....  Sad

Днес поспах до 7.15.
Стартирах деня традиционно...
Чаша топла вода с лимон, 90 коремни преси
закусих 2 ябълки и сега бавно мързеливо пия кафе.

Пожелавам днес да бъде прекрасен ден,
изпълнен с приятни срещи, щастливи мигове и много красота!

# 184
Добро утро, красавици!  Hug
Не съм писала от известно време, но ви чета, действате ми много разтоварващо в тежък момент. След Нова година разкрасително бях под минимума, но се взех в ръце, направих маски на лицето и косата, ексфолирах тялото, оформих веждите и ноктите, остава и да се лакирам.
Прекрасен уикенд на всички! Hug

# 185
  • София
Добър вечер!Изморена съм,но мотивирана за една пълна програма за лице,коса и тяло след малко под душа.Косата - ботокс маска,лицето-хубава ексфолиация с пилинга на Хималая,тялото - още нямам нова четка,ако имах щяхд а я използвам,но засега мисля само епилация и хидратация с маслото на Alverde.
 Свършва ми душ гелът,ползвам на Korres със смокиня,имам и един на L'erbolario де,ама не ми е любим.Кой е вашият любим душ гел?
 Моят фаворит е на  Lush- Flying Fox и на Body Shop- Moringa

# 186
Добро утро! От скоро пиша тук по ми действате много мотивиращо!  От днес започвам сутрин чаша-вода с една лъжица мед и. Коремни преси! Днес ще разкрасявам къщата и ще се апелирам надявам се да Не ми се провалят плановете! Хубав ден!

# 187
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!

Поспах до 7.30... поизлежавах се...
Направих само 50 коремни преси....
Скрит текст:
мъчи ме МЦ....
  утре отново в график...
Днес ми се мързелувам, но трябва и да подомакинствам.....

Хубав неделен ден!

# 188
  • варна

Добро утро, красавици!   Heart Eyes
Не съм писала от известно време, но ви чета всеки ден Hug

Жимота ми се преобърна тези дни, надявам се за добро.........

За днес съм решила кафенце с приятелки и мързел Simple Smile Сутринта си направих пилинг маска на лицето Crazy

# 189
  • при моите деца .....
Хей, Мими, радвам се, че се разписа!
Жимота ми се преобърна тези дни, надявам се за добро.........
Аз съм СИГУРНА, че е за добро!!!!

Искам и аз да стана редовна с маските за лице.....
Правя по-малко за година, отколкото е необходимо за седмица  Embarassed
Не е въпрос на време, а на организация ....
Ето сега можех да постоя 10 мин с маска....

Май е време отново да споделяме домашни, бюджетни маски, та и финансовата част да не ми е оправдание.

# 190
  • Пловдив
Добър ден и от мен, тези дни си мързелувам, разкрасителното ми е лосиона за тяло, гримът, вечерните мазила. Маникюра и педикюра ми е оправен, но тези дни ще е със заздравител. Днес ще слагам каро на лицето.

Мими, страшно много се радвам, че при теб настъпват промени - сигурна съм, че е за добро  Peace

Боби, абсолютно нямаш оправдания да не правиш маски:
*карото е до 2лв.
*регенериращата и дърбоко почистващата на Бюти формула с глина и без парабени е около 4лв.
*маските на Ейвън от серията Planet spa са около 5-6лв. като ги намалят.
*на Теравитал е под 3лв.
 Hug

# 191
  • при моите деца .....

Боби, абсолютно нямаш оправдания да не правиш маски:
*карото е до 2лв.
*регенериращата и дърбоко почистващата на Бюти формула с глина и без парабени е около 4лв.
*маските на Ейвън от серията Planet spa са около 5-6лв. като ги намалят.
*на Теравитал е под 3лв.
 Hug

Вкъщи имам поне 4 маски, от около 9 месеца имам и Каро  Embarassed

# 192
  • Пловдив
Значи остава само да започнеш да ги ползваш  Wink

# 193
  • варна
Боби, почина ли си днес мило? Много ми липсваш вечер за Наздравето Crazy
Деска, не знам скъпа дали е за добро, но..............няма друг начин Heart Eyes

Голям мързел днес Crazy

# 194
  • Щастлива мама на 3 слънца
Записвам се да ви чета

Общи условия

Активация на акаунт