Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 680
  • 595
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мен!
По повод Карото исках да кажа, ползвам го от години за почистване на черни точки и има уникален ефект, плюс това свива порите! Доволна съм много и от маската на Ейвън Планет спа с червена глина напоследък я ползвам много често и има стахотен ефект!

# 196
Здравейте Красавициии  Hug

И аз най-накрая да намеря време да се разпиша.. че от известно време само Ви чета и все не намирам време да пиша.

Мими, стискам палци да е за добро!!!  Praynig

Отчитам се с доста активно начало на годината... почти не намирам време да се заседя пред компютра или с книжка, колкото и да ми се иска особено второто.
Днес обаче, успях да отделя малко време за себе си и гордо се отчитам с маска на косата(имах огромна нужда), маска на лицето, всичките полагащи се кремчета, лосиончета и т.н.
Е, успях и доста домакинска работа да свърша... но накрая приключих с оправен маникюр и педикюр... а може и за книжка да ми остане време след малко.. Simple Smile

Казвам Ви наздраве с червено винце.. и Ви пожелавам спокойна и приятна неделна вечер и успешна нова седмица!!!   bouquet

# 197
  • при моите деца .....
Добър вечер, прекрасни!
Отчитам се с оправен маникюр....
Всички съдове - измити.... - никога не свършват  ooooh!
И днес пропуснах маска....
не успях да чета книга - проверявах Марти - 5 урока по Човек и природа и 4 по Човек и общество....
Искам да се научи да разказва....
обвинявам се, че не започнах по-рано, но и сега имаме време....
 Rozi_Rozi_R, добре завърнала се!
Наздраве, от мен с вода, боря едни 8-9-10 кг
Хубава вечер!

# 198
  • при моите деца .....
Добро утро!!!

Започва се.... Днес станах трудно.... Уморена се чувствам... Може и от МЦ да е....
Направих само 60 коремни преси....
Ревизирах наличните маски - имам за идните две седмици.
Обещавам да се отчитам.

Прекрасна и ползотворна седмица!
Пожелавам ни да живеем цветно! Да се радваме!
Усмихнете се и помнете, че преживените трудности не определят живота ни!
 Учат всички нас да бъдем силни!
Пожелавам един Понеделник, пълен с приятни изненади и късмет!

# 199
  • София
Здравейте Simple Smile
Понеделник сутрин ставането  и разсънването са трууудни.Изпълних разкрасителните ритуали,които си бях написала в предния пост,довечера ме чака и лакът маникюр и педикюр.
 Надявам се да мога да си пусна отпуска за събота (нали е работна) и тогава допълнително съм запланувала козметик и фризьор.Лицето ми плаче за почистване,а косата трябва да се освежи и оформи.
 Боби,тренирайте с разказването,ще се научи,никога не е късно.

# 200
Здравейте и от мен  Grinning
Вчера бях на работа, но съм доволна от себе си, тренирам си, сухочеткам, катеря всяка сутрин стълбите до 8-ми етаж  bowuu Вчера вечерта успях и да сменя лака и да издухам косата. Загледах и едно свежо италианско филмче снощи, но заспах  Tired
*Bubble*, сподели като си купиш нова четка, моята засега ми е ОК, но за по-нататък се чудя  Wink
Боби, откъде пък ги измисли тези 8-10 килограма  Grinning Маски съм се амбицирала и аз да слагам, но се мотивирам и за масажиране на лицето, ще видим  Peace
Желая на всички успешна седмица  Hug

# 201
Добър ден, красавици! Hug
Сложих маска и пия кафе, по-късно ще мацна един заздравител на ноктите, не ми се лакира...
Събота и неделя прекарахме в мързелуване, разходки и срещи с приятели. Много зареждащо ми подейства.
Сухото четкане го отлагам от повече от година Embarassed време е да се поправя...
Хубава седмица! Hug

# 202
  • Пловдив
Привет, красавички.
Отчитам се с маска на косата с рициново масло, хининова вода, жълтък и ракия. Днес ще ходя да купувам тривитаминола. Ноктите са намазани с Евелин 8в1. Лосион на тялото. Вечерта ще направя обичайните неща преди сън и така...

# 203
  • варна
От мен за днес - почистваща маска на лицето, посещение на психолог, ако това се струва за ракрасително де хиххихи и сега мързел Crazy

# 204
  • при моите деца .....
Добър вечер!!!
Минавам на отчет
успешен плодов ден!
Час и половина народни танци
МАСКА на лицето - почистваща с кал от мъртво море
Намазах лицето със серум.

Не ползвах боди лосион, но е изгорял нагревателят на бойлера.... припомних си времето в студентски град, когато спираха водата.... легенчето, канчето....

Доволна!
Доволна и от паказанието на кантара!

# 205
Дами,
мъча се да чета всичко последователно, но до това "сухо четкане" още не стигам... оже ли накратко да ми го обясните?

# 206
  • София
Здравейте Simple Smile
Разкрасително смених лака с един Римелски светло червен.Не сложих топ,да го видя колко ще издържи.
Вчера си взех хидратиращия фондьотен на Ла рош.Влезнах в Ремедиум за четка,ама не си намерих.Та ефекта на четката е да премахва мъртвите клетки и токсините от кожата,като аз не го правя всеки ден,два-три пъти седмично като следвам указанията дадени за посока и начин на четкане.

# 207
  • Пловдив
Отчитам се с маска на лицето, оправен маникюр
Скрит текст:
в действителност не е толкова оранжев и той е римелски. Имах един тъмно-червен Римел, няма махане, отвратително оцветяваше всичко възможно и го подарих. Харесват ми много четките им, направени са много добре - говоря за тези 60 секундните.
Преди лягане ще нанеса рициново масло, околоочен крем, крем на лицето и на крачетата.

# 208
Здравейте Simple Smile
Разкрасително смених лака с един Римелски светло червен.Не сложих топ,да го видя колко ще издържи.
Вчера си взех хидратиращия фондьотен на Ла рош.Влезнах в Ремедиум за четка,ама не си намерих.Та ефекта на четката е да премахва мъртвите клетки и токсините от кожата,като аз не го правя всеки ден,два-три пъти седмично като следвам указанията дадени за посока и начин на четкане.

Какви четки се ползват и как? Благодаря ти!   bouquet  Задължително ще пробвам!

# 209
  • Varna
Привет красавици!  Hug
От доста време ви чета, но все нещо се случва (какво ли?  Crazy ), та не мога да се вредя да ви пиша. Супер сте активни и вдъхновяващи!   bouquet Аз напоследък съм изпаднала в някакво странно лениво състояние, все ми е отпаднало и нищо не ми се прави... Днес се вдигнах малко да потренирам и намазах една маска на лицето и май това ще ми е.
Желая ви хубав и ползотворен следобед!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт