Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 683
  • 595
  •   1
Отговори
# 210
Милички, здравейте и от мен  Hug
Липсвахте ми и си ви четях редовно, но нещо нямах желание да пиша (мързеше ме, вписвам се в темата  Joy)
Какво става при мен? Продължавам да тренирам с Румяна, свърших 90-дневното и предизвикателство : http://dilyanatabakova.com/90-days-challenge/ . Правих 10-дневен смути детокс, чувствах се след него разкошно. Трябва да опитате  Peace
Ето снимчица и на моите нокти:
В търсене на подходящата работа съм, поне сесията за мен свърши, успях да освободя максимално изпити и съм много доволна.
Бабъл, хубав ли е фдт? аз съм ползвала само ББ крема и съм доволна.  Peace
Деси, много свеж ти е маникюра
Боби, много ти се радвам колко си редовна. Ще се справиш със свалянето, само не бива да се предаваш  Hug
Минана, браво! И аз вече не използвам асансьор  Party
Ел, и аз все се каня да започна да се сухочеткам, но кога ще стане не знам..
Рози, браво на теб! Активностите ни карат да се чувстваме значими..поне мен  Hug

# 211
  • при моите деца .....
Привет!!!!

Във вторник работя на двете места и ми е уморено....
Физическа активност - около 4 км бързо ходене  Laughing

Режимна съм с диетата - днес съм на белтъчна храна.

Хубава вечер!

# 212
  • София
Дилянка,аз да питам откъде са ти маратонките?Много ми харесват,искам и аз такива за спорт!
 Браво за детокса,аз само от едното пиене сутрин на фрешчета и се чувствам много по-бодра и енергизирана,а си представям след едно такова прочистване какво е Simple Smile Чакам да излезнат повечко плодове и аз ще му спретна едно прочистване.
 За фондьотена,вчера си го сложих,хареса ми.Средна покривност,добра поносимост има към кожата ми,светът ми пасва идеално.С една дума доволна съм,отгоре като му сложа и метеорити се получава перфектен завършек.

# 213
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!

Завъртя ме натоварения делник и не успявам да се включа.....
Много добре ми се отразяват танците..... възползвам се от хубавото време и ходя пеша до училище....
събират ми се поне по 4-5 км ходене...
Диетата върви по план - добре....
Не падат бързо кг, но важното е, че аз се чувствам добре,
храня се с по-малко боклуци.....

Пожелавам ви днес да имате повече поводи от вчера да се усмихнете......
Пожелавам ви да бъдете заобиколени от усмихнати хора...
за да може да се насладите на деня заедно...
Хубав ден!

# 214
Здравейте Красавици!     bouquet

Боби, много хубаво пожелание за деня!   Hug
И от мен хубав и усмихнат ден!  Heart Eyes
По-късно ще се отчитам...  Blush

# 215
Леле момичета, като ви чета, аз съм едно мързеливо дебело прасе. НИто не ям, нито спортувам и се мразя ли мразя.
Иначе съм редовна с Карото, и кремове пилинги и какво ли не, козметиката ми се увеличава, разбира се благодарение на вас. Купих си душ пилинг, не съм го пробвала още но ще му дойде момента. Тук, където живея има един козметичен магазин супер голям ,и аз се чувствам там като в библиотека.

# 216
  • Пловдив
Дилянка, не се вижда маникюрът ти  Peace

Оф, снощи и аз като се видях пак трябва да започна антицелулитните масажи...да не се заричам, но от февруари отново започвам да третирам бедрата и дупето ми...лятото ги искам като предното лято  Mr. Green
Отчитам се днес с лосион за тяло, грим, каро на лицето + обичайните неща преди сън ще направя.
Купих си тривитаминол та към края на седмицата ще мацна и косата с него.

# 217
Здравейте Красавици!   bouquet

Как сте?

Снощи се засилих да се отчитам и нещо не ми се отваряше форума... та остана за тази вечер. Simple Smile
Избутах седмицата до петък вечер, мина доста ползотворно и се чувствам заредена. Особено след като тази вечер разпуснах на кафе с приятелка след работа. Отрази ми се много добре  Heart Eyes

Поста на Дилянка за тренировките е много зареждащ.. само, че на мен ми е много трудно да съм постоянна... ох  ooooh! иначе желание не ми липсва.. амааа трудна работа.
Но, за някакъв разтоварващ режим съм твърдо решена и мисля в скоро време да се взема в ръце... че уж след празнците.. ама то много време стана.
Иначе при мен обичайните разкрасителни неща + фризьор преди 2 дни, малко освежих прическата, че имаше нужда  Grinning

Пожелавам Ви приятна вечер и хубав, усмихнат уикенд!!!!  Hug

# 218
  • Пловдив
Добър вечер прекрасни, отчитам се с маска на лицето, лосион за тяло и спирала  Crazy Трябваше да си изтрия лака, но не ми стигна времето...

# 219
  • при моите деца .....
Добро утро, прекрасни в това дъждовно съботно утро!
Време само да прекараш в леглото с книга.

Да се отчета - тази седмица правих маска на лицето 3 пъти!
 И да се отчета, а и похваля - след 3 плодов ден!!! - т.е. след 12 абсолютно режимни дни - кантарът ме зарадва - 75.300.
В началото беше 79,... и някакви грамове.
Доволна съм.... Щастлива съм....
Но сега се задават 4 дни с нарушения - но важното е стриктно да продължа и при тези дни нарушението да е само на едно хранене!
Редовна съм с коремните преси - днес се върнах на 90!
Хубав съботен ден!

# 220

И да се отчета, а и похваля - след 3 плодов ден!!! - т.е. след 12 абсолютно режимни дни - кантарът ме зарадва - 75.300.
Но сега се задават 4 дни с нарушения - но важното е стриктно да продължа и при тези дни нарушението да е само на едно хранене!Това 90-дневната ли е?
Хубав съботен ден!

# 221

Но сега се задават 4 дни с нарушения - но важното е стриктно да продължа и при тези дни нарушението да е само на едно хранене!
Хубав съботен ден!
Това 90-дневната ли е?

# 222
  • при моите деца .....
Полинка, Да.
Аз съм на 90 дневната диета.

# 223
Здравейте Красавициии Simple Smile

Пожелавам Ви разпускаща неделна вечер...  Heart Eyes
Отчитам се с почистване, пране, гладене и т.н.. Маска на лицето, маска на косата, душ, лосион, кремчета, оправени вежди, оправен и скъсен маникюр, лак... и сега мисля да почета малко книжка преди лягане...
Днес се опитах малко да огранича храната... и да започна от някъде, наблегнах на плодовете.. дано имам успех и от тази седмица да се захвана сериозно с някакъв режим...  Blush 

Успешна и усмихната седмица!!!  Hug

# 224
Здравейте момичета!
За мен днешният ден беше наистина почивен, разтоварващ. Спах до късно. Излязох на разходка с МП. Гледахме филм. Изядох дузина пуканки. Погрижих се за ноктите и ги лакирах! Започнах 6-седмичната програма на Руми за начинаещи! И мисля да  се присъединя към Боби (поздравления, вдъхнови ме Simple Smile Simple Smile) за 90 дневната диета! Това беше денят ми.
Заспивам и с натърпение ще посрещна понеделника.
Началото на една много добра седмица за всяка една от нас!

Общи условия

Активация на акаунт