Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 673
  • 595
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Тези дни се отчитам с каро и маска на лицето + обичайните неща вечер.
Дилянка, аз съм доволно от антицелулитните масла на Икаров, но ги ползвам само с вендуза...не да те отчайвам, но само от мазила едва ли ще има ефект. НО ти спортуваш, така че ти препоръчвам антицелулитния гел на Кройтерхоф /парещ е, така че в началото не прекалявай с количеството, което ще нанасяш на зоните/.

# 166
Десиссслава , много ти благодаря! Задължително ще го пробвам. А също и за стрии ми беше интересно- имам някакви много малки още от пубертета, даже сега са се поскрили, но за стрии съм чела за свинска мас и пак това масло на Икаров, вие знаете ли нещо друго ефикасно?

# 167
  • Пловдив
По принцип свинската мас и маслата ги дават като превенция срещу появата на стрии. След появата им е невъзможно да се заличат, дори с лазер пак се виждат.

# 168
  • при моите деца .....
Добро утро, прекрасни!

Днес поспах до 8, а после дори се излежавах....
Сега бавно пия кафето, обичам тези мигове, когато не бързам....

Днес - трябва да оправя веждите и маникюра, къщата.....

Ще се отчитам вечерта.
Хубав неделен ден!

# 169
  • при моите деца .....
Ех, красавици, къде сте????
Сама ли ще ме оставите да си пиша?

Днес - изпълних заплануваното - е къщата не разкрасих много  Embarassed
Аз ходих днес до обяд малко на пазар....
След това обядвах и реших да се възползвам от хубавото време - отидох на разходка - около 15 км - 3 часа сред природата....
Замислих се и установих - от 2011 година съм качила 11-12 кг...
Причина - постепенно намаляване на физическата активност, а от около година  - безразборно хранене....

Та реших да се взема в ръце - от утре стартирам 90 дневната диета....
Ще използвам хубавото време за да ходя пеша....
Преди ходех по 10 км поне 5 дни в седмицата....

Да се отчета - оправих маникюр, оправих и веждите - доколкото мога....

Хубава вечер!

# 170
Здравей те ще се радвам ако може тези които предприемат. Нещо за отслване споделят! Преди година отслабнат с 90 дневната с 10кг. След товаси ги задържах почти 6-7 месеца и като стана по ххладно започнах да ги връщам за това имам нужда от драстична промяна в начина на хранене и в дневния режим!

# 171
МОмиченца - кокиченца,
здравейте.
Дилянка, отново грееш, радвам ти се много ,така млада и освободена, може би защото аз съм в труден период в живота ми и се чувствам в безизходица.
Вие как пиете кафето? Кафеварка, нес, шварц?
НАли знаете, че студеното кафе помага за изглаждане на бръчките ...... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 172
  • Пловдив
Тези дни се отчитам с крем каро и маска на лицето, с оправен маникюр и педикюр, оправени вежди, пуснат епилатор и обичайните неща. Днес се и лакирах
Скрит текст:

esi_jo, вкъщи кафето, което пия е нес крема без захар с мляко. Когато съм на гости пия каквото има домакинята, в заведение обикновено пия дълго кафе с мляко или чисто. Единственото студено противобръчково  Laughing е фрапето по заведенията /считам го за студено кафе, защото го пия без лед и захар/.

# 173
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Таня, от днес стартирам 90 дневната диета.
Обикновено съм стриктна, когато съм на режим...
и аз целя да сваля 10 кг, но и на 8 ще съм доволна.
Днес ми е първи ден - белтъчен.... - изборът на храна е според наличното в хладилника - яйца
Ето менюто ми
Закуска - 2 ябълки, чисто кафе, вода - около 650 мл
Преди обяд около 300 мл вода + неподсладен чай
Обяд - 2 моркова, 2 яйца
Сега хапнах 10-12 сушени сливи.... е можеше да ги разделя и за утре....
Скрит текст:
но ми помагат при проблеми с WC
Вечерята ще е яйца и зелева салата...
Изпих още 500 мл вода.

Трябва да подновя използването на боди лосион, но все бързам....

Хубава вечер!

# 174
Извинявайте, че така нахълтвам в темата, но какво правите с този крем Каро? Той не е ли за бръснене или има и друго приложение? newsm78  Embarassed

# 175
  • Пловдив
Princess Sissi, по принцип е за бръснене, но може да се ползва като маска /при комбинирана или мазна кожа/. Нанася се, чака се 10-15 минути и се изплаква с хладка вода. После се нанася хидратиращ крем. Действа срещу замърсявания и пъпки.

# 176
Благодаря за разяснението! Може да го пробвам някой път Simple Smile

# 177
  • при моите деца .....
Добро утро!!!

Днес стартирах вече деня с чаша топла вода и 90 коремни преси....
Сложих слой топ лак...
А сега ще хапна 2 ябълки и ще пия кафе...

Днес ще работя и на двете места...
За разкрасяване не ми остава време или пък достатъчно мотивировка  Embarassed

Хубав ден!

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 06:03 от * Боби *

# 178
Здравейте красавици! Помните ли ме?
От отдавна не съм писала, някак все не ми стигаше времето и за тук, но ще се опитам да се завърна!
Имам доста да наваксвам и да ви чета!
Сигурна съм, че вие сте още по-красиви, поддържани, щастливи и усмихнати!

А колкото до мен мъчат ме едни 5кг и съм се заела през месец Януари да се отърва от тях, ей така за самочувствие, че мога, а и за да се вмъкна в любимите си дънки, които не мога да облека от няколко месеца. Ще успея надявам се. В момента избягвам хляба, сладкото и пържените неща, както и любимите ми бързи храни. Тренирам също. Тичам. Скачам на въже. И се завърнах към така любимите ми клякания.  И така до днес. Ден 4ти.
Друго, с което мога да ви се похваля е, че смених цвета на косата си, мноооого мноооого тъмно червено избрах. Винаги съм искала такъв цвят, но нямах смелост. Е направих го...и се чувствам страхотно!
Последното, което искам да ви споделя е че ми липсвахте. Много надъхваща тема. И много хубава енергия има тук.

Много топлина и усмивки изпращам на всяка една от вас!  Hug Hug Hug

# 179
  • при моите деца .....
Добро утро!!!

Много ми е натоварено - ходя на работа и на двете места, но тъкмо пък по-лесно спазвам режима....
Започнах отново да ходя на народни танци - невероятно психическо разтоварване и физическо натоварване...
Днес ще работя и на двете места.... по-късно, ако имам сили ще се включа....
Моят ден е започнал преди два часа - традиционно .... 90 коремни преси, пусната перална, гладене на дрехи..... закусих 2 ябълки - сега се наслаждавам на моите 40 мързеливи минути - пия кафе.... поднових топ лака.... да съм с бляскав маникюр....
Keiti, добре завърнала се!!!

Пожелавам ви хубав ден, изпълнен с много усмивки и положителни емоции!

Общи условия

Активация на акаунт